Nikosgiann Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Ρε παιδια,ξερει κανεις τι γινεται?το γυρναει σε free? nero free
arxaggelos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Υπάρχει κάτι σάπιο στο βασίλειο της Δανιμαρκίας...
alexzzz Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Το είχε γράψει και κάποιο παιδί στο τόπικ με τα freeware χτες... είναι εντελώς άδειο. Δεν έχει καμία σοβαρή επιλογή.
micos000 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Το είδα κι εγώ και παραξενεύτηκα. Είναι απλά μια lite έκδοση που το μόνο που κάνει είναι και αυτό που θα έπρεπε να κάνει μια τέτοια εφαρμογή, δλδ να γράφει και να αντιγράφει δισκάκια. ΕΔΩ είναι και το επίσημο λινκ από τη σελίδα του nero. Εγώ θα το δοκιμάσω πάντως γιατί το μόνο που θέλω από το nero είναι αυτό που είπα και παραπάνω, εγγραφή και αντιγραφή μόνο. Όλα τα υπόλοιπα, τα κάνω με ανεξάρτητα προγράμματα.
status Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Όσο πάτε κ με αποκαρδιώνεται, δε θα το κατεβάσω τελικά θα επαναπαυτώ στο ήδη υπάρχον μου burner!
xolloth Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 τι να το κανει κανεις εαν δεν εχει να καψεις iso,να γραψεις βιντεο κ.λ.π. υπαρχουν τοσες πολλες εφαρμογες που τα προσφερουν ολα αυτα μαζι,που ειναι δωρο αδωρο η προσφορα αυτη. το ashampoo burning studio στα ιδια mb περιπου τα χει ολα.
micos000 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Μόλις το κατέβασα και το δοκίμασα. Τελικά είναι το Nero Essentials και το μόνο που έχει είναι μια απλή εγγραφή δεδομένων και ένα σβήσιμο δίσκου. Τίποτε άλλο. Θα μπορούσε να γίνει και με λιγότερα megabytes και με κάποιο freeware πρόγραμμα εγγραφής. Granda απογοήτευση. Θα φάει σουτ τώρα.
ahristos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Αηδίασα με τους τύπους. Πρώτη φορά είδα εφαρμογή freeware να προσφέρει τόσα λίγα. Κρίμα, τους υποστήριζα απο την αρχή, τότε που κυριαρχούσε το Easy CD Creator. Η εφαρμογή αυτή είναι πιό περιορισμένη από την αντίστοιχη των Windows, των 7 που χρησιμοποιώ εδώ και μερικούς μήνες (τα Windows όχι την εφαρμογή που γράφει δισκάκια ). Έκανα και μια ανάλυση για το τι είναι αυτά τα 120 ΜΒ που τρώνε στον σκληρό δίσκο. Τι βρήκα; NeroDigital.dll, NeVideoHD.ax, NeVCR.dll τα ονόματα είναι επεξηγηματικά. Ποτέ δεν θα τα χρειαστούμε. Φάκελος OnlineServices; Τι είναι αυτό αφού δεν συνδέεται με την CDDB; Η 7 έκδοση του Nero μια χαρά δουλεύει με τα Windows 7 και την έχω και νόμιμα. Πάμε πίσω λοιπόν. Ούτε θα ξανακοιτάξω για καινούριες εκδόσεις. Οι περισσότεροι θα έχετε μια έκδοση ΟΕΜ του NeroStartSmart απο κάποιο DVD Writer ή κάποια κάρτα που αγοράσατε, έκδοση 7, 8, ή 9, οπότε μη δοκιμάσετε αυτό το ανοσιούργημα. Και το Ashampoo Burning Studio επίσης που έχω παλιότερη free έκδοση απο περιοδικο δουλεύει τέλεια. Και υπάρχουν κι άλλες ελεύθερες εφαρμογές για αυτό το σκοπό.
jtsc21 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 ashampoo burning studio free χρησιμοποιω εδω και καιρο και ειμαι υπερευχαριστημενος+του οτι ειναι ελαφρυ
trolaios Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 ashampoo burning studio free χρησιμοποιω εδω και καιρο και ειμαι υπερευχαριστημενος+του οτι ειναι ελαφρυ +1 χωρίς κανένα πρόβλημα επίσης..
micos000 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Το ashampoo burning studio free το δοκίμασα πριν λίγο καιρό και το ξαναείδα σήμερα. Όντως, ανάμεσα nero free και ashampoo free προτιμώ το 2ο, είναι πολύ πιο πλήρης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.