jiraya sama Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 ρε παιδια εχω ενα imac και φευγω για σπουδες ... θα πάρω ενα macbook pro... και θέλω να σώσω ότι έχω τώρα.. για ταινίες κλπ οκ.. αλλα μπορώ να κάνω save τις playlists και αυτα που έχω για το iphone? βασικά θέλω να αποθηκεύσω οτι έχω στο itunes, iphoto.. μπορώ να το κάνω αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
desertman Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 για το iTunes File -> Library -> Back Up to Disc για το iPhoto μπορείς να αντιγράψεις την Library του iphoto που βρίσκεται... home folder/ Pictures/ iphoto επίσης αν κάνεις back up με το Time Machine δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα απο αυτά... μπορείς να επαναφέρεις τις Libraries απο τον δίσκο του Time Machine Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jiraya sama Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 για το iTunesFile -> Library -> Back Up to Disc για το iPhoto μπορείς να αντιγράψεις την Library του iphoto που βρίσκεται... home folder/ Pictures/ iphoto επίσης αν κάνεις back up με το Time Machine δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα απο αυτά... μπορείς να επαναφέρεις τις Libraries απο τον δίσκο του Time Machine δεν γινεται να κάνω back up σε external disk... δεν νομίζω να τα χωρεί ένα cd ή dvd.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x_vagos_x Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Κανε copy+paste+replace τα περιεχόμενα του φακέλου Music στο iMac, σε αυτόν στο MBP σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djmike Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 εγω θα εκανα ενα carboncopycloner από imac στο macbookpro.... απλά μετά κάνεις ένα update στη τελευταία έκδοση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jiraya sama Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Κανε copy+paste+replace τα περιεχόμενα του φακέλου Music στο iMac, σε αυτόν στο MBP σου. εκανα αυτό που είπεσ και τώρα γεμωσα διπλα... ολα τα τραγουδια ειναι διπλα.. μπορώ με καποιο τροπο να τα σβίσω τα διπλα ??? οχι ένα ενα αλλα μαζι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.