Προς το περιεχόμενο

Heroes of Newerth

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
@PaokToTheBone

βλέπεις κανένας να σχολιάζει το παιχνίδι απο αυτούς που έχουν παίξει ? λίγο στα αρχικά ποστ σχολίασαν τα αρνητικά και τα θετικά που οι ίδιοι βλέπουν στο παιχνίδι.

Αυτο ακριβως μου φαινεται ασχημο... Αν καποιος εχει διαβασει τα αλλα 8εματα στην ενοτητα αυτη PC GAMES 8α δει οτι μιλανε κυριως για τις εντυπωσεις (gameplay γραφικα κτλ) του παιχνιδιου....Τελος Παντων δν ειμαι εγω σε 8εση να κρινω αν ειναι σωστο η λα8ος αυτο που γινεται σε αυτο το 8εμα αλλα προσωπικα πιστευω οτι ειναι τουλαχιστον αστειο αυτο το spamm για τα cd key...Ποτε δεν 8υμαμαι σε κανενα game να η8ελαν να γινουν τesters τοσα πολλα ατομα...Μην ξεχναμε οτι το παιχνιδι απεχει ακομα πολυ απο την πρωτη BETA εκδοση.

Μου άρεσε που λες "Αλλα λογικα αυτο το παιχνιδι ειναι το μελλον", δεν ξέρω αν είναι το μέλλον αλλά σίγουρα είναι κάτι νέο,

Και ομως αν 8ελεις με πιστευεις αν οχι B) αυτο που ξερεις σαν DotA στο WC3 η GGC στο μελλον 8α λεγεται ΗοΝ. Tωρα το ποτε 8α γινει αυτο ακουγονται πολλα ακομα και απο τους ιδιους τους κατασκευαστες κα8ως και εναν βατραχο.

το καλό που έχει είναι όταν πέσει η σύνδεση σου για τον χ,ψ λόγο μπορείς να ξανά συνδεθείς στο παιχνίδι που ήσουν. όπως και το σύστημα για τους leavers. στη dota επειδή έχω λιώσει κι εγώ βαρέθηκα να ψάχνω συνέχεια games χωρίς leavers.

Αυτο με την συνδεση ειναι οντως καλο αλλα τωρα settaroyn και το αυτοματο save του παιχνιδιου ανα καποια χρονικα διαστηματα...Αυτο οντως ειναι καλο γιατι ακομα και σε tour/championships βλεπουμε να χαλανε games γιατι ο εκαστοτε isp η το εκαστοτε modem/router επρεπε να κανει disconnect.

Αν και έχουν βάλει στο channel: eleos κάτι bot που σπαμάρουνε συνέχεια games με ban και κρατάνε λίστα (αρκεί να είναι κάποιος admin μέσα), αυτό το βλέπω προσωρινό... κάποια στιγμή θα βαρεθούνε και αυτοί :P

βεβαια εδω 8α πρεπει να κανεις πλακα? Χαχ εχει καιρο που σταματησα να παιζω DotA (2 χρονια περιπου) αλλα δν νομιζω να μην υπαρχουν leavers σε ενα τετοιο καναλι...Eδω στο GRC που ο κα8ε ελληνας νομιζει οτι ηταν το καλυτερο καναλι κτλ(επειδη παιζαν μερικα ονοματα μεσα) υπηρχαν leaves ...Η απαντηση ειναι garena...Kαι το room (οταν επαιζα εγω υπηρχε τωρα οχι) IHCS,τωρα νομιζω υπαρχει αντιστοιχο που λεγεται Ιn House Leaguε.Τερμα το οfftopic.

• Απαντ. 384
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λοιπόν δεν έχω δει το HON αν και μόλις βρήκα κλειδάκι για το LOL. Χωρίς να έχω εμβαθύνει, απόσα έχω διαβάσει, το ΗΟΝ είναι η ΝΤΟΤΑ με καλύτερα γραφικά και προς το παρόν χωρίς λαγκ.

Δεν ξέρω αν το ΛΟΛ έχει πιο πολύ βάθος. Θα δείξει με την πάροδο του χρόνου, γιατί το ΗΟΝ πατάει σε άπειρο τεστινγκ (ΝΤΟΤΑ πρέπει να παίζεται τουλχ 5 χρόνια)

Υπάρχει κανείς που να έχει παίξει και τα 2 για αρκετό διάστημα? Και δεν θέλω κριτική για τα γραφικά τα οποία ειναι σαφώς υποκειμενικά (θυμίζω σχόλια για τα γραφικά του WOW από κάτι Lineageades)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το feel της μηχανής και η καθαρότητα των γραφικών του wc3 παραμένουν αξεπέραστα χαρακτηριστικά.Εκτός αν έχεις σκυλοβαρεθεί να παίζεις dota.Εγώ απλά κάνω μεγάλα διαλείμματα.

HoN έπαιξα το καλοκαίρι ,γύρω στα 15 παιχνίδια, οπότε δεν έχω μεγάλη εμπειρία-απλά δεν κατάφερα να κολλήσω.LoL πήρα κλειδί πριν 2 εβδομάδες και μπήκα 2 φορές.Δε μπορώ να κάνω μεγάλη προσπάθεια να αναλύσω χαρακτηριστικά σε βάθος, όταν δεν με ικανοποιεί το gameplay(πχ δεν έχει deny?!το LoL).

Τελείως γενικά να πω ότι το HoN φαίνεται να έχει καλύτερη υποδομή από το LoL λόγω dota database.Πρέπει να δούμε τι θα μπορέσουν να κάνουν και μόνοι τους βέβαια.

Ο ανταγωνισμός πολλών τίτλων είναι κάτι θετικό για εμάς αφού ανεβάζει το επίπεδο του προϊόντος, αλλά σε γενικές γραμμές νομίζω ότι υπάρχει ένα παρόμοιο ρεύμα με τα mmorpgs και τα wow clones και σε αυτή την κατηγορία.Δουλειές στο πόδι (demigod?).

Σοβαρό ανταγωνισμό περιμένω από το world editor του SC2 και τις εκατοντάδες των ανθρώπων που θα κάτσουν να ασχοληθούν με το χόμπι τους.

Είτε με dota port που κουβεντιάζεται αρκετό καιρό, είτε με κάτι dota like αλλά μελλοντικό(starcraft theme).

Επεξ/σία από ScarletK
Δημοσ.
Το feel της μηχανής και η καθαρότητα των γραφικών του wc3 παραμένουν αξεπέραστα χαρακτηριστικά.Εκτός αν έχεις σκυλοβαρεθεί να παίζεις dota.Εγώ απλά κάνω μεγάλα διαλείμματα.

Το αυτό...

Εδώ και 1-2 μήνες το έχω παρακάνει πλέον με τη dota αλλα αυτό είναι γιατί με έχει κρατήσει...

Το hon μου φάνηκε πολύ άσκοπα φορτωμένο για παιχνίδι τέτοιου είδους... Έπαιξα λίγο απο εδώ.. Λίγο απο εκεί.. Με κούρασε. Δεν μου έδωσε κανένα λόγο να κάνω recap σε χαρακτήρες,σε items και στο (στραβό) map για να δώ λίγο καλύτερα γραφικά...

Θεωρώ οτι όπως αναφέρθηκε παραπάνω, ο αντικαταστάτης της dota θα είναι κάτι που θα βγεί απο τον lvl editor του sc2. Εκεί μάλιστα..

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 10:14 ----------

Ειναι κριμα ενα 8εμα για ενα νεο παιχνιδι να καταστρεφεται μετα απο τοσα requests.Καταλαβαινω οτι ολοι 8ελουμε να το παιξουμε να παρουμε το κλειδι και τα λοιπα...Αλλα εδω πιστευω οτι 8α ταν καλυτερα να μιλαμε για το παιχνιδι παρα να spammaroyme για ενα κλειδι...

Αυτο που εχω να σχολιασω και γω ειναι οτι αν και μ αρεσουν τα γραφικα μ αρεσει η ιδεα να φυγει η dota απο το wc3 απογοητευομαι οταν βλεπω οτι να ναι creatures για ηρωες...ενω εχω συνη8ισει στις φυλες (elf orc undead human κτλ...)Τωρα σαφως ειναι καλυτερα τα γραφικα και τα ηχητικα εφε αλλα καποιος π παιζει 5+χρονια dota δυσκολα 8α δει με καλο ματι κατι τετοιο...

Ναι έχει παραγίνει το θέμα με το cdkey spamming..

Εγώ αν είχε φυλές θα χοντροαπογοητευόμουνα.. Μου αρέσει πάρα πολύ αυτο το creature based σκηνικό όπως επίσης το οτι βλέπω γνωστά units απο ingame και γουστάρω =) Δεν έχουν αφήσει creep camp για creep camp που να μην έχει μεταφερθεί σαν χαρακτήρας στο game.

Στο τελευταίο που λές συμφωνούν και όσοι φίλοι μου παίζουν χρόόόνια. Εγώ που έπαιζα απο 5.84 αλλα με μεγάλα κενά και χωρίς κάψιμο(τώρα άρχισα να την ψάχνω λίγο παραπάνω), επίσης συμφωνώ.

Δημοσ.

Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ το βρίσκω ισάξιο με τι dota. τα γραφικά μια χαρά τα βρίσκω όπως και τα εφέ που έχει :)

εχτές έπαιξα 6 ώρες, δεν είχα πρόβλημα απο κούραση και τέτοια.

(σαν blizzard fun boy μιλάτε, μη με παρεξηγήσετε αλλά με αυτά που ακούω...)

Δημοσ.

καλα blizzard fan boys δεν νομιζω να ειναι κανεις....Αλλα η δυναμη της συνη8ειας ειναι αυτη μαλλον που μας κανει να μοιαζουμε με blizzard fan boys...Να πω την αλη8εια πολλα παιχνιδια της με εχουν κανει να λιωσω...(Diablo ,Starcraft ,wc3 Ladder,dota) αλλα σε καμια περιπτωση δν ειμαι fan boy...

@Κlain

Οσο για τα τερατακια του HoN δεν ξερω αλλα εγω προτιμω και παλι τις φυλες...Και δεν σε κερδισε για να παρατησεις την Dota γιατι ειναι ακομα σε πολυ πρωιμο σταδιο....

Δημοσ.

@PaokToTheBone μάλλον έχεις δίκιο, θέμα συνήθειας είναι (χωρίς ειρωνεία).

diablo έλιωσα κι εγώ (ακόμα παίζω)καλό είναι να παίζουμε και τα νέα games περισσότερη ώρα για να έχουμε μία ποιο τεκμηριωμένη άποψη.

το οτι παίξατε 5-10 πίστες στο HoN δεν σημαίνει πως είναι και χειρότερο επειδή δεν σας άρεσαν κάποια πράγματα και αμέσως βγήκατε και λέτε οτι λέτε. αυτή είναι η άποψή μου.

φιλικά πάντα :)

συζήτηση κάνουμε :)

Δημοσ.
καλα blizzard fan boys δεν νομιζω να ειναι κανεις....Αλλα η δυναμη της συνη8ειας ειναι αυτη μαλλον που μας κανει να μοιαζουμε με blizzard fan boys...Να πω την αλη8εια πολλα παιχνιδια της με εχουν κανει να λιωσω...(Diablo ,Starcraft ,wc3 Ladder,dota) αλλα σε καμια περιπτωση δν ειμαι fan boy...

@Κlain

Οσο για τα τερατακια του HoN δεν ξερω αλλα εγω προτιμω και παλι τις φυλες...Και δεν σε κερδισε για να παρατησεις την Dota γιατι ειναι ακομα σε πολυ πρωιμο σταδιο....

Εγώ πάντως είμαι blizzard fanboy.. Δεν με έχει απογοητεύσει με κανένα τίτλο μέχρι σήμερα... Αν αυτό αλλάξει θα αλλάξω και εγώ φυσικά.. Αλλα μέχρι τώρα είναι τρισμέγιστη και αγαπημένη εταιρεία.

Όσο για τα τερατάκια.. Το ίδιο λέμε τελικά.. Απλά κατάλαβα άλλο με αυτό που έγραψες :P (διάβασα οτι προτιμάς τα τερατάκια του hon) για κάποιο λόγο.. :P Βασικά δεν είχα συνειδητοποιήσει ποτέ οτι όλοι στην dota είναι tribe based :P

@PaokToTheBone μάλλον έχεις δίκιο, θέμα συνήθειας είναι (χωρίς ειρωνεία).

diablo έλιωσα κι εγώ (ακόμα παίζω)καλό είναι να παίζουμε και τα νέα games περισσότερη ώρα για να έχουμε μία ποιο τεκμηριωμένη άποψη.

το οτι παίξατε 5-10 πίστες στο HoN δεν σημαίνει πως είναι και χειρότερο επειδή δεν σας άρεσαν κάποια πράγματα και αμέσως βγήκατε και λέτε οτι λέτε. αυτή είναι η άποψή μου.

Ε μα ναί.. Θέμα συνήθειας είναι.. Για κάποιον που ξεκινάει να παίζει τώρα μάλλον είναι καλύτερο το hon.. Η μετάβαση για κάποιον με μία μικρή-μέτρια και πόσο μάλλον μεγάλη εμπειρία θεωρώ όμως οτι θα είναι αρκετά εως πολύ δύσκολη και τουλάχιστον μέχρι σήμερα μόνο dotes βλέπω να παίζουν...

Δημοσ.

καλό είναι να παίζουμε και τα νέα games περισσότερη ώρα για να έχουμε μία ποιο τεκμηριωμένη άποψη.

Το team μου στην Dota ειναι απο τους official beta testers οπως ειναι και σε πολλες εκδοσεις της Dota.Παλια καιγομασταν και τωρα πολλες φορες κανουμε prive games στο HoN.Αρα δεν ειναι 5-10 games B)

Ε εννοειται αυτο.Δν μετραμε ουτε εχουμε λογο να μαλωσουμε για κατι εδω περα..Δεν ξερω αν διαβασα καλα ολο το thread αλλα δν ειδα καποια διαμαχη.

Δημοσ.

Εμενα παιδια μ'αρεσει το HON. Βεβαια θα πω οτι οσα χρονια και αν περασουν για μενα η dota παραμενει το Νο1.

Τα γραφικα του ειναι πολυ καλα αν και για μενα δεν παιζουν σπουδαιο ρολο σε τετοια παιχνιδια. Μαρεσει που ειναι αρκετα πιο γρηγορο απο την dota και γενικα πιστευω οτι θα πιασει (αν κρινω οτι στην beta παιζουν 20-25κ ατομα).

Δημοσ.

Χαιρετώ...Ζήλεψα από τις συζητήσεις για το HoN και θέλω και εγω να παίξω αλλά δε βρίσκω με τπτ key...Επαιξα λίγο LoL και αν θέλει κάποιος key εκεί μπορώ να του βρω...

Ευχαριστώ..

Δημοσ.

Το HoN είναι πάρα πολύ καλό , με ωραία γραφικά και πάρα πολύ ωραία features, όπως anti-leaver protection και άμα φας disconnect μπορείς να ξαναγυρίσεις μέσα στο παιχνίδι χωρίς πρόβλημα εντός 5 λεπτών, αλλά η dota θα είναι πάντα μέσα στη καρδιά μου πολύ καλύτερη και το HoN μία κόπια του… (/offtopic on Έχω ένα κλειδάκι για HoN που πρέπει να δουλεύει για τον πρώτο που θα μου στείλει pm, και άμα υπάρχει κανένα κλειδί για LoL για να το δοκιμάσω και να δημιουργήσω ολοκληρωμένη άποψη θα ήμουν ευγνώμον /offtopic off)

Δημοσ.

ψήνεστε να μαζευτούμε για κανένα match μεταξύ μας ? μιας και έχει και voice chat δεν χρειάζεται να παλεύουμε με xfire κτλ :-D

Δημοσ.
ψήνεστε να μαζευτούμε για κανένα match μεταξύ μας ? μιας και έχει και voice chat δεν χρειάζεται να παλεύουμε με xfire κτλ :-D

noob only plz.

παιζω dota ενα μηνα οποτε η εμπειρια μου ειναι ελαχιστη,και αλλο ενα μηνα HoN.Παντως σαν newbie και στα 2 πιστευω το HoN ειναι μακραν καλυτερο απο το Dota.Με λιγα λογια:As a MOD, DOTA faces many obstacles and boundaries that a stand alone title like Heroes of Newerth does not---> απο το επισημο site

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...