overpower Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 ωραια γραφικα αλλα δεν μου αρεσε που τους αγοραζεις τους ηρωες οπως και στο lol. και οχι τιποτα αλλο αλλα αν δεν θες να δωσεις λευτα,πρεπει να παιξεις κανα 100 φορες για να παρεις hero με τα silver coins.....ελπιζω το dota 2 να μην ειναι ετσι
St4lker Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Όπως προαναφέρθηκε, το παιχνίδι χρειάζεται υπομονή και αντοχή στις προσβολές που εκτοξεύουν οι "δήθεν" προ/μαμάτοι. Εγώ προτείνω να αρχίσεις τα public games (οχι no stats, γιατί με το παραμικρό φεύγουν και σε αφήνουν σε μειονεκτική/πλεονεκτική θέση) με κάποιον ήρωα απο τους free καταλαμβάνουν το ρόλο του support. Αργότερα που θα έχεις αποκτήσει μια "χ" "ψ" εμπειρία (μετά απο 20 games ας πούμε) που θα έχεις μάθει τα βασικά, μπορείς να προχωρήσεις σε ήρωες τύπου ganker, και σιγά σιγά να αυξάνεις το KD σου. Επίσης αυτο που βοηθάει ΠΑΡΑ πολύ, είναι να βλέπεις τα replays σου και να εντοπίζεις τα λάθη που κάνεις ώστε να τα μειώνεις σταδιακά. Τέλος στο www.twitch.tv μπορείς να βρείς πληθώρα καναλιών live streaming απο παίχτες υψηλού επιπέδου, που αν παρακολουθήσεις έστω και λίγο θα μπορέσεις να αποκομίσεις κάποια πράγματα/στρατηγικές.
overpower Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 μωρε και στα 5 πρωτα που απαιξα τα πηρα τα games (δεν θυμαμαι names αλλα απο dota ναι spectre,naix,atropo,yurnero και αυτην με την μουσικη int) απλα δεν γουσταρα την ολη κατασταση με τις αγορες,και ξενερωσα...τωρα δεν ξερω αν οσο πιο μεγαλη ειναι η διαφορα k-d παιρνεις πιο πολλα silver coins αλλα για να αγορασεις riki ή gondar πρεπει να σου βγει η πιστη
ntinos19 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 τα παραπάνω νομίσματα τα παίρνεις ανάλογα με το επίπεδο του account. όταν τελειώσεις έναν αγώνα σου το αναφέρει ξεκάθαρα στα στατιστικά.
akisk Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Εδώ και λίγες μέρες κυκλοφόρησε η version 2.5 που μεταξύ άλλων έχει εμφανώς ανανεωμένα γραφικά!
stergi17 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Για όσους δεν το γνωρίζουνε, το ελληνικό community του Heroes Of Newerth βρίσκεται εδώ. Θα μας βοηθούσε πολύ η στήριξή σας!
christos_0b Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δέν πολυπαίζουν οι insomniacs HoN ε ; Όλοι lol-ers ειστέ? Σας είχα για ποιό hardcore
nrkmaiden Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Τωρα το κατεβαζω να δω πως ειναι αν και ειμαι φαν του λολ?μολις παιξω καμια 20αρια παιχνιδια θα πω σχολια παρατηρησεις.
akisk Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δέν πολυπαίζουν οι insomniacs HoN ε ; Όλοι lol-ers ειστέ? Σας είχα για ποιό hardcore Επειδή είμαστε hardcore και παίζουμε όλη μέρα δεν έχουμε χρόνο να γράφουμε στο φόρουμ. Αυτά τα κάνουν οι lolers
>-Nosakos<- Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Χτυπήσαμε τους 100 ήρωες!! Μακάρι να ήταν και ballanced...
arianos16 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Χτυπήσαμε τους 100 ήρωες!! Μακάρι να ήταν και ballanced... μακαρι!
computeras13 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Κατέβασα το παιχνίδι χθες και έπαιξα μόνο το tutorial για αρχή η αλήθεια είναι μιας και δεν είχα πολύ χρόνο. Φαίνεται ωραίο αν και είναι η πρώτη μου επαφή με παιχνίδια του είδους (είχα δοκιμάσει μια φορά dota αλλά να πω την αλήθεια δεν με είχε τραβήξει). Γενικότερο το παιχνίδι φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον (αν και βέβαια είμαι ο τύπος που θα παίξει μια φορά στο τόσο ). Θέλω μόνο να πω σε αυτούς που γκρινιάζουν οτι πρέπει να αγοράσεις τους παίχτες και συγκρίνουν την φάση με το dota. Το παιχνίδι είναι δωρεάν guys!!! Πρέπει κάπως και αυτοί να βγάλουν λεφτά και ο νέος τρόπος προώθησης προϊόντων είναι να δίνεις δωρεάν το παιχνίδι με in-game αγορές. Έτσι και εσείς μπορείτε να αγοράσετε ΜΟΝΟ κάτι συγκεκριμένο που θέλετε και όχι τα πάντα. Και περάν αυτού δεν σας υποχρέωσε κανείς να δώσετε λεφτά. ΥΓ: Η σελίδα που παραπέμπει στην ελληνική κοινώτητα δεν λειτουργεί
aris1986 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 το Hon ειναι λιγο μπακαλιστικο. Επαιζα απο Beta που ηταν. Στην αρχη μαρεσε μετα ομως με αυτες τις χαζες φωνές τα πολλα γράμματα και το γ@μημένο banjo που παίζει οταν κλεινεις την εφαρμογή μου την δίνει τρελά.
arianos16 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Κατέβασα το παιχνίδι χθες και έπαιξα μόνο το tutorial για αρχή η αλήθεια είναι μιας και δεν είχα πολύ χρόνο. Φαίνεται ωραίο αν και είναι η πρώτη μου επαφή με παιχνίδια του είδους (είχα δοκιμάσει μια φορά dota αλλά να πω την αλήθεια δεν με είχε τραβήξει). Γενικότερο το παιχνίδι φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον (αν και βέβαια είμαι ο τύπος που θα παίξει μια φορά στο τόσο ). Θέλω μόνο να πω σε αυτούς που γκρινιάζουν οτι πρέπει να αγοράσεις τους παίχτες και συγκρίνουν την φάση με το dota. Το παιχνίδι είναι δωρεάν guys!!! Πρέπει κάπως και αυτοί να βγάλουν λεφτά και ο νέος τρόπος προώθησης προϊόντων είναι να δίνεις δωρεάν το παιχνίδι με in-game αγορές. Έτσι και εσείς μπορείτε να αγοράσετε ΜΟΝΟ κάτι συγκεκριμένο που θέλετε και όχι τα πάντα. Και περάν αυτού δεν σας υποχρέωσε κανείς να δώσετε λεφτά. ΥΓ: Η σελίδα που παραπέμπει στην ελληνική κοινώτητα δεν λειτουργεί για αρκετο καιρο επρεπε να το αγορασεις. το Hon ειναι λιγο μπακαλιστικο. Επαιζα απο Beta που ηταν. Στην αρχη μαρεσε μετα ομως με αυτες τις χαζες φωνές τα πολλα γράμματα και το γ@μημένο banjo που παίζει οταν κλεινεις την εφαρμογή μου την δίνει τρελά. αυτο ειναι ολα τα λεφτα. αλλα τη εννοεις μπακαλιστικο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα