Προς το περιεχόμενο

Heroes of Newerth

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 384
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχουν αναφερθεί όλοι οι τρόποι που μπορεί να πάρει κάποιος key...

Δεν υπάρχει νόημα να υπάρχει ένα thread για requests.

Focus στο να σχολιάζετε το παιχνίδι.

Δημοσ.

παιδιά το παιχνίδι αν και σε beta είναι σχετικά ολοκληρωμένο μέσα στο game, αν και μέχρι να μπείς σε αυτό έχει κάποιες ατέλειες... και κολήματα. δεν έχω παίξει ακόμα πολύ αλλα σε πρώτη ματιά, έχει πολύ καλά γραφικά, ωραία sound effects, είναι ευχάριστο, αλλα απο εκεί και πέρα δεν φέρνει κάτι το καινούριο.. δεν ξέρω γιατι αλλα π.χ στο demigod ένιωθα οτι έπαιζα κάτι διαφορετικό, εδώ μου φένεται οτι παίζω κάτι που θα το βαρεθώ γρήγορα..

σε αυτό που τους παραδέχομαι είναι οτι πρέπει να έχουν πολύ καλό marketing team και κατάφεραν να πλασάρουν το παιχνίδι με τρόπο που θα τους φέρει λεφτά.. μακάρι να είναι μόνο η δική μου άποψη και να αποδειχτεί επανάσταση στο gaming .. !! :rolleyes:

Δημοσ.
παιδιά το παιχνίδι αν και σε beta είναι σχετικά ολοκληρωμένο μέσα στο game, αν και μέχρι να μπείς σε αυτό έχει κάποιες ατέλειες... και κολήματα. δεν έχω παίξει ακόμα πολύ αλλα σε πρώτη ματιά, έχει πολύ καλά γραφικά, ωραία sound effects, είναι ευχάριστο, αλλα απο εκεί και πέρα δεν φέρνει κάτι το καινούριο.. δεν ξέρω γιατι αλλα π.χ στο demigod ένιωθα οτι έπαιζα κάτι διαφορετικό, εδώ μου φένεται οτι παίζω κάτι που θα το βαρεθώ γρήγορα..

σε αυτό που τους παραδέχομαι είναι οτι πρέπει να έχουν πολύ καλό marketing team και κατάφεραν να πλασάρουν το παιχνίδι με τρόπο που θα τους φέρει λεφτά.. μακάρι να είναι μόνο η δική μου άποψη και να αποδειχτεί επανάσταση στο gaming .. !! :rolleyes:

Για μένα πάντως που δεν έχω παίξει ποτέ στη ζωή μου dota, είναι ένα εντελώς νέο παιχνίδι και επειδή δεν έχω και εικόνα από dota δεν έχω τις ανάλογες συγκρίσεις, θεωρώ ότι θα μπορώ να το κρίνω πιο αντικειμενικά.

Είχα εγκαταστήσει τον client στο netbook μου, αλλά σερνόταν και δεν κατάφερα να παίξω, αλλά θα το παίξω σήμερα - αύριο στο PC μου και θα σας πω εντυπώσεις σαν πρωτάρης στο game.

Δημοσ.

Έστειλα κλειδιά στους RazE_Ce_LeW , em0vskangoura , Jimakos15 , lefteris210.

Για το game , έπαιξα λιγάκι το καλοκαίρι πολύ όμορφο κτλ αλλά δε μπορώ να πω ότι κατάφερε να με "κολλήσει".Μάλλον

καλύπτομαι ακόμα από τη Dota με μηχανή wc3. Έχει μέλλον πάντως.

Δημοσ.
Έστειλα κλειδιά στους RazE_Ce_LeW , em0vskangoura , Jimakos15 , lefteris210.

Για το game , έπαιξα λιγάκι το καλοκαίρι πολύ όμορφο κτλ αλλά δε μπορώ να πω ότι κατάφερε να με "κολλήσει".Μάλλον

καλύπτομαι ακόμα από τη Dota με μηχανή wc3. Έχει μέλλον πάντως.

Ευχαριστω πολυ , το κατεβαζω :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...