Προς το περιεχόμενο

Heroes of Newerth

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για αρκετο καιρο επρεπε να το αγορασεις.

Δεν το ήξερα αυτό :P Αυτοί που το έχουν αγοράσμένο δηλαδή πάλι δεν έχουν δωρεάν πρόσβαση στις νεότερες εκδόσεις; Πρέπει πάλι να αγοράσουν τους νέους παίχτες; Τι τιμή είχε αλήθεια;

• Απαντ. 384
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Αγορασμενο το χω και γω.

να ρωτησω.

Υπαρχει τροπος οταν ψοφας να γινεται ασπρομαυρη η οθόνη;Σαν το ΛΟΛ ενα πραγμα!

• Like 1
Δημοσ.

Αγορασμενο το χω και γω.

να ρωτησω.

Υπαρχει τροπος οταν ψοφας να γινεται ασπρομαυρη η οθόνη;Σαν το ΛΟΛ ενα πραγμα!

:blink:

Γιατι να θες κατι τέτοιο?Δεν θα μπορείς να παρακολουθήσεις καθαρά την μάχη άμα γίνεται μετά..

Ψάξε στο forum εδώ και αν δεν βρείς κάτι πόσταρε την ερώτηση σου εδώ.

Βγήκε και το καινούργιο map σήμερα! Το Mid Wars map!! Είναι πολύ διασκεδαστικό (αν και θέλει μικρορυθμίσεις ) και συμπεριλαμβάνεται στο matchmaking Mode.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίζοντας γύρω στα 5-10 games την εβδομάδα συνήθως με παρέα 2-4άρων ατόμων, οι οποίοι είναι στο ίδιο επίπεδο με μένα έχω φτάσει να κατοικώ γύρω στα 1700 :P

Επεξ/σία από >-Nosakos<-
Δημοσ.

Όσο έπαιζα ήμουν στο 1500. Έχω φτάσει και 1300 και 1700. Χρυσή μετριότητα!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Βγήκε και ένα καινούργιο mode, το lockpick. Όσοι έχετε 5αδες ρίξτε του μια ματιά έχει πολύ χαβαλέ και είναι κατα πολύ ανώτερο του banning pick.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Παίζοντας γύρω στα 5-10 games την εβδομάδα συνήθως με παρέα 2-4άρων ατόμων' date=' οι οποίοι είναι στο ίδιο επίπεδο με μένα έχω φτάσει να κατοικώ γύρω στα 1700 :P[/quote']

Είναι πιο εύκολο να ανέβεις mmr, απ' το να κρατήσεις σταθερό το mmr σου σε υψηλό επίπεδο.

Επεξ/σία από whitegaia
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

τι κριμα να μην μπορω να ξεκλειδωσω τον Flint(Orc with no name) :(

new Hero επαιξα με κανα 2 αντιπαλους λογικα δεν θα τον ηξεραν ακομα καλα,δεν βρεικα δυσκολεια....αλλα αυτος ο Oogie ειναι εμετος...πολυ ψεμα

Δημοσ.

Και ένα αστείο meme που βρήκα με τον ήρωα :-D

16m9le.jpg

Πάντως ο oogie πρέπει να φάει nerf asap. Ανοίγει ulty και είναι rape-time!Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, εκτός αν χαραμίσεις όλα τα stuns πάνω του οπότε το υπόλοιπο team του σε βιάζει.

Δημοσ.
Πάντως ο oogie πρέπει να φάει nerf asap. Ανοίγει ulty και είναι rape-time!Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, εκτός αν χαραμίσεις όλα τα stuns πάνω του οπότε το υπόλοιπο team του σε βιάζει.

μας κανει Anahilation στο 11 και στο 15 2η φορα το ιδιο,καπακια CC

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...