Προς το περιεχόμενο

Ανεμιστήρας οροφης για υπνοδωματιο

vamour

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχει κανείς εμπειρία από κάτι τέτοιο?θέλω να είναι αθόρυβος πάνω από ολα και σε λογική τιμή.

Για να προλάβω μερικούς κλιματιστικό δεν βαζω με τπτ. ειναι για υπνοδωματιο με μωρακι μέσα .

Δημοσ.
εχει κανείς εμπειρία από κάτι τέτοιο?θέλω να είναι αθόρυβος πάνω από ολα και σε λογική τιμή.

Για να προλάβω μερικούς κλιματιστικό δεν βαζω με τπτ. ειναι για υπνοδωματιο με μωρακι μέσα .

κοιταξε,εγω εχω κοιμηθει σε δωματιο με τετοιο ανεμιστηρα...μια χαρα ειναι,κανει καλη δροσουλα!!!δεν ειναι καινουργιος βεβαια,εναν θορυβο τον κανει στη μεγαλη σκαλα..αλλα για μωρακι,στην πρωτη σκαλα ειναι το ιδανικο..και να αεριζετε καλα το δωματιο γιατι ουσιαστικα ανακατευει τον αερα κ δημιουργειται μια ατμοσφαιρα αποπνικτικη στους καυσωνες..

Δημοσ.

Καταρχήν θα πρέπει να ρωτήσεις τον παιδίατρο.

Πιθανότατα θα σου προτείνει κάποιον με ορθοστάτη και όχι οροφής ώστε να μπορείς να τον μετακινήσεις κάπου που δεν ενοχλεί το μωρό.

Δεν καταλαβαίνω βέβαια την άρνηση σου στο κλιματιστικό.

Μπορείς να ρυθμίσεις τη θερμοκρασία, την δύναμη του ανεμιστήρα , την κατεύθυνση κλπ.

Καθαρίζεις τα φίλτρα 1-2 φορές το μήνα από τις σκόνες (σε ζεστό νερό), και αν θέλεις, ψεκάζεις, τις ψύκτρες με διάλυμα detol σε νερό κάθε 3-4 μήνες για να αποκλείσεις κάθε πιθανότητα ανάπτυξης μικροβίων .

Το κλιματιστικό μην ξεχνάς ότι παρέχει και θέρμανση και ψύξη. Θα φανεί πολύ χρήσιμο και το χειμώνα, όταν θα χρειαστεί και θέρμανση.

Ρώτα και τον γιατρό σου.

Όσο για τους ανεμιστήρες που έχουν λάμπες, σχεδόν πάντα τρίζουν, και μετά την τοποθέτηση θα χρειαστούν βιδώματα και ρεγουλαρίσματα για να να μην κάνουν θόρυβο. Και πρέπει να είναι καλά ζυγισμένοι και σε ευθεία (κάθετα) ώστε να μην κουνιούνται πέρα δώθε από τη φυγόκεντρο.

Βρες κάποιον ανεμιστήρα που να έχει λάστιχα μεταξύ των ενώσεων και των εξαρτημάτων για απορρόφιση κραδασμών - τριξίματος.

Επίσης, μην πάρεις μικρής διαμέτρου γιατί είναι πολύ πιο δύσκολο να είναι ζυγισμένοι και κάνουν περισσότερο θόρυβο (και αρκετά ενοχλητικό).

Πρέπει να τοποθετηθούν με τα κοντάρια τους όπως ακριβώς τους δίνει ο κατασκευαστής γιατί χωρίς αυτά είναι απίθανο να είναι ζυγισμένοι και πολύ μικρές αποκλίσεις βάρους και γωνιών δημιουργούν ταλαντώσεις που παράγουν θόρυβο τόσο στο μοτέρ όσο και στην υπόλοιπη κατασκευή.

Καλό είναι να δεις σε λειτουργία αυτόν που θα επιλέξεις.

Δεν είναι για τα λεφτά , αλλά η ταλαιπωρία που θα φας για την τοποθέτηση αν κάνει φασαρία θα σου σπάσει τα νεύρα (μιλάω εκ πείρας).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...