πΑ-Βου-Γα Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 καλησπερα! μετα απο format που εκανα στον υπολογιστη μου δεν μπορω να συνδεθω στο internet μεσω της ασυρματης καρτας δικτυου που εχω. απο την ethernet συνδεομαι αλλα ασυρματα γιοκ! εχω περασει τους drivers της καρτας, η ip ειναι στο αυτοματο και εσεις ελπιζω η βοήθεια μου! Μου βγαζει οτι κανει ανακτηση διευθηνσνς και μετα μου βγαζει οτι ειναι με περιορσμο η χωρις αξιοπιστια. Απο το λαπτοπ μπορω να μπω ασυρματα ενω απο τον σταθερο οχι. το modem/router ειναι ενα μπαουτεκ. Αμα δεν καταχωρισα σε σωστο μερος σορρυ!
jason_rethymno Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Δοκίμασε να βάλεις καρφωτές ip και όχι αυτόματες.Και πές μας
pisio Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα σε ένα φίλο μου. Το πρόβλημα ήτανε ότι έδινα λάθος κωδικό για το Wlan Δοκίμασε και εσύ μήπως δίνεις λάθος κωδικό
πΑ-Βου-Γα Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 το εικονίδιο απο τα windows που μου ζητάνε τον κωδικό τον βάζω και δεν μπαίνει. αλλά έχει και το software της ασύρματης κατι μυστηρια που ζηταει και δεν βγαζω ακρη! ο κωδικος ειναι σιγουρα σωστος γιατι μ'αυτον μπηκα απο κινητο. αυτο με τις ip που ειπε ο προηγουμενος φιλος δεν το δοκιμασα ακομα γιατι ειμαι δουλεια... Heeeeeeeeeeeeeeeelp.... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:05 ---------- παιζει να φταει το προγραμμα της καρτας το οποιο εκτος των windows προσπαθει και αυτο να κανει την συνδεση???
StarUser Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 καλησπερα! μετα απο format που εκανα στον υπολογιστη μου δεν μπορω να συνδεθω στο internet μεσω της ασυρματης καρτας δικτυου που εχω. απο την ethernet συνδεομαι αλλα ασυρματα γιοκ! εχω περασει τους drivers της καρτας, η ip ειναι στο αυτοματο και εσεις ελπιζω η βοήθεια μου!Μου βγαζει οτι κανει ανακτηση διευθηνσνς και μετα μου βγαζει οτι ειναι με περιορσμο η χωρις αξιοπιστια. Απο το λαπτοπ μπορω να μπω ασυρματα ενω απο τον σταθερο οχι. το modem/router ειναι ενα μπαουτεκ. Αμα δεν καταχωρισα σε σωστο μερος σορρυ! Βασικά έλεγξε άν έχεις προσθέσει στον υπολογιστή σου το προτόκολλο IPv6 και μέσα σε αυτό ρύθμισέ το με τα IP σου και όχι στο αυτόματο.
pisio Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 δοκίμασε να σβήσεις το πρόγραμμα της κάρτας, και δοκίμασε απο το αυτό τον Windows να μπείς
πΑ-Βου-Γα Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 ολα αυτα θα τα κανω σε κανενα τριωρο και... ειμαι στην δουλεια τωρα αλλα θα τα δοκιμασω να δουμε τι θα γινει... ευχαριστω μεχρι στιγμης!
mimidon Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Βάλε καρφωτές IP. Είχε το ίδιο πρόβλημα φίλος μου και μόνο έτσι λειτουργούσε. Η δεύτερη λύση είναι να... δοκιμάσεις άλλο router (κι όμως...)!
πΑ-Βου-Γα Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 καρφωτες ip εννοειται δικιες μου; στην μορφη αυτη για παραδειγμα ; π.χ. 192,168,111,111
πΑ-Βου-Γα Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 πως την βρισκω ομως? η ip του router ειναι αυτη που παταω στον explorer για να μπω στο router(192.168. . )?
pisio Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 ναι αυτή είναι π.χ η ip είναι 192.168.178.1 τότε στο pc θα βάλεις για παράδειγμα 192.168.178.2 Standardgateway, dhcp-server, dns θα βάλεις την ip του router σου
πΑ-Βου-Γα Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 δεν γινεται ρε παιδια τιποτα... το εκανα ετσι οπως ειπατε με τις ip και δεν εγινε τιποτα. μου εγραφε οτι εχει κανει συνδεση αλλα δεν ανοιγε σελιδες...
pisio Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 μήπως κάποιο Firewall σου κάνει το πρόβλημα?? Απενεργοποίησε το εάν έχεις και δοκίμασε πάλι
πΑ-Βου-Γα Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 απενεργοποιησα των windows και του avast και παλι τιποτα... μου γραφει οτι συνδεθηκε, ισχυς σηματος κτλ και απο οτι ειδα μονο στελνει πακετα και δεν λαμβανει δεν την παλευωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω επισης τωρα που εχω συνδεδεμενο το ethernet και κατεβαζω απο το μτορρεντ μου γραφει κατω οτι καποιο firewall η καποιο router περιοριζουν την κινηση του δικτυου. αυτο μου το εβγαλε σημερα και ειτε το ειχα οπως πριν απενεργοποιημενα ολα ειτε οπως τα εχω τωρα ανοιχτο των windows. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:42 ---------- μπορεί να βοηθήσει κανείς την κατάσταση?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.