john4 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 γεια σας παιδια.λοιπον σημερα αγορασα ενα laptop και εχω μια απορια...βασικα εχω ακουσει οτι αμα χρησιμοποιουμε το laptop και το εχεις συγχρονος στην πριζα ειναι καλυτερα να μην εχει την μπαταρια πανω του γιατι μειωνετε ο χρονος ζωης της μπαταριας...ισχυει κατι τετοιο...??ευχαριστω!
Captain Nemo Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Τί φορητό πήρες ? Και εγώ το ιδιο εχω ακούσει οτι ενώ ειναι στο 100% χάνει απο μόνη της κάποια ενέργεια και πάει πχ 99% μέτα ο φορτιστής την πάει πάλι 100% και ολη αυτή η διαδικασία της μειώνει την ζωή.Καλύτερα πιστεύω είναι να την βγάζεις και να πάρεις βέβαια να βάλεις η κάποιο φορητό σταθεροποιητή η ακόμα καλύτερα καποιο μικρό ups για να προστατεύετε απο την Δεη και απο τα Blackout.
john4 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Τί φορητό πήρες ? Και εγώ το ιδιο εχω ακούσει οτι ενώ ειναι στο 100% χάνει απο μόνη της κάποια ενέργεια και πάει πχ 99% μέτα ο φορτιστής την πάει πάλι 100% και ολη αυτή η διαδικασία της μειώνει την ζωή.Καλύτερα πιστεύω είναι να την βγάζεις και να πάρεις βέβαια να βάλεις η κάποιο φορητό σταθεροποιητή η ακόμα καλύτερα καποιο μικρό ups για να προστατεύετε απο την Δεη και απο τα Blackout. πηρα αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.906634 και εγω σκeυτομαι να την βγαζω,δεν εχω ορεξη να αγοραζω μπαταριες συνεχεια...!!
Captain Nemo Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Ωραία χαρακτηριστικά εχει βέβαια δεν τον λές και φορητό ποιο πολύ αντικαταστάτη σταθερού (Desktop Replacement).Εχω ακούσει ακόμα οτι την μπαταρία καλύτερα είναι να την βγάζεις στο 50% και οχι στο 100% ή στο 0%.
john4 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Ωραία χαρακτηριστικά εχει βέβαια δεν τον λές και φορητό ποιο πολύ αντικαταστάτη σταθερού (Desktop Replacement).Εχω ακούσει ακόμα οτι την μπαταρία καλύτερα είναι να την βγάζεις στο 50% και οχι στο 100% ή στο 0%. αυτο το laptop εκανε πριν 4-5 μηνες καπου στα 1300 ευρω και τωρα εχει κατεβει στα 900 μου φανηκε καλη ευκαιρια και το πηρα...δεν θα επερνα acer λογο του χαλια service αλλα το e-shop εβλαλε κατι καινουριο,και καλα αμα σου χαλασει μεσα στα δυο επομενα χρονια στο αντικαθηστουν με ολοκαινουριο,δεν ξερω αν οντος το εφαρμοσουν αλλα ειπα να ρισκαρω...αυτο που μου λες δεν το εχω ξανακουσει,το ξερεις σιγουρα εσυ...??
Captain Nemo Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Το είχα διαβάσει σε κάποιο site δεν θυμάμαι σε ποιό.Πάντως αν κάνεις αναζήτηση στο google βρίσκεις πολλές συζητήσεις και ακόμα περισσότερες γνώμες.Δίαβασε και το εγχειρίδιο του φορητού η δες στο site της acer ή στείλε τους και κανένα e-mail στην τεχνική υποστήριξη για να είσαι πιο κατοχυρωμένος.Για να δούμε εδώ θα πει και κανένας αλλος την γνώμη του.
john4 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Το είχα διαβάσει σε κάποιο site δεν θυμάμαι σε ποιό.Πάντως αν κάνεις αναζήτηση στο google βρίσκεις πολλές συζητήσεις και ακόμα περισσότερες γνώμες.Δίαβασε και το εγχειρίδιο του φορητού η δες στο site της acer ή στείλε τους και κανένα e-mail στην τεχνική υποστήριξη για να είσαι πιο κατοχυρωμένος.Για να δούμε εδώ θα πει και κανένας αλλος την γνώμη του. λιγο που κοιταξα το εγχειριδιο δεν βρηκα κατι...θα κανω λιγο googling να δω τι θα βρω!ευχαριστω για την βοηθεια φιλε μου...!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.