Προς το περιεχόμενο

Heroes of Newerth

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να φτιαξεις account πρεπει οπωσδηποτε να βαλεις κ πιστωτικη?

Εφοσον ειναι free οι 11 μερες γιατι δεν με αφηνει να φτιαξω απλα account χωρις να ορισω τροπο πληρωμης?

• Απαντ. 384
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.Θέλω να ρωτήσω αν κάποιος που έχει βαρεθεί το hon και δεν παίζει μήπως έχει κάποιο account να μου δώσει για να δοκιμάσω το παιχνίδι.Αν κάποιος έχει την διάθεση και θέλει ας μου στείλει ένα pm.Ευχαριστώ πολύ :)

Δημοσ.

ign prime = πληρώνεις για να γίνεις... οπότε να πληρώσω για να πάρω ένα trial account? :P λίγο βλακεία δεν είναι?

Εν πάση περιπτώσει αν κάποιος μέλος του ινσόμνια έχει βαρεθεί το account του στο hon και έχει την καλή διάθεση να μου το δώσει να το δοκιμάσω(δε μπορώ να αλλάξω κωδικό ή να το κλέψω αν δεν ξέρω το e-mail ) θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα...

Αλλιώς αν κάποιος πουλάει account hon :)

Δημοσ.

Αφού εσένα δεν σου άρεσε ρε φίλε :P χαχαχα

Λοιπόν θέλω να μου στείλετε σε μήνυμα και οι δύο από ένα email ο καθένας.

Στο trial θα έχετε δέκα παιχνίδια δωρεάν.

android.png

Τα account θα τα στείλω αύριο γιατί κλείνω πάω για ύπνο.

Καλό βράδυ.

android.png

Δημοσ.

εγώ αγόρασα με 7 ευρώ τελικά account οπότε δεν χρειάζομαι αλλά ευχαριστώ για τον κόπο :)

αξίζει για 7 ευρώ πάντως.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Heroes of Newerth goes Free-To-Play

S2 Games has confirmed to Kotaku that MMO Heroes of Newerth has now gone F2P. When you sign up for the game, you’ll get a free, basic account to play with. After the player has reached a certain level or they purchase Goblin Coins, they’ll move up to becoming a verified account. Basic and Verified subs will each be able to gain access to 15 free heroes.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Περίεργο που αυτή η είδηση πέρασε στο ντούκου. Για μένα τώρα το HON γίνεται άξιος αντίπαλος του LoL.

Δημοσ.

το μεγάλο ερώτημα για το κατά πόσο θα είναι άξιος αντίπαλος είναι πόσο θα αλλάζει το gameplay το ingame shop του παιχνιδιού.

Δημοσ.

αν μέσω του μαγαζιού αλλάζει κατά πολύ το gameplay πολλοί θα προτιμήσουν να παραμείνουν στο lol που δε χρειάζεται μα δίνεις λεφτά παρά μόνο κυρίως για αισθητικούς λόγους. δε με χαλάει να δώσω 5€ για να κάνω το βλάκα μου να φαίνεται πιο καλός αλλά δε θα δίνω λεφτά για να με κάνω πιο δυνατό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...