Προς το περιεχόμενο

Heroes of Newerth

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To ingame Shop του HoN δεν έχει κάτι που να σου δίνει πλεονέκτημα στο Gameplay. Κατά την γνώμη μου πάντα ήταν καλύτερο το Hon από το lol απλά επειδή ήταν επί πληρωμή έχασε πολύ κόσμο.

• Απαντ. 384
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το κατεβαζω να το δοκιμασω.

Παντως τα items που ειδα στο store ειναι πολυ χασιμο και μπερδεμα. Ανεβαζουν stats τα περισσοτερα

Για παραδειγμα ενα ring δινει +5 inteligence, +5 agility, +3 strength

Και το art work δε μου αρεσε, στο LoL εχει γινει πολυ καλη δουλεια στο θεμα αυτο

Δημοσ.

Το κατεβαζω να το δοκιμασω.

Παντως τα items που ειδα στο store ειναι πολυ χασιμο και μπερδεμα. Ανεβαζουν stats τα περισσοτερα

Για παραδειγμα ενα ring δινει +5 inteligence, +5 agility, +3 strength

Και το art work δε μου αρεσε, στο LoL εχει γινει πολυ καλη δουλεια στο θεμα αυτο

Αν έχεις παίξει dota θα εξοικειωθείς αρκετά γρήγορα με τα items γιατί τα πιο πολλά είναι παρεμφερεί και αλλάζει μόνο το όνομα π.χ το sange&yasha του dota είναι το Frostburn στο HoN. Αν δεν έχεις παίξει dota δοκίμασε αυτά που σου προτείνει το store για τον κάθε ήρωα.

Δημοσ.

το εβαλα να παιξω. αντιγαφη απο dota μου φανηκε

Γνωμη μου ειναι οτι δεν θα παει αλλο ψηλα, οτι ηταν να κανει το εκανε. γιαυτο και το δινουν free

Το lol ειναι κλασεις ανωτερο

Δημοσ.

Και εγώ είχα μπει στο ΗοΝ , αλλά δυστυχώς μου φάνηκε ένα dota clone, με όμορφα γραφικά που όμως με κούραζαν και με μπέρδευαν αρκετά. Μπήκα στο LoL με τις χειρότερες εντυπώσεις, απλά βαριόμουνα και το δοκίμασα. Σε αντίθεσή με το ΗοΝ είδα ότι το LoL είναι αναγκαστικά Dota like και όχι απλά ένα clone. Τα feature του μου άρεσαν και αυτό με κράτησε στο Game. Τώρα τι θα γίνει το LoL όταν βγει το Dota2 και η Blizzard Dota στο Starcraft δεν ξέρω, πιστεύω θα εξαρτηθεί και από το πόσο καλό θα είναι το dominion. Εγώ προσωπικά ελπίζω να μείνει στο παιχνίδι το LoL , γιατί έχω βαρεθεί να βλέπω games να προσπαθούν να ανταγωνιστούν την Blizzard και να αποτυγχάνουν. To HoN ήθελε να ανταγωνιστεί την Dota και πήγε κουβά. Το LoL πιστεύω δεν είχε στόχο του αυτό και φαίνεται αυτό από το ότι δεν περίμεναν καν τόσο κόσμο και όταν έγινε mainstream στην Ευρώπη πέφταν οι servers τους αλλεπάλληλα.

Δημοσ.

Ποιο κουβα ρε παιδια, τι ειναι αυτα που λετε?!?!

Το παιχνιδι μεχρι πριν 20 μερες ηταν επι πληρωμη και εν μεσω καλοκαιριου ελαχιστοι εχουν μαθει οτι γυρισε σε FTP. Θυμαται κανεις τι κοσμος μαζευε το HoN στην open beta οταν και τα δυο games ηταν free? Το ΗοΝ ειχε κοσμο μεχρι και στο Garena ολο αυτο το καιρο!

Το LoL απλα παρεμεινε η σιγουρη λυση του τζαμπατζη gamer, ειναι πιο noob friendly και με εχει καλυτερη προωθηση απο την Riot. Γι'αυτο και κρατησε τοσο κοσμο για τοσους μηνες.

Μεταξυ FTP HoN και FTP LoL απλα δεν υπαρχει συναγωνισμος...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γεια χαρά, έβαλα κι εγώ λοιπόν να δοκιμάσω το HON και μου φάνηκε αρκετά καλό αν και δεν έχω μεγάλη εμπερία στο είδος. Το μόνο που με ξενέρωσε είναι οι παίκτες του, οι οποίοι με το πρώτο λάθος αρχίζουν τα "noob"... vote kick κτλ... Τέλος πάντων σκέφτομαι να δώσω λίγο χρόνο στο παιχνίδι και θέλω να ρωτήσω αν γίνεται να φτιάξω μια στανταρ ομάδα με κάποιους φίλους ή είναι μόνο solo το game. Είδα player ranks αλλα τίποτα σε team rank, ή απλά μου ξέγυγε... Ξέρω, είμαι noob.. αλλά κάπως πρέπει να μάθω κι εγώ! Thx!

Δημοσ.

Παίξε no stat games μέχρι να φτάσεις σε ένα αξιοπρεπές επίπεδο. Έτσι έκανα στην αρχή, αφού βέβαια είχα φάει τρελό βρισίδι σε 4-5 games.

Δημοσ.

Γεια χαρά, έβαλα κι εγώ λοιπόν να δοκιμάσω το HON και μου φάνηκε αρκετά καλό αν και δεν έχω μεγάλη εμπερία στο είδος. Το μόνο που με ξενέρωσε είναι οι παίκτες του, οι οποίοι με το πρώτο λάθος αρχίζουν τα "noob"... vote kick κτλ... Τέλος πάντων σκέφτομαι να δώσω λίγο χρόνο στο παιχνίδι και θέλω να ρωτήσω αν γίνεται να φτιάξω μια στανταρ ομάδα με κάποιους φίλους ή είναι μόνο solo το game. Είδα player ranks αλλα τίποτα σε team rank, ή απλά μου ξέγυγε... Ξέρω, είμαι noob.. αλλά κάπως πρέπει να μάθω κι εγώ! Thx!

γεια χαρά φίλε, η κοινότητα ήταν έτσι περισσότερο μετά την open beta, έμειναν αυτοί που ξέρουν να παίζουν, σχεδόν pro και τώρα που μπαίνει σχεδόν όποιος να είναι τους βρίζουν όλους. μη τους δίνεις καθόλου σημασία. Στα public games να προσέχεις λίγο στα "noob games". μόνο noob δεν είναι. τα περισσότερα έχουν μέσα pro και το κάνουν για να ψαρώνουν τους νέους και να παίρνουν kdr.

Στην αρχή όλοι μας φάγαμε βρισίδι και να μη νιώθεις άσχημα κτλ. παίξε εσύ να το μάθεις και άσε τους άλλους να λένε :)

Δημοσ.

Μια απο τα ιδια. Και εγω παιζω hon εδω και μια βδομαδα. Και τι δεν εχω ακουσει χαχαχα. Απλα τους αγνοω και προσπαθω για το καλυτερο. Λες και αυτοι οταν πρωτοπαιξανε τα ξερανε ολα κανουν. Γενικα παντως ειναι ωραια (αν και δεν εχω δοκιμασει το LoL για να εχω μια πιο αντικειμενικη αποψη).

Δημοσ.

Υπομονη θελει παιδια και τπτ αλλο. Για αρχη πιαστε εναν απο τους free ηρωες, μαθετε να δουλευετε τα skills του, διαβαστε κανα guide (προσοχη βοηθηνε ΠΟΛΥ!) να εξοικειωθειτε με τα items και απλα προσπαθηστε να μην πεφτετε (εκει πεφτει το βρισιδι :D). Ολα τα αλλα θα βελτιωθουν με το καιρο... ;)

Προτιμηστε public ή casual games (στα public προσωπικα μου τη σπανε οι host και σπανια μπαινω). Team rank δεν υπαρχει απο οσο ξερω (οπως πχ στο battle.net στο war3) αλλα μπορεις εννοειται να κανεις invite τους φιλους σου και να κατεβειτε μαζι στο matchmaking. Αυτα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...