sweetemily Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Αν εχει κανεις κανενα account που δε το θελει ας μου το πει σε pm να μπω για σημερα τουλαχιστον να το δω
darkarax Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Βασικά είναι μια μούφα και μισή όσο το παίζω... Δεν νομίζω οτι αξίζει τον κόπο η μετάβαση απο το κλασσικό παιχνίδι...Πολύ κακό για το τίποτα... chek2fire στείλε μου το mail σου έχω ένα invite. Απλα LOL !!! μουφα και μιση ???? δεν νομιζω !! 100000000000000000000000 απο το κλασσικό παιχνίδι που παιζεις για το ΤΠΤ !! Οσο αφορα τους λογους μπορω να σου πω ΑΠΕΙΡΟΥΣ !! Graphs, Gameplay, sounds (Voice chat), STATS ??? Anyway, δεν θα πω παραπανω απλα οποιος παιζει HoN δεν χαναγυρναει στην ``ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΜΟΥΦΑ``.
pirpas Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 ρε πεδια 1 ινβαιτ πλζ!!!δεν φρισκω και φρικαρω!!!
kounelix Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 αν περισεύει κανένα key ή κανένα invite θα το εκτιμούσα πάρα πολύ... αν έχει κανείς invite ας μου στείλει pm να του δώσω το mail μου... plz!!!
Dakonblackblade Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 dakon <5 ;D;D;D;Dadd me στο ggc ρε! )) Τέρμα η ντότα για μένα. 4 χρόνια αφήσαμε τα κόκκαλά μας (και εσύ μάλλον τα έχεις βάλει και φωτιά). Ας Pwnarei και κανένας άλλος. Αν βγουν αυτά τα Dotalike παιχνίδια όλο και κάποιο θα παίξουμε. Θα σε βρω εκεί.
klainmaingr Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Το game είναι purchasable απο ότι βλέπω και στα ++ της αγοράς είναι τα invites. Οπότε τα κλείσανε μάλλον απο τους beta testers και τα παίρνουν όσοι προαγοράζουν. Δεν είναι περίεργο λοιπόν οτι δεν έχετε κλειδιά. Invites εγώ ΔΕΝ έχω. Μή με στέλνετε πμ πλζ. Αν τυχόν ανοίξουν ας γίνει το ladder που σας είπα. Όσο για το παιχνίδι και το άν είναι καλό ή όχι.. Θα φανεί στο χειροκρότημα.
sweetemily Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Fast μπειτε στο http://beta.heroesofnewerth.com/H829BYwa3z/facebook.php και παρτε beta key για το HoN!!! 22.000 περιπου κλειδια εμειναν. Προλαβετε. Καντε μας friend να φτιαξουμε clan geololj (εγω) Doomiath (ενας φιλος μου)
antonis-jk Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Καλημέρα και καλως σας βρήκα! Βασικά ήθελα να δώσω το λινκ για beta keys αλλά με πρόλαβε ο sweetemily Btw την στιγμή που πόσταρα είχαν μείνει μόνο 11,385 από τα 75000 που έδιναν. Τρέξτε να προλάβετε!
kokeroulis Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Παιδιά ξέρει κανείς πότε θα κυκλοφορίσει το παιχνίδι?
miza Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Που μπορώ να κατεβάσω το game και να βρω beta key; Επίσης είδα στο wikepedia ότι θα βγει και για linux.
sweetemily Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Ξανα δινω το link για να παρετε beta key. http://beta.heroesofnewerth.com/H829BYwa3z/facebook.php Καντε μας friend να φτιαξουμε clan geololj (εγω) Doomiath (ενας φιλος μου) -----UPDATE---- Φτιαχτηκαν 2 καναλια για να μαζευομαστε σιγα σιγα. Για να συνδεθουμε, παταμε Join New Channel ή γραφουμε στο chat /join ονομα καναλιου Τα καναλια ειναι τα εξης : GameOverGR Greece Ελπιζω να μαζευτουμε και να φτιαξουμε και clan Γραψτε εδω τα nicknames σας μεσα απο το HoN για να σας κανω add friend.
ArchmageGR Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 καλω παιχνιδι ειχα πεξει με beta cd key αλλα προτιμω την DotA HoN = Βασισμενο στην DotA Tα accounts μου Bnet : Archmage HoN : ArchmageGr GGC : The-Archmage
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα