Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Blower φυσερό στο Praktiker 12,90 κωδ.202009 1 έτος εγγύηση.Ισχύς φυλαδίου 27 Ιουλίου - 29 Αυγύστου.

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το πήρα σήμερα και όπως είναι λογικό, το εργαλείο... "φυσάει"! :-) Ειδικά τώρα το καλοκαίρι, χρησιμοποιείται και ως φθηνό κλιματιστικό (αν εξαιρέσεις την φασαρία που κάνει).

Πριν από μια εβδομάδα το είχε αγοράσει και ένα φιλαράκι μου, αν θυμάμαι καλά στα 16 ευρώ - τουτέστιν όχι τρελή προσφορά. Αλλά γι' αυτούς που βαρέθηκαν να αγοράζουν πεπιεσμένο αέρα, πολύ καλή λύση.

Δημοσ.

Τα καλύτερα 12,90 που έχω δώσει ποτέ. Το φυσερό πραγματικά αξίζει. Καθάρισε τον Η/Υ μου και είναι σαν καινούργιος! Βγήκε 1 κιλό σκόνη. Ευχαριστώ για την πληροφορία.

Δημοσ.

ακομα και αν εχει επειδη ειναι καταστημα για pc και θα το πουλαει σαν κατι για τον υπολογιστη θα ειναι ακριβο.ενω αμα το παρεις απεξω θα ειναι πιο φτηνο απο ξεκαρφωτο καταστημα.

Δημοσ.
ακομα και αν εχει επειδη ειναι καταστημα για pc και θα το πουλαει σαν κατι για τον υπολογιστη θα ειναι ακριβο.ενω αμα το παρεις απεξω θα ειναι πιο φτηνο απο ξεκαρφωτο καταστημα.

Πως μπορώ να το ζητήσω; Ως blower;

Αυτό π.χ.; Είναι οκ;

Δημοσ.
Πως μπορώ να το ζητήσω; Ως blower;

Αυτό π.χ.; Είναι οκ;

αυτο ειναι 600w, του praktiker ειναι 500, δες το εδω.

http://www.praktiker.gr/praktiker-international/html/el/276550/index.html#anker_276754

μια χαρα θα ειναι κι αυτό.

το εχω παρει εδω και δυο χρονια.. το τι σκονη εχει βγαλει ειναι απιστευτο.. μονο στη βεραντα διοτι θα κανει το σπιτι χαλια.

αυτο εχω ...

snc00060.jpg

Δημοσ.

Το ίδιο έχω και γω, αλλά έχω μια απορία.

Στο site, της Makita γιατί τιμάται 146,98€;

Δηλαδή, τι αεροδιαστημική τεχνολογία χρησιμοποιεί η.. MaRika στο blower??

Δημοσ.

πιθανότατα το makita μπορεί να δουλέψει ένα τρίωρο σερί σε οικοδομή, δεν θα πάθει τίποτα αν πέσει από τα 2 μέτρα στο τσιμέντο κλπκλπ. τα επαγγελματικά εργαλεία κοστίζουν, αλλά είναι εργάτες. τα εργαλεία τύπου πράκτικερ συνήθως είναι για όσους το θελουν για μία στο τόσο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...