Προς το περιεχόμενο

Απορια για το trash

Gtelfon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σασ παιδια! εδω και 2 μερεσ εχω αγορασει macbook pro (μετα απο 5 χρονια windows) σιγα σιγα ομως αρχιζω να το μαθαινω αλλα εχω μια απορια! και ειπα να ρωτισω εδω αν ξερετε να με βοιθησετε...

Oποτε αναψω το macbook μου εχει μεσα στο trush ενα φακεο "Recovered files" ξερετε πως μπορω να το κανω να μην εμφανιζετε εκει καθε φορα που ανιγω το macbook ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ευχαριστω!!

α ωραια δηλαδη απ'οτι λεει εδω δεν ειναι κατι κακο...

αλλα μου δημιουργιτε ακομα μια απορια, εχω φιλους που εχουν και αυτοι macbook αλλα δεν τους συμβενει αυτο, ξερετε γιατι?

Γεια σασ παιδια! εδω και 2 μερεσ εχω αγορασει macbook pro (μετα απο 5 χρονια windows) σιγα σιγα ομως αρχιζω να το μαθαινω αλλα εχω μια απορια! και ειπα να ρωτισω εδω αν ξερετε να με βοιθησετε...

Oποτε αναψω το macbook μου εχει μεσα στο trush ενα φακεο "Recovered files" ξερετε πως μπορω να το κανω να μην εμφανιζετε εκει καθε φορα που ανιγω το macbook ?

Αυτοι οι φακελοι εμφανιζονται μερικες φορες οταν κανεις force restart η οταν κλεισεις το καλυμα του φορητου με ανοιχτη/ες καποια/ες εφαρμογη/ες η οταν αφαιρεσεις ενα stick χωρις να το εχεις κανει unmount κλπ. Οπως λεει και η Apple δεν ειναι κατι ανησυχητικο.

δηλαδή να σβύνεις κάτι χωρίς να περνάει από το trash? τι το θες? μπορείς να του πεις να μην επιβεβαιωνει όταν κάτι κάνεις delete που είναι σπαστικό και μετά με command και backspace κάνεις delete κάτι απλά

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...