lefteris210 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Αν περισσεύει κανένα beta key στείλτε ένα στο email [email protected] ευχαριστώ!
mpikounator Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Στειλτε κανα key αν γινεται [email protected]
em0vskangoura Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Θα ήθελα και γω ένα ίσα ίσα για να δω το game!!!Αν και δεν το κόβω να έχει μείνει κάτι... [email protected]
RazE_Ce_LeW Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 8α ι8ελα και γω ενα beta key [email protected] τα σπαει τ game
klainmaingr Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Έχουν αναφερθεί όλοι οι τρόποι που μπορεί να πάρει κάποιος key... Δεν υπάρχει νόημα να υπάρχει ένα thread για requests. Focus στο να σχολιάζετε το παιχνίδι.
Luciddream Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 παιδιά το παιχνίδι αν και σε beta είναι σχετικά ολοκληρωμένο μέσα στο game, αν και μέχρι να μπείς σε αυτό έχει κάποιες ατέλειες... και κολήματα. δεν έχω παίξει ακόμα πολύ αλλα σε πρώτη ματιά, έχει πολύ καλά γραφικά, ωραία sound effects, είναι ευχάριστο, αλλα απο εκεί και πέρα δεν φέρνει κάτι το καινούριο.. δεν ξέρω γιατι αλλα π.χ στο demigod ένιωθα οτι έπαιζα κάτι διαφορετικό, εδώ μου φένεται οτι παίζω κάτι που θα το βαρεθώ γρήγορα.. σε αυτό που τους παραδέχομαι είναι οτι πρέπει να έχουν πολύ καλό marketing team και κατάφεραν να πλασάρουν το παιχνίδι με τρόπο που θα τους φέρει λεφτά.. μακάρι να είναι μόνο η δική μου άποψη και να αποδειχτεί επανάσταση στο gaming .. !!
Erwdios Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 παιδιά το παιχνίδι αν και σε beta είναι σχετικά ολοκληρωμένο μέσα στο game, αν και μέχρι να μπείς σε αυτό έχει κάποιες ατέλειες... και κολήματα. δεν έχω παίξει ακόμα πολύ αλλα σε πρώτη ματιά, έχει πολύ καλά γραφικά, ωραία sound effects, είναι ευχάριστο, αλλα απο εκεί και πέρα δεν φέρνει κάτι το καινούριο.. δεν ξέρω γιατι αλλα π.χ στο demigod ένιωθα οτι έπαιζα κάτι διαφορετικό, εδώ μου φένεται οτι παίζω κάτι που θα το βαρεθώ γρήγορα.. σε αυτό που τους παραδέχομαι είναι οτι πρέπει να έχουν πολύ καλό marketing team και κατάφεραν να πλασάρουν το παιχνίδι με τρόπο που θα τους φέρει λεφτά.. μακάρι να είναι μόνο η δική μου άποψη και να αποδειχτεί επανάσταση στο gaming .. !! Για μένα πάντως που δεν έχω παίξει ποτέ στη ζωή μου dota, είναι ένα εντελώς νέο παιχνίδι και επειδή δεν έχω και εικόνα από dota δεν έχω τις ανάλογες συγκρίσεις, θεωρώ ότι θα μπορώ να το κρίνω πιο αντικειμενικά. Είχα εγκαταστήσει τον client στο netbook μου, αλλά σερνόταν και δεν κατάφερα να παίξω, αλλά θα το παίξω σήμερα - αύριο στο PC μου και θα σας πω εντυπώσεις σαν πρωτάρης στο game.
RazE_Ce_LeW Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 file εχεις ακομα beta key για το heroes of newerth?
ScarletK Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Έστειλα κλειδιά στους RazE_Ce_LeW , em0vskangoura , Jimakos15 , lefteris210. Για το game , έπαιξα λιγάκι το καλοκαίρι πολύ όμορφο κτλ αλλά δε μπορώ να πω ότι κατάφερε να με "κολλήσει".Μάλλον καλύπτομαι ακόμα από τη Dota με μηχανή wc3. Έχει μέλλον πάντως.
lefteris210 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Έστειλα κλειδιά στους RazE_Ce_LeW , em0vskangoura , Jimakos15 , lefteris210. Για το game , έπαιξα λιγάκι το καλοκαίρι πολύ όμορφο κτλ αλλά δε μπορώ να πω ότι κατάφερε να με "κολλήσει".Μάλλον καλύπτομαι ακόμα από τη Dota με μηχανή wc3. Έχει μέλλον πάντως. Ευχαριστω πολυ , το κατεβαζω
zelay Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 guys αν γινεται θα ηθελα και εγω ενα beta key για to hon "αν περισεβει σε κανεναν thanks * [email protected]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα