Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με φωτο και βιντεο απο καμερα.


mikelamar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδες εχω το εξης προβλημα, ενας φιλος μου εδωσε ενα DVD-R στο οποιο ειχε περασμενες καποιες φωτο και δυο βιντεο προκειμενου να τα δωσω στους δικους του στην Ελλαδα.

Οταν πηγαν να το βαλουν να παιξει στο DVD Player δεν το διαβαζε και μου ζητασαν μηπως μπορω να κανω τπτ για να παιξει με καποιο τροπο.

Το DVD δεν ειναι αδειο ειμαι σιγουρος γιατι το ειδα να παιζει σε laptop και εξαλου φαινεται απο κατω οτι ειναι γραμμενο.

Το θεμα ειναι οτι οταν το εβαλα στον Η/Υ μου για να προσπαθησω να το μονταρω κτλ, δε μπορουσε ουτε να το διαβασει. Μετα απο ενα-δυο λεπτα που γυριζε σαν τρελο μεσα(το ακουγα) εβγαζε msg οτι ο win explorer δεν ανταποκρινεται.

 

Plz help!!!

Δημοσ.

Βάλε το δισκάκι πάλι στην κάμερα που γράφτηκε και κάνε finalize, κλείσιμο ή όπως αλλιώς το λέει (μέσα από το μενού).

Διάβασε το εγχειρίδιο οδηγιών για τον τρόπο.

 

Πρέπει να γίνει στην ίδια κάμερα. Αυτή είναι η αηδία με τις κάμερες που γράφουν σε δισκάκια και που ποτέ δεν τις χώνεψα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...