Προς το περιεχόμενο

Heroes of Newerth

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 384
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν το εχω παιξει αλλα πιστευω πως λεει.....Βασικα κατι φιλοι μου που το παιξαν λενε dota ftw αλλα δεν μπορω να βγαλω γνωμη μεχρι να το παιξω :-)

Δημοσ.

Και γω να πώ την αλήθεια, dota ftw λέω.. Δεν βρίσκω το λόγο να συνηθίσω τους ίδιους πάικτες με άλλες εμφανίσεις/ονόματα/animations για να έχω δυο εκρήξεις παραπάνω και καλύτερα γραφικά. Μόνο το matchmaking είναι ΣΑΦΩΣ καλύτερο αλλα δεν αξίζει τον κόπο για μένα...

Δημοσ.
ναι αλλα τα ιδια λεγανε οι csαδες της 1.6 οταν βγηκε το source.

Ναι αλλα το source ήταν της valve όχι μιας άκυρης s2 που θέλησε να εκμεταλευτεί το πόσο δημοφιλές είναι το παιχνίδι..

Δεν είναι κακό παιχνίδι για κάποιον που ξεκινάει τώρα να παίζει.. Αλλα αν έχεις παίξει έστω και λίγο (ιδιαίτερα αν έχεις παίξει πολύ) dota σου κακοφαίνεται. Όσους λιωμένους φίλους dotάδες έχω δεν το σκέφτονται καν άσχετα αμα τους τα έπρηξα και τους ανάγκασα όλους να το δοκιμάσουν :P

Όπως είπες όμως είναι πολύ καλύτερο απο το league και απο οποιοδήποτε άλλο dotoειδές(demigod p.e.)

Δημοσ.

Σημερα επαιξα και εγω για κανα 3ωρο πρωτη φορα και μπορω να πω οτι μου αρεσει αν και σε καμια περιπτωση δεν προκειται να αφησω την dota.

Αυτα που μεχρι στιγμης μου αρεσαν ειναι :

-- Recipes & items πολυ καλα δομημενα, τα βρισκεις πολυ ευκολα.

-- Το συστημα που οταν πεφτεις μπορεις να κανεις reconnect!!!

-- Ο χειρισμος, το στησιμο, οι ηρωες ειναι ιδιοι περιπου με την dota οποτε ειναι πιο ευκολο για τους newbies να το μαθουν.

-- Το συστημα autobalance για να ειναι ισοτιμες οι ομαδες.

-- ΚΑΘΟΛΟΥ lag!!

Αρνητικα δεν μπορω να πω ακομα, 1 μερα παιζω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...