shuin Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 κανενα Key η κανενα invite please ???? [email protected]
AfouToPatisa Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Ρε τον Afoutopatisa. Ακόμα παίζεις? Πόσο ντότα πλέον δηλαδή? Πήγαινε δες και το League of Legends dakon <5 ;D;D;D;D add me στο ggc ρε! ))
Erwdios Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 εμενα ενας φιλος μου που εγινε χθες μελος εχει 0 invites ;/;/;/ παιζει να εχεις κανεναν γνωστο? λογικα θα εχει invites τηχ in advance Κι εγώ 0 invitations έχω, τώρα που έριξα μια ματιά, για να καλέσω 2-3 από δω μέσα...
chek2fire Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Παιδιά κανά key υπάρχει? Από τι είδα το game θα βγαίνει και για linux και λέω να του κάνω εγκατάσταση εκεί.
klainmaingr Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Βασικά είναι μια μούφα και μισή όσο το παίζω... Δεν νομίζω οτι αξίζει τον κόπο η μετάβαση απο το κλασσικό παιχνίδι... Πολύ κακό για το τίποτα... chek2fire στείλε μου το mail σου έχω ένα invite.
klainmaingr Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Έκανα τον τσεκ. Πηγαίνετε το χέρι χέρι. Όποιος μπαίνει παίρνει 3 ινβάιτ. Ας κάνει ένα στον επόμενο που θέλει.. Ο επόμενος στον μεθεπόμενο και ούτω καθεξής (και θα σας μείνουν και 2 ινβάιτ για φίλους σας κτλ κτλ κτλ)
pirpas Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 darkarax.. ρε σι εχεις κανα ΚΕΥ να μ δοσεις??? θα σε σκεφτομαι σε ολο το πεχνιδι που θα πεζω αμαν μου δωσεις!!! σε παρακαλωωωωω το e-mail m : [email protected] ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:19 ---------- η και 1 ινβαιτ αμαν εχετε θα μ φτιαξετε την μερα!!! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:41 ---------- σε παρακαλο klainmaingr εχεις ινβαιτ?? σε παρακαλωωωω!!!
chros26_ Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Παιδιά, αν κάποις μπορεί, ας κάνει το καλό να μ στείλει ένα invitation. και φυσικά ο επόμενος που θα ζητήσει κλειδί, θα πάρει ένα από εμένα. chrisverros.w(@)gmail(.)com (βγάλτε τις παρενθέσεις )
chek2fire Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μου βγάζει invite. Μου λέει ότι δεν έχω άλλα αν και τώρα έκανα το register. Μήπως κλείσανε τα κλειδιά?
sweetemily Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Αν μπορει καποιος να κανει και εμενα invite plx plox Ή να μου στειλει ενα beta key, οτι ναναι.
Erwdios Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Παίδες, δεν μπορούμε να στείλουμε keys, μας βγάζει 0 invites για κάποιο λόγο. Αν διορθωθεί θα στείλουμε.
vadou Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Αν διορθωθούν τα invites θα ήθελα και εγώ ένα αν γίνεται. bantoy23 at hotmail.com Ευχαριστώ
sweetemily Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Οποιος μπορει και θελει, ας μου στειλει κι εμενα ενα Invite plx plox Ευχαριστς προκαταβολικα
thanasis00 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2009 άλλο ένα invite και για μένα αν γίνεται παρακαλώ!! [email protected]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα