fantakola Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 το έχουν πάλι σε προσφορά στα πρακτικερ; δώστε καμιά πληροφορία παραπάνω. επειδή σκόπευα να αγοράσω πεπιεσμένο αέρα, είναι καλύτερα να τα χώσω σε ένα φυσερό και να μου μείνει κιόλας. δεν ξερω αν ηταν σε προσφορα και ποτε, αλλα κοντα στα 15 ευρω ειχε η τιμη του οταν το ειχα αγορασει εγω και δεν ηταν φαση προσφορας Τοσο εχει γενικα αν δεν κανω λαθος και αν κρινω και απο το λινκ του Αποπάνω
louben Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 ΠΑιδια να κανω μια ερωτηση?Την αλλη πεμπτη τα LIDL εχουν blowers για ψησταρια (LOL) με μπαταρια(4.5 ευρω) και χωρις (3 ευρω).Με αυτα κανουμε δουλεια?Τι λενε(λογικα αυριο θα βαλουν και λινκ).
gpapadakis Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Αμα φυσηξεις με το blower την ψησταρια δε θα μεινει ουτε καρβουνο πανω Αυτα για ψησταριες εχουν ισχυ σαν μικρο πιστολακι μαλλιων (και ενα πιστολακι μαλλιων σου κανει για την ψησταρια! χωρις πλακα εχω δει πολλους να το κανουν) Για καθαρισμο ηλεκτρικων συσκευων εσωτερικα μονο το blower θα κανει δουλεια (βεβαια ακομα και αυτο δε μπορει να διωξει ολη τη σκονη, γιατι καποιο μερος της κολλαει ηλεκτροστατικα πανω στις πλακετες)
dimigar Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Συμφωνώ με τον gpapadakis (με τον Αποπάνω που λέει κι ο fantakola!!)
fantakola Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 ΠΑιδια να κανω μια ερωτηση?Την αλλη πεμπτη τα LIDL εχουν blowers για ψησταρια (LOL) με μπαταρια(4.5 ευρω) και χωρις (3 ευρω).Με αυτα κανουμε δουλεια?Τι λενε(λογικα αυριο θα βαλουν και λινκ). Αυτα ειναι για να φυσας τα καρβουνα στην ψησταρια, οποτε κατα 99.99% θα εχουν πολυ λιγη δυναμη, αρα δεν ειναι καταλληλα για να καθαριζεις το Πισακι σου Πανε παρε ενα με 15-20 ευρω και ρπαγματικα δεν θα το μετανιωσεις, γιατι ειναι κατι που θα το εχεις για πολλα χρονια, μεχρι να χαλασει οποτε τα λεφτα του θα τα βγαλει με τα 1000 Σκεψου μονο οτι τα ΣΠρευ καθαρισμου εχουν 7-10 ευρω το τεμαχιο..
NightOwl Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Καλησπέρα, Με αφορή το τόπικ εδώ και μια και έψαχνα κάτι ανάλογο, μέσα από το skroutz βρήκα αυτό. http://eshop.karagianni.com/product.aspx?id=929 Το πήρα πριν 2-3 μέρες, η τιμή ήταν καλή και μια φορά που το χρησιμοποίησα μέχρι στιγμής έκανε τη δουλειά μια χαρά.
boredmind Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 καλησπέρα, με αφορμή το φιλο πρίν πήρα και εγώ ενα φυσερό και σε μία μέρα το είχα πολύ καλή εξυπηρέτηση από τα παιδιά στο κατάστημα και σε σουπερ τιμή http://eshop.karagianni.com/product.aspx?id=929
uroborous Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 παιδιά επαναφέρω το θέμα. το εργαλείο αυτό βγάζει αρκετά συμπιεσμένο αέρα για να καθαρίσεις ικανοποιητικά το pc ή ηλεκτρονικά γενικότερα;
Questioner Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 παιδιά επαναφέρω το θέμα. το εργαλείο αυτό βγάζει αρκετά συμπιεσμένο αέρα για να καθαρίσεις ικανοποιητικά το pc ή ηλεκτρονικά γενικότερα; Είναι κάτι παραπάνω από δυνατό για ηλεκτρονικά εξαρτήματα. Θέλει προσοχή.
phanispal Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Όντως, θέλει απόσταση, και να έχεις ακινητοποιήσει τα ανεμιστήρια.
GSpiraras Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Καταρχίν ένα τέτοιο μηχάνημα είναι απαραίτητο για οποιονδήποτε έχει υπολογιστή. Ιδιαίτερα τα δικά μου λόγω αρνητικής πίεσης θέλουν καθάρισμα σχεδόν κάθε μήνα. Είχα πάρει το borman από το Praktiker πριν 5 χρόνια περίπου και δουλεύει ακόμη μια χαρά παρότι έχω κολήσει με hotmelt ένα κομμάτι που έσπασε από πεσιμο. Παρόλα αυτά πριν από κανένα χρόνο είχαν ποστάρει εδώ για μια προσφορά του eshop για αυτό http://www.e-shop.gr/product?id=TLS.090102 και μια και το Borman το είχα χρησιμοποιήσει αρκετά (και διάβασα και ότι μπορεί να έχει 'εκρήκτικη' συμπεριφορά μετά από παρατεταμένη χρήση) το είχα πήρει. Σαν συσκευή το Skil δεν έχει καμία σχέση τόσο σαν κατασκευή όσο και σαν λειτουργικότητα. Το καλύτερο είναι ότι έχει μεταβλητές στροφές οπότε τα πιο ευαίσθητα σημεία και τους ανεμιστήρες τα φυσάω με λιγότερες στροφές. Επίσης σαν συμβουλή όταν φυσάτε το πισι να αποσυνδέετε τους ανεμιστήρες από την μητρική. Όταν αρχίζουν να στροφάρουν από την πίεση του αέρα παράγουν ρεύμα απότομα (λειτουργούν σαν γεννήτριες) και έχουν αναφερθεί περιπτώσεις που κάψαν motherboard.
Questioner Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Για την ακρίβεια οι ανεμιστήρες δεν πρέπει να γυρίζουν ανεξέλεγκτα είτε είναι συνδεδεμένοι στην μητρική είτε όχι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα