Xorxhs! Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 ScarletK τειλε σε παρακαλω ενα key και σε εμενα,ευχαριστω.
Toufas Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 ενα key στο toufas at gmail.com αν γινεται please.
lefteris210 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 ρε παιδιά στέλνουν key αυτοί που το έχουν αγοράσει μονο?
pr0mith3utis Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Παιδια καλησπερα!!Αν ηταν διαθεσιμο θα ηθελα και εγω ενα κλειδι για να δοκιμασω το game!! Ευχαριστω..!
jarlaxle00 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Καλισπερα παιδες, Συγγνωμη γι αφτο το ποστ αλλα ψαχνω εδω και 1 εβδομαδα για καποιο κλειδι να παιξω. θα το εκτιμουσα αν ειχε καποιος ενα ελευθερο κλειδι και θελει να μου το δωσει. το εμαιλ μου ειναι: [email protected] ευχαριστω πολλυ.
Spyrot Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 παιδια και για εμενα ενα,γιατι απο οτι φαινεται το παιχνιδι ειναι διαμαντι.pm me
ScarletK Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Έστειλα το τελευταίο μου στο zelay. Όποιος έχει beta account δικαιούται από 3 έως 6 invites τουλάχιστον. Συνήθως "στέλνουν"(ανανεώνουν τα charges κάθε account) invites κάθε μερικές μέρες (5-10).Οπότε ελπίζω όλοι αυτοί που πήραν κλειδί να δώσουν κάτι σε λίγες μέρες.
chek2fire Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Σε μένα ακόμα μου λέει ότι είμαι limited στα invite.
ScarletK Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Σε μένα ακόμα μου λέει ότι είμαι limited στα invite. Αν το έχεις πάνω από δέκα μέρες το account, τότε μάλλον κάνω λάθος εγώ και απλά η S2 επιλέγει manually πότε θα δώσει invites.Μπορεί να έπεσα σε περίοδο πολλών invites ποιος ξέρει.
pr0mith3utis Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 το game που μπορω να το κατεβασω?? ξερει κανεις?
Astromeri Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 http://ensidia.com/home/news/heroes-newerth-beta-key-giveaway.html Διαγωνισμός για 500 beta keys. Απλά κάνεις ένα comment στο topic (απαιτείτε εγγραφή) λέγοντας ότι θες ένα key και στο τέλος της εβδομαδας 500 τυχεροί θα πάρουν απο ένα. Καλή τύχη!
zelay Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Έστειλα το τελευταίο μου στο zelay. Όποιος έχει beta account δικαιούται από 3 έως 6 invites τουλάχιστον. Συνήθως "στέλνουν"(ανανεώνουν τα charges κάθε account) invites κάθε μερικές μέρες (5-10).Οπότε ελπίζω όλοι αυτοί που πήραν κλειδί να δώσουν κάτι σε λίγες μέρες. thanks m8 xD
Toufas Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 δεν πηρα τιποτα ακομα, αλλα μου ηρθε beta απο το league of legends.
Spyrot Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 παιδια στη σελιδα τους στο facebook ειπαν οτι λανσαραν το site και θα δωσουν μερικα Invites στους ηδη υπαρχοντες beta testers.Οσοι εχετε κλειδακι αν σας περισεψει κανα κλειδι,στειλτε μου ενa Pm. http://www.facebook.com/heroesofnewerth?ref=ts
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα