Προς το περιεχόμενο

Lg ku990i συνδεση με PC

γνησιος

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.Μολις πηρα το προαναφερομενο κινητο και η συσκευασια δεν περιεχει usb καλωδιο.Υπαρχει στα καταστηματα ετσι ωστε να αγορασω ενα?:rolleyes:

Δημοσ.

να διαβασεις το βιβλιαρακι.πρεπει να εχει μεσα καλωδιο,εμενα μου ειχε.λογικα καποιος στο βουτηξε εκτος κι αν κυκλοφορει σε 2 εκδοσεις.αν στο βιβλιαρακι στο εχει στα περιεχομενα να το πας πισω

τωρα,καλωδιο δεν ξερω που πουλανε αλλα λογικα θα βρεις ευκολα

Δημοσ.
να διαβασεις το βιβλιαρακι.πρεπει να εχει μεσα καλωδιο,εμενα μου ειχε.λογικα καποιος στο βουτηξε εκτος κι αν κυκλοφορει σε 2 εκδοσεις.αν στο βιβλιαρακι στο εχει στα περιεχομενα να το πας πισω

τωρα,καλωδιο δεν ξερω που πουλανε αλλα λογικα θα βρεις ευκολα

Κανονικά θα έπρεπε να εχει..το θεμα ειναι πως η lg για να προσφέρει το κινητο σε δελεαστική τιμή το εχει στη συσκευασία χώρις κάρτα μνήμης(micro sd) χώρις καλώδιο και χώρις handsfree.Αν έχεις υπολογιστή με card reader παρε μια μήμη micro sd με ανταπτώρα sd κόστος 10 με 15 ευρω..ελπίζω να βοήθησα λίγο..

Δημοσ.

μια καρτα 2 γιγα μαζι με τον ανταπτορα εχει 4 ευρω(συγκεκριμενα η τοσιμπα που πηρα πριν 4 μηνες εγω)

επισης, εμενα μου ειχε μεσα κανονικα και καλωδιο,και ακουστικα και πενακι

Δημοσ.

Η έκδοση KU990i περιέχει στην συσκευασία μόνο την συσκευή και τον φορτιστή. Οπότε χρησιμοποίησε τον αντάπτορα για την microsd ή για καλώδιο ψάξε απ'ευθείας στην LG αλλιώς ebay. Στα καταστήματα δεν θα βρεις τίποτα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...