Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ετσι ειναι με τα makita και γενικα με τα καλα εργαλεια. Οντως για ξεσκονισμα pc δεν εξιζει για τοσα χρηματα..

Ρε παιδια να σας πω, το blower που πηρατε απο το practiker δεν βτωμοκοπαει πλαστικουρα? Μιλαμε το φυλαω καλα, μου βρωμαει ολο το σπιτι

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
πιθανότατα το makita μπορεί να δουλέψει ένα τρίωρο σερί σε οικοδομή, δεν θα πάθει τίποτα αν πέσει από τα 2 μέτρα στο τσιμέντο κλπκλπ. τα επαγγελματικά εργαλεία κοστίζουν, αλλά είναι εργάτες. τα εργαλεία τύπου πράκτικερ συνήθως είναι για όσους το θελουν για μία στο τόσο.
ακριβως.δεν θα ζεσταθει ποτε δεν θα βρωμαει οταν ζεστενεται.καλης ποιοτητας υλικα.oxi china.
Δημοσ.

καλα φαινονται αυτά, αλλα δεν ειναι προτιμωτερο να ρουφας την σκονη με μια σκουπα, από το να την φυσας και να πηγαινει απο το ενα σημειο στο άλλο? Οτι δεν ειχε μαζεψει σκονη μεσα στο PC θα παρει απο το φυσημα..

Δημοσ.

Το πηρα κι εγω σημερα Ειναι αρκετα δυνατο

Η σακουλα παει απο την αριστερη μερια για να μαζευει σκονη ?

Ενα πλεγμα που εχει τι χρησιμευει ?

Με τη σκουπα μπορεις να ρουφας τη σκονη αλλα αναμεσα στα καλωδια και σε κρυφα σημεια δεν μπορει να ρουφηξει τιποτα

Δημοσ.
ακριβως.δεν θα ζεσταθει ποτε δεν θα βρωμαει οταν ζεστενεται.καλης ποιοτητας υλικα.oxi china.

Μην περνεις και ορκο...;)

Δημοσ.
Μην περνεις και ορκο...;)

ενταξει καπποοια πραγματα ειναι παντα made in china αλλα ειναι μια μαρκα που ξερειςοτι δυσκολα θα παθει κατι εστω και αν ειναι china.δεν ειναι του ευρω.οσο για τον φιλο με την σκουπα το να ρουφαει δεν βολευει σδ πολλα σημεια και οθτε πχ να ρουφηξεις σκονη μεσα απο τροφοδοτικο.ενω το να φυσας βολευει και αν παει σε αλλα σημεια την διωχνεις μετα.η σκουπα ειναι καλη αν εχει να καθαριστει ενα μηχανημα 10 χρονια.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Μεχρι σημερα ημουν κατοχος και εγω ενος blower και δεν ειχα παραπονο εκανε καλα την δουλεια του στο καθαρισμα του υπολογιστη.

Αν με ρωτουσατε θα το συνιστουσα ανεπιφυλακτα.

Αυτα μεχρι πριν κανει μπουμμμμμμμμ.

Πηγα να καθαρισω ενα υπολογιστη και ξαφνικα εξεραγη χωρις κανενα προφανη λογο.

Ανοιξε το εξωτερικο πλαστικο απο την εκρηξη και πεταχτηκαν εξω κοματια πλαστικου ενα εκ τον οποιων περασε ξυστα απο τα χειλη μου και με γρατζουνισε.

Να μην πω για τον εκοφαντικο θορυβο που βουιζε μετα το αυτι μου και την τρομαρα που πηρα.

Μπηκα στο ιντερνετ και ειδα αυτο ... εχει συμβει και σε αλλον ....

http://www.hwbox.gr/off-topic/4663-blower-apo-leroy-merlin-makria.html

αρα μακρια απο πλαστικα και ειδικα τα κινεζικα.

Το δικο μου δεν ειναι η μαλλον δεν ηταν αυτο της φωτογραφιας αλλα αλλο παρομοιο.

Οποτε ειτε περνετε ενα της προκοπης να μην ειναι πλαστικο εστω και εαν ειναι ακριβο η το ξεχνατε σαν λυση γιατι καλο μεν σαν λυση για την σκονη αλλα οχι να μας βγαλει κανα ματι και τυχερος ημουν που γλυτωσα.

Δημοσ.

Βλέπω για δεύτερη φορά τέτοιο thread και τώρα διαπιστώνω πως το δικό μου blower είναι το ίδιο ακριβώς, εκτός από το χρώμα που είναι μπλε.

Νομίζω πως βιώνω ένα αίσθημα deja vu, αφού θυμάμαι πριν χρόνια πως είχε αναφερθεί τέτοια περίπτωση, αλλά οι ημερομηνίες δεν μου κάνουν τη χάρη..

Δημοσ.

gia αυτο και βλεπεις οτι το κινζεζικο κανει 10 ευρω πχ και το αλλο κανει 30.δεν ειναι τυχαιο.εστω και αν το αλλο φτιαχνεται στην κινα ειναι ποιο ποιοτητικο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...