Inler Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Fujitsu Siemens Amilo Pi 3540-G03 Fujitsu Siemens Amilo Xa 3530-BL1 Eιναι απο το stock house του Πλαισιου και επειδη δεν εχω αγορασει ξανα περιμενω αποψεις νομιζω για τα λεφτα τους ειναι πολυ καλα σε καινουργιο θα πρεπει να δωσεις περιππου 800-900...Το θελω για απλη χρηση χωρις παιχνιδια αλλα αν σηκωνουν κανενα Football Manager 2010 δεν θα πω οχι..
Captain Nemo Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Δεν εχω εμπειρία απο το stock house πάντως σκεφτόμουν να έπαιρνα τον G03 αλλα με σταματούσε η τιμή που ηταν γύρω στα 900.Υπάρχουν βέβαια και αλλα μοντέλα με P8400 ή με P7350 ή P7450 μικρότερους centrino2 και πιο οικονομικούς.Πάντως τα χαρακτηριστικά και η τιμή του φαίνονται πολύ ελκυστικά (centrino2 , Hdmi 1.3 ,ανεξάρτητη κάρτα κλπ) απο εγγύηση δεν ξέρω τι δίνει.Το μόνο μείον που λογικά θα έχει είναι οτι δεν θα πάρεις τα windows 7 δωρεάν αλλα τα βρίσκεις και απο τον θείο στην τελική.Στο αλλο μοντέλο με εντυπωσίασαν οι δυο κάρτες γραφικών αυτό δεν το είχα ξαναδεί δηλαδη λογικά οταν δεν παίζεις παιχνίδια θα εξοικονομεί ενέργεια.Και το παιχνίδι που λες πολύ άνετα θα το παίζει και ακόμα πιο βαριά ειδικά αυτο με τις δυο κάρτες.Και σχεδιαστικά μου αρέσει πολυ το ο συνδιασμός άσπρου μαύρου.Αλλα ας πεί και κανένας αλλος την γνώμη του που ξέρει παραπάνω μην σε πάρω και στον λαιμό μου.Εγώ πάντως αν είχε μια ικανοποιητική εγγύηση θα χτυπούσα κάποιον απο τους 2.
Inler Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Και εγω ετσι το βλεπω αλλα κολλαω στο οτι και τα τρια μοντελα ειναι Fujitsu οποτε κατι παιζει μαλλον...Αυτο που λες για την καρτα το διαβασα και λεει οτι σε απλες εφαρμογες παιζει η οnboard και στα games η αλλη ρυθμιζοντας το.Ενας φιλος μου ειχε παρει μια καρτα γραφικων και εμεινε ικανοποιημενος αν εχει και 1-2 χρονα εγγυηση συμφερει γιατι κοιταζωντας τις τιμες στο skroutz για το 2τερο κανει καπου στα 800 ενω το πρωτο στο καταστημα κανει 799 και εκει 559..Η προκειται για ευκαρια η για μικροελλατωματα δεν ξερω..Θα μιλησω με ενα φιλο μου που σουλευει στο πλαισιο και θα μαθω..Ευχαριστω παντως γιατι ψαχνομαι να παρω μεχρι 500 ευρω αλλιως θα καταλειξω σε Turbo-X Steel S42-432 ή σε Turbo-X Steel SN42-432
Captain Nemo Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Ναι αφού εχεις φίλο εκει μέσα καλύτερα να μιλήσεις μαζι του θα σε διαφωτίσει με το τι παίζεται με αυτούς.Ωραία προσφορά ηταν και του carefour παλαιότερα που είχε τον G04 600 με δωροεπιταγή 200 οπότε σου ερχόταν 400.
basilis5 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 γνωμη μου ειναι μην παρεις απο το στοκ τπτ που να εχει πανω απο 50 ευρω. πως κατελειξε εκει το λαπτοπ ξερεις;παιζει να εχει φαει ν ωρες ανοιχτο σε εκθεση και να ναι κακοξοδευτο, η απο καμια επιστροφη,που του καναν σερβις και το σπρωχνουν εκει. το σιγουρο ειναι πως δεν ειναι απο 1ο χερι εγω προσωπικα δεν θα ο επαιρνα.ασε που ειναι και φουζιτσου..δηλ ακυρο απο τα γεννοφασκια του (για μενα παντα)
Inler Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Καλα το τι εχει παθει εννοειται πιθανοτατα καποια προβληματακια θα εχει...Αλλα ποτε δεν ξερεις εχω ακουσει οτι το stock εχει καποιες ευκαιριες..Και οι ευκαιριες θελουν ρισκο. Και δεν νομιζω να πουλανε κατι χαλασμενο δεν εχουν λογο απο την αποψη οτι καλυτερα να σε στειλουν να παρεις ενα ακριβο παρα αυτα..Απο την αλλη το ενα laptop στο μαγαζι εχει 230 ευρω επιλεον αρα λογικα κατι γινεται.Ευχαριστω παντως θα ρωτησω και βλεπουμε. Καλο βραδυ.
EliasKir Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Μεχρι 500 ευρω εχει και Toshiba. (αν εχει 1 χρονο εγγυηση μπορεις να πας για αυτο)
@topos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Απο stock plaisio θα πηγαινα μονο για Turbo-x laptop,και αυτο μονο σε καμια τρελλη ευκαιρια. Οχι οτι τα εχω σε ιδιαιτερη εκτιμηση αλλα θεωρω οτι θα τα εχουν στρωσει (λογικα) εφοσων ειναι "δικα τους". Για οτιδηποτε αλλο καλυτερα απο αλλου να εχεις κ εγγυηση...
takos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Πότε από stock για λαπτοπ, γιατί να χάσεις την 2ετη εγγύηση που δίνουν αρκετά λαπτοπ στην κατηγορία τιμής που θες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.