Προς το περιεχόμενο

Heroes of Newerth

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλει κανένας να ανταλάξουμε invites? Να μου δώσει ένα-δύο για HoN και να του δώσω αντίστοιχα για LoL? (http://www.leagueoflegends.com/)

Μερικά λόγια για το LoL: επίσης εμπνευσμένο από DotA αλλά πιο πολύ τείνει σε MMORPG action παρά σε strategy. Είναι εξαιρετικά απλό να το μάθεις και έχει πολύ χαβαλέ. Προσωπικά αφού έπαιξα LoL δεν έχω την όρεξη να ξανασχοληθώ με DotA αφού έπαιζα 7 (!) χρόνια ήδη (από τις 5.χχ) ... Για το HoN θα δείξει... ;)

georgetsorb -ατ- hotmail -ντοτ- com

• Απαντ. 384
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν βρείτε τίποτα , πμ και σε μένα ... Πιστεύω πως αξίζει τον κόπο να το δοκιμάσω ...

Δημοσ.

Εγω το ανακαλυψα τυχαια πριν 3-4 μερες και απο τα video που ειδα εχω ενθουσιαστει. Μ'αρεσει το leaver system που διαβασα, επιτελους καπως να αντιμετωπιστουν οι leavers.

Θα θελα πολυ να το δοκιμασω, αν καποιος εχει beta key και δεν το χρειαζεται παρακαλω ας μου το στειλει στο [email protected]

Δημοσ.
Εγω το ανακαλυψα τυχαια πριν 3-4 μερες και απο τα video που ειδα εχω ενθουσιαστει. Μ'αρεσει το leaver system που διαβασα, επιτελους καπως να αντιμετωπιστουν οι leavers.

Θα θελα πολυ να το δοκιμασω, αν καποιος εχει beta key και δεν το χρειαζεται παρακαλω ας μου το στειλει στο [email protected]

'Ελεγξε το inbox στο email σου ;p

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...