xaralas Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 'Ελεγξε το inbox στο email σου ;p Σ'ευχαριστω παρα πολυ φιλε μου!
alex157man Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 παιδια μηπως περισευει κανενα beta key και για μενα ?θελω πολυ να παιξω αυτο το game καθαρο dota με καλυτερα γραφiκα
damien13 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Ενα beta key θα ηταν πολυ χρησιμο μετα απο τοσο τσαμπα ψαξιμο...ουτως η αλλως ευχαριστω
Toufas Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 το παιχνιδι ειναι πολυ πιο ωραιο απο το league of legends, μακαρι να παει καλα.
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν το εχω παιξει αλλα πιστευω πως λεει.....Βασικα κατι φιλοι μου που το παιξαν λενε dota ftw αλλα δεν μπορω να βγαλω γνωμη μεχρι να το παιξω
klainmaingr Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Και γω να πώ την αλήθεια, dota ftw λέω.. Δεν βρίσκω το λόγο να συνηθίσω τους ίδιους πάικτες με άλλες εμφανίσεις/ονόματα/animations για να έχω δυο εκρήξεις παραπάνω και καλύτερα γραφικά. Μόνο το matchmaking είναι ΣΑΦΩΣ καλύτερο αλλα δεν αξίζει τον κόπο για μένα...
Toufas Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 ναι αλλα τα ιδια λεγανε οι csαδες της 1.6 οταν βγηκε το source.
petris101 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 δεν θελω να γινομαι κουραστικος αλλα θελω παρα πολυ να παιξω αυτο το game αν σας περισσευει κανενα invite... [email protected]
Xorxhs! Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 αντε στειλτε invites εσεις που μπηκατε....περιμενει λαος!!
S4Lv4Ti0N Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Άμα υπάρχει ακόμα κλειδάκι παρακαλώ στείλτε στο [email protected] θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρως.
klainmaingr Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 ναι αλλα τα ιδια λεγανε οι csαδες της 1.6 οταν βγηκε το source. Ναι αλλα το source ήταν της valve όχι μιας άκυρης s2 που θέλησε να εκμεταλευτεί το πόσο δημοφιλές είναι το παιχνίδι.. Δεν είναι κακό παιχνίδι για κάποιον που ξεκινάει τώρα να παίζει.. Αλλα αν έχεις παίξει έστω και λίγο (ιδιαίτερα αν έχεις παίξει πολύ) dota σου κακοφαίνεται. Όσους λιωμένους φίλους dotάδες έχω δεν το σκέφτονται καν άσχετα αμα τους τα έπρηξα και τους ανάγκασα όλους να το δοκιμάσουν Όπως είπες όμως είναι πολύ καλύτερο απο το league και απο οποιοδήποτε άλλο dotoειδές(demigod p.e.)
kid4computer Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Αν υπάρχει κανένα κλειδί.... [email protected]
xaralas Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Σημερα επαιξα και εγω για κανα 3ωρο πρωτη φορα και μπορω να πω οτι μου αρεσει αν και σε καμια περιπτωση δεν προκειται να αφησω την dota. Αυτα που μεχρι στιγμης μου αρεσαν ειναι : -- Recipes & items πολυ καλα δομημενα, τα βρισκεις πολυ ευκολα. -- Το συστημα που οταν πεφτεις μπορεις να κανεις reconnect!!! -- Ο χειρισμος, το στησιμο, οι ηρωες ειναι ιδιοι περιπου με την dota οποτε ειναι πιο ευκολο για τους newbies να το μαθουν. -- Το συστημα autobalance για να ειναι ισοτιμες οι ομαδες. -- ΚΑΘΟΛΟΥ lag!! Αρνητικα δεν μπορω να πω ακομα, 1 μερα παιζω.
tsihlini Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 παιδια το blog http://thegreektechblog.blogspot.com εβγαλε κλειδια.. το μονο που ζηταει ειναι να αφησετε σχολιο με σωστο email το παιχνιδι απλα τα σπαει....
Natso7 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2009 θα ειθελα και εγω ενα beta key αν γινεται [email protected]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα