Προς το περιεχόμενο

nero free

Nikosgiann

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το είχε γράψει και κάποιο παιδί στο τόπικ με τα freeware χτες... είναι εντελώς άδειο. Δεν έχει καμία σοβαρή επιλογή.

Δημοσ.

Το είδα κι εγώ και παραξενεύτηκα.

Είναι απλά μια lite έκδοση που το μόνο που κάνει είναι και αυτό που θα έπρεπε να κάνει μια τέτοια εφαρμογή, δλδ να γράφει και να αντιγράφει δισκάκια.

ΕΔΩ είναι και το επίσημο λινκ από τη σελίδα του nero.

Εγώ θα το δοκιμάσω πάντως γιατί το μόνο που θέλω από το nero είναι αυτό που είπα και παραπάνω, εγγραφή και αντιγραφή μόνο.

Όλα τα υπόλοιπα, τα κάνω με ανεξάρτητα προγράμματα.

Δημοσ.

Όσο πάτε κ με αποκαρδιώνεται, δε θα το κατεβάσω τελικά θα επαναπαυτώ στο ήδη υπάρχον μου burner!

Δημοσ.

τι να το κανει κανεις εαν δεν εχει να καψεις iso,να γραψεις βιντεο κ.λ.π.

υπαρχουν τοσες πολλες εφαρμογες που τα προσφερουν ολα αυτα μαζι,που ειναι δωρο αδωρο η προσφορα αυτη.

το ashampoo burning studio στα ιδια mb περιπου τα χει ολα.

Δημοσ.

Μόλις το κατέβασα και το δοκίμασα.

Τελικά είναι το Nero Essentials και το μόνο που έχει είναι μια απλή εγγραφή δεδομένων και ένα σβήσιμο δίσκου. Τίποτε άλλο.

Θα μπορούσε να γίνει και με λιγότερα megabytes και με κάποιο freeware πρόγραμμα εγγραφής.

Granda απογοήτευση. Θα φάει σουτ τώρα.

Δημοσ.

Αηδίασα με τους τύπους. Πρώτη φορά είδα εφαρμογή freeware να προσφέρει τόσα λίγα.

Κρίμα, τους υποστήριζα απο την αρχή, τότε που κυριαρχούσε το Easy CD Creator.

Η εφαρμογή αυτή είναι πιό περιορισμένη από την αντίστοιχη των Windows, των 7 που χρησιμοποιώ εδώ και μερικούς μήνες (τα Windows όχι την εφαρμογή που γράφει δισκάκια :-)).

Έκανα και μια ανάλυση για το τι είναι αυτά τα 120 ΜΒ που τρώνε στον σκληρό δίσκο. Τι βρήκα; NeroDigital.dll, NeVideoHD.ax, NeVCR.dll τα ονόματα είναι επεξηγηματικά. Ποτέ δεν θα τα χρειαστούμε.

Φάκελος OnlineServices; Τι είναι αυτό αφού δεν συνδέεται με την CDDB;

Η 7 έκδοση του Nero μια χαρά δουλεύει με τα Windows 7 :-D και την έχω και νόμιμα. Πάμε πίσω λοιπόν. Ούτε θα ξανακοιτάξω για καινούριες εκδόσεις.

Οι περισσότεροι θα έχετε μια έκδοση ΟΕΜ του NeroStartSmart απο κάποιο DVD Writer ή κάποια κάρτα που αγοράσατε, έκδοση 7, 8, ή 9, οπότε μη δοκιμάσετε αυτό το ανοσιούργημα.

Και το Ashampoo Burning Studio επίσης που έχω παλιότερη free έκδοση απο περιοδικο δουλεύει τέλεια.

Και υπάρχουν κι άλλες ελεύθερες εφαρμογές για αυτό το σκοπό.

Δημοσ.
ashampoo burning studio free χρησιμοποιω εδω και καιρο και ειμαι υπερευχαριστημενος+του οτι ειναι ελαφρυ

+1 χωρίς κανένα πρόβλημα επίσης..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...