Προς το περιεχόμενο

'Εγινα Κλέφτης Γείτονας στις διακοπές και ζητάω και τα φώτα σας (Αυτό θα πει θράσος)

DeareN

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

στα καθ' ημάς τώρα:

Αν αποσυνδέει το καλώδιο, θα πρέπει να το καταλάβεις απο τα μυνήματα σφάλματος στην προσπάθεια σύνδεσης.

αλλα σφάλματα βγάζει η απουσία γραμμής, νεκρή γραμμή/κομμένο καλώδιο, άλλα η αδυναμια συνχρονισμού, ή το λάθος user/password.

δες αν υπάρχει κάποιο log, ή diagnostic tests στο ρουτερ. (προσωπικά δεν εχω παιξει ποτε με level 1, δεν ξερω)

μια περιπτωση ειναι να ψυλιαστηκε κάτι, πχ. να ειδε το ρουτερακι ενω εκεινος εχει κλειστό το pc του, να "παιζουν" τρελλά τα φωτάκια, σημάδι κίνησης δεδομένων, και να βαριεται να ψάξει κλειδώματα,κλπ, "βγάλε εκει το καλώδιο, να μαθει να φέρεται..." :lol:

αλλη περίπτωση, ειναι οταν λειπει απο το σπίτι, να πηγαινει με το λαπτοπ καπου αλλου που κάνει χρήση net πάλι με τον ίδιο isp (ειτε ασύρματα, είτε dsp, ειτε με modem/dialup), και ο isp να μην επιτρέπει 2 ταυτοχρονες συνδέσεις με ιδιο username - (κι αυτο πιθανον να διακρίνεται στα logs ).

επίσης... δεν έχω ιδέα, τι μπορει να παιζει, αν εχει ρυθμισει τη σύνδεση με τη μεθοδο bridge.

Aπ'οτι θυμάμαι έγραφε adsl connection failed, internet connection failed, αυτο νομίζω τώρα απο εκεί και πέρα λέω να μην την ψάξω αλλο γιατι ενω τωρα ειμαι συνδεδεμενος μπορει να του κανω καμια αποσυνδεση του ανθρωπου και δε θελω. Αν βγει απο το net τότε ίσως και δοκιμάσω αλλα και το βραδινο downloading κομμένο. Τωρα βέβαια αν μου το κόψει τελείως μια χαρά net καφέ έχει στη γειτονιά και αυτοί άνθρωποι είναι πως θα ζήσουν? :-) Thanks φίλε μου και μου άρεσαν και οι αποψεις σου.

Δημοσ.
Δηλαδή εσύ σε ένα σπίτι που βρίσκεις την πόρτα ανοικτή μπαίνεις, αλωνίζεις και φτιάχνεις και ένα καφεδάκι?

Άμα λάχει ρίχνω κι έναν ύπνο...:whistle:

Δημοσ.
Απλά να ξέρετε ότι διώκετε ποινικά...

Μόλις άναψα και ένα τσιγάρο σε κλειστό χώρο, τελικά μήπως είμαι ο Παλαιοκώστας? :lol:

• Super Moderators
Δημοσ.
τελικά μήπως είμαι ο Παλαιοκώστας? :lol:

γιατί πρέπει να είναι κάποιος ο Παλαιοκώστας για να τον χαρακτηρίσουν παράνομο? :o

Μόλις άναψα και ένα τσιγάρο σε κλειστό χώρο

σε κλειστό δημόσιο χώρο? :P

Δημοσ.
γιατί πρέπει να είναι κάποιος ο Παλαιοκώστας για να τον χαρακτηρίσουν παράνομο? :o

σε κλειστό δημόσιο χώρο? :P

Τη βάψαμε, θα κλείσουν και το συνοικιακό net cafe γιατί καπνίζουμε, θα μας κλείσουνε και φυλακή γιατί μπαίνουμε σε free δίκτυα, ρε παιδιά στη φυλακή τουλάχιστον επιτρέπεται να μπαίνουμε λίγο Insomnia?? :lol:

• Super Moderators
Δημοσ.

αν πέσει καταγγελία θα κοπούν κωλαράκια όμως :P

στην φυλακή μόνο σαπούνια επιτρέπονται :o

πάντως πέρα από την πλάκα νομίζω και εγώ ότι διώκεται ποινικά και ας το έχουν ξεχάσει ακλείδωτο, από την στιγμή που δεν είναι free για όλο τον κόσμο όπως πχ είναι τα ανοιχτά hotspots δεν επιτρέπεται να μπαίνεις...

Δημοσ.

ναι ούτως η άλλως δεν υπάρχει λόγος για συζήτηση αλλος. Το γυρίσαμε στην πλακα, καλα περασαμε δε λεω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...