Stokos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Θέλει κανένας να ανταλάξουμε invites? Να μου δώσει ένα-δύο για HoN και να του δώσω αντίστοιχα για LoL? (http://www.leagueoflegends.com/) Μερικά λόγια για το LoL: επίσης εμπνευσμένο από DotA αλλά πιο πολύ τείνει σε MMORPG action παρά σε strategy. Είναι εξαιρετικά απλό να το μάθεις και έχει πολύ χαβαλέ. Προσωπικά αφού έπαιξα LoL δεν έχω την όρεξη να ξανασχοληθώ με DotA αφού έπαιζα 7 (!) χρόνια ήδη (από τις 5.χχ) ... Για το HoN θα δείξει... georgetsorb -ατ- hotmail -ντοτ- com
Spyrot Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Ρε παιδια τι γινετε κανεις δεν εχει ενα invite περισσευουμενο?
Toufas Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 εκανα και το account! τωρα ποιος μου πηρε το nickname *())#Θ@)( thanks
savi Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 μηπως περισευει και για μενα ενα??? [email protected] ty
ScarletK Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 μηπως περισευει και για μενα ενα???[email protected] ty Τυχερός είσαι
varonoukos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 κανα κλειδακι και για εμας βρε παιδια ? [email protected] να στε καλα !
damien13 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Αν εχει καποιος ενα key θα με κανε ευτυχισμενο... [email protected] ευχαριστω!
Repulsar Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Παιδες εαν εχει περισεψει τιποτα θα ηθελα και εγω ενα Ευχαριστω! [email protected]
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Αν βρείτε τίποτα , πμ και σε μένα ... Πιστεύω πως αξίζει τον κόπο να το δοκιμάσω ...
xaralas Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Εγω το ανακαλυψα τυχαια πριν 3-4 μερες και απο τα video που ειδα εχω ενθουσιαστει. Μ'αρεσει το leaver system που διαβασα, επιτελους καπως να αντιμετωπιστουν οι leavers. Θα θελα πολυ να το δοκιμασω, αν καποιος εχει beta key και δεν το χρειαζεται παρακαλω ας μου το στειλει στο [email protected]
petris101 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 ψαχνω 5 μερες για 3 ωρες καθε μερα και δεν μπορεσα να παρω κλειδι [email protected]
Astromeri Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Εγω το ανακαλυψα τυχαια πριν 3-4 μερες και απο τα video που ειδα εχω ενθουσιαστει. Μ'αρεσει το leaver system που διαβασα, επιτελους καπως να αντιμετωπιστουν οι leavers. Θα θελα πολυ να το δοκιμασω, αν καποιος εχει beta key και δεν το χρειαζεται παρακαλω ας μου το στειλει στο [email protected] 'Ελεγξε το inbox στο email σου ;p
Stim Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) τιποτα ασσσσσσσσσδ Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2009 από Stim
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα