Mac4all Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 καλησπερα σ'ολους,θα ηθελα να μου προτεινεται ενα φθηνο πανω απ ολα κ αξιοπιστο μοντεμ για την συνδεση μου διοτι αυτο που εχω παρει με το πακετο της Τελλας ειναι χαλι κ κολλαει.Οι αναγκες μου ειναι για ενα μονο εθερνετ 10/100,οχι usb,αν εχει κ firewall καλυτερα αλλα οχι προυποθεση.Ευχαριστω
poulinos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 αν παρεις κατι παρε κατι καλο απο την αρχη και ας ειναι λιγο πιο ακριβο.για μενα αν εχεις λιγοτερο απο 30 attenuatIon ενα linkys wag200 που ειναι και σχετικα φτηνο.firewall 4 ethernet kai wireless και αμα εχεις παραπανω απο 30 attenuation thomson speedtouch 585 με τα ιδια χαρακτηριστικα.το να παρεις μια χαλια μαρκα η χωρις ασυρματο η με μια ethernet για να γλιτωσεις 20 ευρω το θεωρω βλακεια .εδω πεταμε τοσα λεφτα σε πραγματα που αλλαζουμε καθε λιγο και λιγακι πχ καρτες γραφικων τουλαχιστον για ρουτερ μια που θα εχουμε για πολυ καιρο ακομα adsl αξιζει να παρεις κατι καλο για να μην σπας και τα νευρα σου.το ασυρματο το κλεινεις αμα δεν το θες γα να μην εκμπεμπει αλλα καλο ειναι να το εχεις για case of emergency η αν παρεις λαπτοπ η αν ερθει κανας φιλος σπιτι.
Mac4all Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 ευχαριστω για την απαντηση,ελεγα να παρω το zyxel 660,ελπιζω ναναι καλυτερη μαρκα.Εγω δεν ειμαι τυπος που ξοδευει για τον υπολογιστη,αυτο προοριζεται για το πισι των γονιων μου,οποτε ελαχιστες απιτησεις αλλα αξιοπιστια
poulinos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 καλα κανεις και δεν χαλας αλλα το ρουτερ ειναι κατι οτ βασικο για να μην σπας τα νευρα σου.και το zyxel πολυ καλο οτι ισχυει για τα Linksys.
poulinos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 ΟΤΙ Αλλο ειναι πες μας.το Linksys πιο γρηγορο αλλα πιο ασταθες σε παραξενες γραμμες ενω το thomson Λιγο πιο αργο και λιγο πιο χαμηλο κλειδωνμα αλλα πολυ πιο Stable ακομα και σε χαλια γραμμες,
Mac4all Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 τελικα το πηραν σημερα,βαλαν το 192.168.1.1 στον περιηγητη(2 διαφορετικους χωρις ποπαπ μπλοκ)κ δειχνει το στατους μονο,καμια αλλα παραμετρο κλπ.Τι λετε να φταιει?Με το σιντι που το συνοδευει καταφεραν να κανουν συνδεση ,ομως το μαπ ιντερφεις δεεν το βγαζει για οποιαδηποτε παραμετροποιηση(οπως πχ για φιρμγουερ που εχει βγει νεωτερο)
Mac4all Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 το εκαναν κ αυτο,δεν τους βγαζει την οθονη σεταρισματος,μονο οθονη στατους.Τα εκαναν βημα βημα,μαζι μου,οπως λεει το εγχειριδιο
Mac4all Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 κ με γουιντοουζ κ με λινουξ?χλωμο,γιατι μπαινει στο ρουτερ,αλλα ο ρουτερ δεν δειχνει ολο το μενου,παρα μονο το στατους του μετα απο εισαγωγη του κωδικου προσβασης
poulinos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 τι να πω.μπορει και το ρουτερ κατι.δοκιμασε το εσυ σε αλλο Pc αμαμπορεις.
poulinos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 otan bazoyn 192.168.1.1 ζηταει για κωδικο και εκει γραφει ηδη ενα κωδικο.τον ΣΒΗΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ 1234 αλλιως αμα δεν το κανουν θα τους βγαλει σε User mode αντι για admin.επισις οταν μπουν admin βλεπουν το status και αριστερα κατω απο το status εχει ολες τις αλλες καρτελες.ελπιζω ν να μην εχουην βαλει καμια παραξενη αναλυση και βλεπουν τα μισα.
Mac4all Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 κατ αρχας να σε ευχαριστησω για τον χρονο σου,η αναλυση ειναι 1024χ768,βαζουν το 1234,καναμε μαζι την διαδικασια(διοτι κ εγω υποπτευθηκα κατι τετοιο).Να πω οτι με το cd βαζουν κωδικο κ συνδεονται κανονικα,ομως δεν εχουν δυνατοτητα ελεγχου.Θα το πανε στο eshop να δουνε τι συμβαινει
poulinos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 θα σου λεγα δοκικασε το εσυ πρωτα αμα μπορεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.