Προς το περιεχόμενο

Samsung UE40B7000 LED TV

dream21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκεφτομαι να κανω αγορα μια τηλεοραση τεχνολογιας led μιας και η lcd sony 32 που εχω εχει κλεισει 2 χρονια ζωης.εχω βρει την παρακατω τηλεοραση 1400 ευρω.αξιζει τα λεφτα της η να περιμενω λιγο ακομη ωστε να προχωρησει η τεχνολογια led?

Δημοσ.

1600 στο site Plaiso(1800 στο καταστημα) η 46''

Αυτην εχω και τα σπαει ασχημα ειδικα σε θεματα interface και εχει και DLNA που γαμει(ασχετα που μου κανει κατι νερα τελευταια αλλα το παλευω)

Τα σπαει

Δημοσ.
1600 στο site Plaiso(1800 στο καταστημα) η 46''

Αυτην εχω και τα σπαει ασχημα ειδικα σε θεματα interface και εχει και DLNA που γαμει(ασχετα που μου κανει κατι νερα τελευταια αλλα το παλευω)

Τα σπαει

να σε ρωτησο kaizersoze

1)εχεις δοκιμασει mkv files απο στικακι usb,πεζει μια χαρα? εαν δεν πεζει τον ηχο απο το mkv ετσι και το συνδεσο με ενα yamaha dts ενυσχητη που εχω θα πεζει ο ηχος μεσω optical out?

2)avi files πεζει μια χαρα?

3)οσο αναφορα το ιντερνετ μεσω τηλεοραση εχει συγγεκριμενα σαιτ να δεις οπως youtube η μπορεις να σερφαρεις οπου 8ες μεσω τηλεοραση?

Δημοσ.

1) mkv παίζει μια χαρά. Αυτο που δεν παίζει είναι όπως είπες το dts . με εξωτερικη συσκευή - αποκωδικοποιητή όλα καλά.

2) avi όλα καλά

3) μόνο σε συγκεκριμένα όπως το youtube μέσω widgets που έχει η tv

Έγώ έχω την 37β650. Τα menu - software και οι περιορισμοί dts είναι ίδια απότι ξέρω

Δημοσ.
1) mkv παίζει μια χαρά. Αυτο που δεν παίζει είναι όπως είπες το dts . με εξωτερικη συσκευή - αποκωδικοποιητή όλα καλά.

2) avi όλα καλά

3) μόνο σε συγκεκριμένα όπως το youtube μέσω widgets που έχει η tv

Έγώ έχω την 37β650. Τα menu - software και οι περιορισμοί dts είναι ίδια απότι ξέρω

ok ευχαριστω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...