povaras Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 παιδια μια ερωτηση να κανω.επειδη ασχολουμε με προγραμματα photoshop,3dsmax maya κλπ κλπ τι επεξεργαστη πρεπει να παρω?Εννοω αν ειναι προτιμοτερο να παρω ενα quad me μικροτερα ghz ή εναν duo με μεγαλυτερα. thanks
UpToDate_ Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 παιδια μια ερωτηση να κανω.επειδη ασχολουμε με προγραμματα photoshop,3dsmax maya κλπ κλπ τι επεξεργαστη πρεπει να παρω?Εννοω αν ειναι προτιμοτερο να παρω ενα quad me μικροτερα ghz ή εναν duo με μεγαλυτερα.thanks Quad(οχι απαραιτητα-Ιντελ)....περισσοτεροι πυρινες=καλυτερα,σε αυτα τα θεματα.
povaras Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 αυτο φανταστικα και εγω.Λογικα με xeon θα ειμαι ακομα καλυτερα ε?
povaras Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 αναβαθμιση θελω να κανω.Τωρα εχω εναν Ε6600 την P5W DH DELUXE kai 4gb ram ocz sta 1066.Και θελω ννα αλλαξω mmobo kai cpu
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 η συγκεκριμένη motherboard αν είναι bios updated από μια έκδοση και μετά παίρνει και τους τελευταίους Core 2 Quad 45nm... μήπως θα ήταν καλύτερο όμως να περιμένεις για socket 1156?
pdiomidis Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Quad(οχι απαραιτητα-Ιντελ)....περισσοτεροι πυρινες=καλυτερα,σε αυτα τα θεματα. Όχι θα δουλεύει photoshop και edditing και θα πάρει amd..... Τι είναι αυτά ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.......
johnny21a Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Τι εχετε παθει ολοι με τα socket 1156 και τους i7, i5 kai i... Φιλαρακι αν η μητρικη σου παιρνει τους 4πυρηνους Q9xxx κανε αναβαθμηση και μην ακους κανεναν, απλα αλλαξε CPU. Δεν υπαρχει λογος να πας ουτε σε Ι7 ουτε σε αλλο socket, μια χαρα θα κανεις την δουλιτσα σου για 1-2 χρονακια μεχρι να ερθει η ωρα που θα ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ αναβαθμιση. Τελικα μας πιανουν ολους κοροιδα οι εταιριες, και δεν βγαζω εξω τον εαυτο μου... απλα οταν συμβουλευεις καποιον να δωσει λεφτα για κατι αχρηστο καλο ειναι να σκεφτεσαι λιγο πιο ωριμα
UpToDate_ Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Όχι θα δουλεύει photoshop και edditing και θα πάρει amd.....Τι είναι αυτά ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε....... Μηπως πρεπει να παρει τον χ5460 τοτε;
EliasKir Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Μεταχειρισμενο Q6600 box με εγγυηση στα 90 ευρω, 333 FSB (μιας και το σηκωνουν και οι μνημες) και εχεις τετραπυρηνο με αρκετη cache και 3GHz. Πριν απο την αναβαθμιση ομως (αν ακολουθησεις αυτο το σεναριο) πρεπει να παιξει bios update για σιγουρια.
cabdik Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 http://support.asus.com/cpusupport/cpusupport.aspx?SLanguage=en-us&model=P5W%20DH%20Deluxe&product=1 κοιτα εδω να δεις ποιους επεξεργαστες υποστηριζει η μητρικη και με ποιο ΒΙΟΣ. κανε αναβαθμιση στο ΒΙΟΣ και βαλε οποιον καλυτερο 4πυρηνο μπορεις πανω.
Vasilisxd Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Όχι θα δουλεύει photoshop και edditing και θα πάρει amd.....Τι είναι αυτά ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε....... Γιατι , έχουν καποιο προβλημα συμβατοτιτας οι πολυπυρινοι της AMD με photoshop ή καποιο άλλο προγραμμα Editing ; Εαν εξεραίσουμε τους Core i7 που είναι must για βαριες εφαρμογές , οι υπόλοιποι Core2Duo και Quad της Intel ειναι ισάξιοι των Amd. Τέσπα, στην ερώτηση του παιδιου , εαν ειναι καλύτερα Αργός και 4πύρινος ή γρήγορος και 2πύρινος , τουλαχιστον για 3ds Max και Maya == 4πύρινος. Επίσεις ένας γρήγορος δίσκος είναι must για rendering, πιο must και απο 4πύρινο επεξεργαστή.
povaras Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 to bios το εχω κανει update ηδη.Αρα παω για quad χωρις αλλαγη tis motherboard. Aν αλλαξω mobo για ποιο να παω?Θα υποστει και ενα μικρο ο/c. thanks και παλι
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Όχι θα δουλεύει photoshop και edditing και θα πάρει amd.....Τι είναι αυτά ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε....... επιχειρήματα πάνω από όλα...
EliasKir Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 to bios το εχω κανει update ηδη.Αρα παω για quad χωρις αλλαγη tis motherboard.Aν αλλαξω mobo για ποιο να παω?Θα υποστει και ενα μικρο ο/c. thanks και παλι Πες κι ενα budget να δεις τι σε συμφερει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.