Προς το περιεχόμενο

HP w2408H. Αξίζει;

denexo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρήκα αυτή την οθόνη (http://www.prad.de/en/monitore/review/2007/review-hp-w2408h.html) στον Κωτσόβολο σε "προσφορά" από 449€ 314€. Διαβάζω ότι είναι TN-panel, αναμενόμενο σε αυτά τα λεφτά βέβαια. Η οθόνη που την είδα μου άρεσε από κοντά. Αξίζει τα λεφτά της; Η χρήση της κυρίως θα είναι για net surfing και ταινείες και λιγότερο παιχνίδια. Το prad.de την βγάζει very good. Σε αυτά τα λεφτά μπορεί να αγοράσει κανείς κάτι καλύτερο; Ή 22" με καλύτερο panel; Απλά με βολεύει να την αγοράσω από Κωτσόβολο γιατί θα παρθούν και κάτι άλλα πράγματα και θα μπει με δόσεις. Συμφορουμίτες παρακαλώ τα φώτα σας !!!

• Moderators
Δημοσ.

Γιατι οχι την πιο καινουρια και πιο φτηνη W2448HC?

Ιδιες ειναι απλα η 2448 ειναι καμια 50€ φθηνοτερη (και με τη προσφορα του Κοτσου), ενω εχει και αισθητηρα φωτεινοτητας και webcam με μικροφωνο και DVI επιπροσθετως απο τα VGA και HDMI...

Η οθονη αυτη ειναι Workstation monitor, με πολυ μα παρα πολυ καλη βαση στηριξης (καμια σχεση με τα πλαστικα της κακιας ωρας σε κατι LG και Samsung που εχουν μπει στο πλυσιμο), καθως και πολυ καλη χρωματικη αποδοση.

Εχει glossy panel ομως, οποτε αν εχεις πηγη φωτισμου πισω σου απλα την ξεχνας.

Δημοσ.

Έχω το ξαδερφάκι της στις 22" την w2207h.Άψογη οθόνη.Αφού λες και ότι σου άρεσε από κοντά χτύπα την.Και η τιμή είναι πάρα πολύ καλή.Γερμανία που μένω πάνω κάτω έχει από 360 ευρώ.Για τα τελευταία παιχνίδια λίγο υστερεί στα ms αλλά όχι κάτι υπερβολικό.Για ταινείες τα πάει πολύ καλά μιας και στο 1920 x 1080 μπορείς να την βάλεις στα 50hz για να μην βλέπεις σκιές.Να ξέρεις δεν έχει dvi αλλά hdmi (ίσως χρειαστείς και καλώδιο)και τα ενσωματωμένα ηχεία είναι χάλια.Προσωπικά αν πήγαινα στις 24" θα ήταν πρώτη θέση στις προτιμήσεις μου πριν δω και άλλες γνώμες.Καλές αγορές.

Δημοσ.

Τελικά μάλλον θα χτυπήσω την w2448hc που προτείνει ο GeorgeMan. Εκτός βέβαια αν κάτσει καμιά καλή και παραγγείλω από ovreclockers την Dell 2209wa. Να΄στε καλά για τις απαντήσεις !

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...