Gtelfon Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Γεια σασ παιδια! εδω και 2 μερεσ εχω αγορασει macbook pro (μετα απο 5 χρονια windows) σιγα σιγα ομως αρχιζω να το μαθαινω αλλα εχω μια απορια! και ειπα να ρωτισω εδω αν ξερετε να με βοιθησετε... Oποτε αναψω το macbook μου εχει μεσα στο trush ενα φακεο "Recovered files" ξερετε πως μπορω να το κανω να μην εμφανιζετε εκει καθε φορα που ανιγω το macbook ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telnet05 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Εδω αυτο ισως σε βοηθησει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtelfon Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 ευχαριστω!! α ωραια δηλαδη απ'οτι λεει εδω δεν ειναι κατι κακο... αλλα μου δημιουργιτε ακομα μια απορια, εχω φιλους που εχουν και αυτοι macbook αλλα δεν τους συμβενει αυτο, ξερετε γιατι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpartsi Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Μάλλον δεν χρησιμοποιείτε τις ίδιες εφαρμογές.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtelfon Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 σωστος.. εσας σας εχει σμβει αυτο ξανα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mmarimos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Γεια σασ παιδια! εδω και 2 μερεσ εχω αγορασει macbook pro (μετα απο 5 χρονια windows) σιγα σιγα ομως αρχιζω να το μαθαινω αλλα εχω μια απορια! και ειπα να ρωτισω εδω αν ξερετε να με βοιθησετε... Oποτε αναψω το macbook μου εχει μεσα στο trush ενα φακεο "Recovered files" ξερετε πως μπορω να το κανω να μην εμφανιζετε εκει καθε φορα που ανιγω το macbook ? Αυτοι οι φακελοι εμφανιζονται μερικες φορες οταν κανεις force restart η οταν κλεισεις το καλυμα του φορητου με ανοιχτη/ες καποια/ες εφαρμογη/ες η οταν αφαιρεσεις ενα stick χωρις να το εχεις κανει unmount κλπ. Οπως λεει και η Apple δεν ειναι κατι ανησυχητικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Merdock Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Ναι μου έχει συμβεί και εμένα μερικές φορές. Να ρωτήσω και εγώ κάτι άλλο.Υπάρχει κάτι αντίστοιχο με το shift+delete των Windows; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djmike Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 δηλαδή να σβύνεις κάτι χωρίς να περνάει από το trash? τι το θες? μπορείς να του πεις να μην επιβεβαιωνει όταν κάτι κάνεις delete που είναι σπαστικό και μετά με command και backspace κάνεις delete κάτι απλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.