Spyrot Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Ρε παιδια εγω και ενας φιλος μου θελουμε να παρουμε το HON ομως δεν εχουμε πιστωτικη και οπως διαβαζω θελει οπωσδηποτε paypal το οποιο θελει πιστωτικη.καμια λυση με Paysafe υπαρχει? Γινετε να το αγορασουμε απο καπου αλλου με ασφαλεια?
ntinos19 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 νομίζω πως μπορείς να δημιουργήσεις έναν λογαριασμό paypal και να κάνεις κατάθεση χρημάτων μέσω κάποιας τράπεζας με τη ταυτότητά σου ή μπορείς να πας και να δημιουργήσεις έναν λογαριασμό απο μία τράπεζα (φυσικά χρειάζετε ταυτότητα). απ όσο δεν χρειάζεσαι πιστωτική για κάτι τέτοιο.
Spyrot Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 σε οποια τραπεζα παω γινεται να μου το κανουν αυτο? υπαρχει προβλημα που ειμαι ανηλικος?
Jimys2008 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Ναι, πειραζει Για να εχεις δικο σου λογαριασμο καταθεσεων σε τραπεζα πρεπει να εισαι ενηλικας ή να σου εχουν ανοιξει εναν λογαριασμο οι γονεις σου( αλλα και παλι δε θα μπορεις να τον διαχειριζεσαι) . Σε καθε περιπτωση η τραπεζα σου εκδιδει μια καρτα, (Visa electron συνηθως) με την οποια κανεις αγορες μεσω paypal εφοσον ειναι διαθεσιμο το ποσο που θες να ξοδεψεις στον λογαριασμο. Δεν ειναι πιστωτικη καρτα, ειναι χρεωστικη. Εαν παλι εισαι ο κλασικος πιτσιρικας που θελει να αγορασει κατι κρυφα απο τους γονεις του ,υπαρχουν και οι καρτες paysafe. http://www.paysafecard.com/gr/buy/sales-outlets/
Spyrot Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 διαβασα οτι δεν γινεται με paysafe να αγοραστει το παιχνιδι,οποτε...
overpower Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 υπαρχει μεσα account οταν αγοραζεις το παιχνιδι?
ntinos19 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 υπαρχει μεσα account οταν αγοραζεις το παιχνιδι? δεν αγοράζεις το παιχνίδι αλλά το account στην ουσία.
overpower Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 αααα ωραια αρα αυριο παω να το αγορασω...
Stavrakas13 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Καντε μια προπληρωμενη καρτουλα ρε παιδια και ολα ειναι ευκολα την γεμιζεις οποτε θες και αγοραζεις ακριβως οτι θες ουτε κινδυνος ουτε εκκαθαριστικα θελει ουτε ιστοριες ολοκληρες
gio@ Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Καντε μια προπληρωμενη καρτουλα ρε παιδια και ολα ειναι ευκολα την γεμιζεις οποτε θες και αγοραζεις ακριβως οτι θες ουτε κινδυνος ουτε εκκαθαριστικα θελει ουτε ιστοριες ολοκληρες έτσι όπως τα λες είναι
d3m1s Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Απο τότε που έβαλαν τα Account 10$ έχει γίνει χαμός. Βλέπω συνέχεια online 45-50k. Πείτε κανένα nickname που χρησιμοποιείτε στο ΗΟΝ να παίξουμε κανένα MM της προκοπής.
d3m1s Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Εγώ πριν 1-1.5 χρόνο αν δεν κάνω λάθος το είχα πάρει 30$. Η προσφορά βέβαια με τα 10$ πρέπει να ήταν για το σ/κ που πέρασε. Δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα.
Lagoudisio Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 11 ημερες παιχνιδιου δωρεαν απο σημερα (12/5)! Οποιος ενδιαφερεται να το δοκιμασει η απλα να παιξει ας ριξει μια ματια εδω. Ελληνικη HoN κοινοτητα: www.heroesofnewerth.gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα