Προς το περιεχόμενο

Heroes of Newerth

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
παιδια το blog http://thegreektechblog.blogspot.com εβγαλε κλειδια.. το μονο που ζηταει ειναι να αφησετε σχολιο με σωστο email

το παιχνιδι απλα τα σπαει....

Δούλεψε για μένα , προλαβαίνεται ...

• Απαντ. 384
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και μένα σήμερα μου ήρθε mail για δύο invites όποιος θέλει μου κάνει pm.

edit: Τα έδωσα όλα τα invite σε χρόνο dt :P

Επεξ/σία από chek2fire
Δημοσ.

Χρειαζομαι και εγω ενα Cd key...Το ψαχνω εδω και 1 βδομαδα.Οποιος εχει την καλοσυνη ας μου στειλει ενα στο [email protected] ή ας με κανει Pm εδω.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:14 ----------

παιδια το blog http://thegreektechblog.blogspot.com εβγαλε κλειδια.. το μονο που ζηταει ειναι να αφησετε σχολιο με σωστο email

το παιχνιδι απλα τα σπαει....

Εκανα ενα σχολιο σαν guest και ελαβα ενα Email με να url μεσα σε αυτο.μολις το πατησα με εβγαλε ενα σιτε που ελεγε

Email verified! Your DISQUS subscriptions will now begin. αλλα δεν εγινε τιποτα

Δημοσ.
Μ' αρέσει όλοι κάναν register στο insomnia για να πάρουν ένα κλειδί ενός game :o

:P Δεν ξερω για τους αλλους, αλλα εγω ειμαι γραμμενος 1 χρονο περιπου (αλλο που δεν postαρα)

Δημοσ.

Δεν ξέρω για σας.Αλλά εγώ θα παρατήσω την Dota Για να αρχίσω αυτό.Έχω βαρεθεί να παίζω με παιδάκια και να κάνουν leave Αυτό έχει leaver protection System.Έχω και videos sto youtube με dota αλλά και πάλι την σιχάθηκα.xD :-P

Δημοσ.

γεια σασ και απο μενα...Δεν ξερω αν υπαρχουν ακομα beta keys η invites απλα αν εχει εσστω και ενας ενα θα τον ευχαριστουσα αν μου το εστελνε στο [email protected] για να μπορεσω επιτελους να δοκιμασω και εγω το game

Δημοσ.

Ειναι κριμα ενα 8εμα για ενα νεο παιχνιδι να καταστρεφεται μετα απο τοσα requests.Καταλαβαινω οτι ολοι 8ελουμε να το παιξουμε να παρουμε το κλειδι και τα λοιπα...Αλλα εδω πιστευω οτι 8α ταν καλυτερα να μιλαμε για το παιχνιδι παρα να spammaroyme για ενα κλειδι...

Αυτο που εχω να σχολιασω και γω ειναι οτι αν και μ αρεσουν τα γραφικα μ αρεσει η ιδεα να φυγει η dota απο το wc3 απογοητευομαι οταν βλεπω οτι να ναι creatures για ηρωες...ενω εχω συνη8ισει στις φυλες (elf orc undead human κτλ...)Τωρα σαφως ειναι καλυτερα τα γραφικα και τα ηχητικα εφε αλλα καποιος π παιζει 5+χρονια dota δυσκολα 8α δει με καλο ματι κατι τετοιο...Αλλα λογικα αυτο το παιχνιδι ειναι το μελλον...Ειδα καπου εδω μεσα να postarei και ο afoutopathsa ....Παλιος στο παιχνιδι της dotas περιμενω να ακουσω και την αποψη του...

Και αν κατι 8ελω απο το ΗοΝ ειναι να βαλουν τους ηχουν του unreal :P Τωρα που βαλαν και ultra kill ,rampage στην DotA δν υπαρχει περιπτωση να παιξω ΗοΝ :lol:

Δημοσ.

@PaokToTheBone

βλέπεις κανένας να σχολιάζει το παιχνίδι απο αυτούς που έχουν παίξει ? λίγο στα αρχικά ποστ σχολίασαν τα αρνητικά και τα θετικά που οι ίδιοι βλέπουν στο παιχνίδι. Μου άρεσε που λες "Αλλα λογικα αυτο το παιχνιδι ειναι το μελλον", δεν ξέρω αν είναι το μέλλον αλλά σίγουρα είναι κάτι νέο, το καλό που έχει είναι όταν πέσει η σύνδεση σου για τον χ,ψ λόγο μπορείς να ξανά συνδεθείς στο παιχνίδι που ήσουν. όπως και το σύστημα για τους leavers. στη dota επειδή έχω λιώσει κι εγώ βαρέθηκα να ψάχνω συνέχεια games χωρίς leavers.

Αν και έχουν βάλει στο channel: eleos κάτι bot που σπαμάρουνε συνέχεια games με ban και κρατάνε λίστα (αρκεί να είναι κάποιος admin μέσα), αυτό το βλέπω προσωρινό... κάποια στιγμή θα βαρεθούνε και αυτοί :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...