Atallos1 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Για να φτιαξεις account πρεπει οπωσδηποτε να βαλεις κ πιστωτικη? Εφοσον ειναι free οι 11 μερες γιατι δεν με αφηνει να φτιαξω απλα account χωρις να ορισω τροπο πληρωμης?
Lagoudisio Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 δεν εχει ενεργοποιηθει ακομα. 9 pm est ξεκιναει, οποτε στις 5 το πρωι.
Xvipes Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Καλησπέρα παιδιά.Θέλω να ρωτήσω αν κάποιος που έχει βαρεθεί το hon και δεν παίζει μήπως έχει κάποιο account να μου δώσει για να δοκιμάσω το παιχνίδι.Αν κάποιος έχει την διάθεση και θέλει ας μου στείλει ένα pm.Ευχαριστώ πολύ
klainmaingr Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Αυτές τις μέρες είδα κάπου οτι μέσω του ign prime μπορείς να έχεις ένα 30day trial. Δε χάνεις τίποτα να το ψάξεις λίγο.
Xvipes Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 ign prime = πληρώνεις για να γίνεις... οπότε να πληρώσω για να πάρω ένα trial account? λίγο βλακεία δεν είναι? Εν πάση περιπτώσει αν κάποιος μέλος του ινσόμνια έχει βαρεθεί το account του στο hon και έχει την καλή διάθεση να μου το δώσει να το δοκιμάσω(δε μπορώ να αλλάξω κωδικό ή να το κλέψω αν δεν ξέρω το e-mail ) θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα... Αλλιώς αν κάποιος πουλάει account hon
Xvipes Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Για όποιον ενδιαφέρεται το hon έχει έκπτωση 7 ευρό το account (10 δολάρια)
whitegaia Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Αν μου δόσεις ένα email μπορώ να σου στείλω εγώ ένα trial account φίλε μου
Erwdios Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Αν έχεις και δεύτερο trial account να δώσεις θα ήθελα να του ρίξω μία ματιά.
whitegaia Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Αφού εσένα δεν σου άρεσε ρε φίλε χαχαχα Λοιπόν θέλω να μου στείλετε σε μήνυμα και οι δύο από ένα email ο καθένας. Στο trial θα έχετε δέκα παιχνίδια δωρεάν. Τα account θα τα στείλω αύριο γιατί κλείνω πάω για ύπνο. Καλό βράδυ.
Xvipes Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 εγώ αγόρασα με 7 ευρώ τελικά account οπότε δεν χρειάζομαι αλλά ευχαριστώ για τον κόπο αξίζει για 7 ευρώ πάντως.
kostacurtas Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Heroes of Newerth goes Free-To-Play S2 Games has confirmed to Kotaku that MMO Heroes of Newerth has now gone F2P. When you sign up for the game, you’ll get a free, basic account to play with. After the player has reached a certain level or they purchase Goblin Coins, they’ll move up to becoming a verified account. Basic and Verified subs will each be able to gain access to 15 free heroes.
Tmark Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Περίεργο που αυτή η είδηση πέρασε στο ντούκου. Για μένα τώρα το HON γίνεται άξιος αντίπαλος του LoL.
LuxJaja Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 το μεγάλο ερώτημα για το κατά πόσο θα είναι άξιος αντίπαλος είναι πόσο θα αλλάζει το gameplay το ingame shop του παιχνιδιού.
LuxJaja Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 αν μέσω του μαγαζιού αλλάζει κατά πολύ το gameplay πολλοί θα προτιμήσουν να παραμείνουν στο lol που δε χρειάζεται μα δίνεις λεφτά παρά μόνο κυρίως για αισθητικούς λόγους. δε με χαλάει να δώσω 5€ για να κάνω το βλάκα μου να φαίνεται πιο καλός αλλά δε θα δίνω λεφτά για να με κάνω πιο δυνατό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα