Street-Fighter Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 ε αντε έλα ποτάμι για 1v1 τωρα Το ρουν ειναι δικο μου btw μη το παρεις
PaokToTheBone Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Nαι μάλλον 4 χρόνια ντοτα 6 μηνες hon και 3 χρονια wc3 ladder δεν είναι αρκετή εμπειρία από games.Δοκίμασε να μπαίνεις σε no leaver games, φτάσε και τα 1700+ games και θα δείς ένα άλλο hon.A επίσης μην παίζεις μεσημεριανές ώρες που μπαίνουν τα 10χρονα Σε πληροφορω οτι υπαρχουν δεκαχρονα που βγαζουν ματια...Απλα δεν ειναι στο ελεος που λογικα παιζετε.... Ενας απο τους 15 καλυτερους παιχτες στην Dota ειναι 11 χρονων. Τωρα για το 1vs1 τα χουμε πει...ειναι απλα αστειο!
DeathGuard Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Eντάξει κοίτα δεν με ενδιαφέρουν τα 10χρονα που παίζουν σε IH leagues και σε τουρνουά!Με ενδιαφέρει το μέσο 10-15 χρονο που μπαίνει το μεσημέρι μετά το σχολείο και έτυχε να φτάσει τα 1700 που είμαι.Και όταν του λες def bot σου απαντάει fu im farming χαχααχαχ
PaokToTheBone Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Eντάξει κοίτα δεν με ενδιαφέρουν τα 10χρονα που παίζουν σε IH leagues και σε τουρνουά!Με ενδιαφέρει το μέσο 10-15 χρονο που μπαίνει το μεσημέρι μετά το σχολείο και έτυχε να φτάσει τα 1700 που είμαι.Και όταν του λες def bot σου απαντάει fu im farming χαχααχαχ οσα games και να παιξεις ...αν τα παιζεις με randomades, ασχετα αν ειναι 10χρονα η οχι παντα 8α υπαρχει αυτο... Ποτε δεν μπορεσα να παιξω σωστο public game.Ουτε στο GRC κτλ....μονο IHCS οπως λες... Η ακομα και λανακια για χαβα...
DeathGuard Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Κοίτα τα πράματα στο hon είναι λίγο διαφορετικά.Στην dota όντως άμα δεν είχες παρέα ή δεν έπαιζες σε ΙΗ ή στο dota-league vip ξέρω γω ήταν δεδομένο να ξενερώσεις. Στο hon αν φτάσεις πάνω από 1700 ακόμα και τα pubs είναι πολύ καλύτερα.Δηλαδή σπάνια έχεις leaver και όλοι οι παίχτες έχουν πολύ καλό επίπεδο συνήθως και αγοράζουν wards courier κλπ.Το καλύτερο βέβαια είναι να έχεις team και να πέζεις μονο cw.
PaokToTheBone Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Κοίτα τα πράματα στο hon είναι λίγο διαφορετικά.Στην dota όντως άμα δεν είχες παρέα ή δεν έπαιζες σε ΙΗ ή στο dota-league vip ξέρω γω ήταν δεδομένο να ξενερώσεις.Στο hon αν φτάσεις πάνω από 1700 ακόμα και τα pubs είναι πολύ καλύτερα.Δηλαδή σπάνια έχεις leaver και όλοι οι παίχτες έχουν πολύ καλό επίπεδο συνήθως και αγοράζουν wards courier κλπ.Το καλύτερο βέβαια είναι να έχεις team και να πέζεις μονο cw. και στα clan στην dota ετσι ηταν.Ηξερε ποιος θα κανει warding και τα λοιπα...αλλα ολο και κατι θα γινει και θα ξενερωσεις.Oσες φορες επαιξα σε safelisted καναλια δεν μιλησα ποτε στο chat γιατι ολοι ειχαν κατι να πουν και οχι πανω σε αυτο που ελεγες...Οποτε η δικο σου team η σε μεγαλο καναλι...Γιατι εδω στα μικρα που ειχαμε εμεις ο κα8ενας ειχε εναν γνωστο admin και υπηρχαν 231231243 admins και εκανε οτι η8ελε μεσα στα games. Eνω σε μεγαλα channels και mannered ηταν και παιζανε καλα. Ε στα τελευταια δυο χρονια που επαιζα dota ειχαμε μαζευτει 10-15 ατομα γνωστα απο b.net , garena και παιζαμε μεταξυ μας.
Street-Fighter Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Ενα account αγοράζεις με το hon ή οχι; Αν ειναι ενα θα το αγοράσω αν οχι τοτε σκούρα τα πράγματα.
DeathGuard Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δίνεις μια φορά 30 ευρώ και καθάρισες...30 ευρώ=1 account
Street-Fighter Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Ωραια τότε είναι σίγουρο για το 1 account οτι και να γίνει ε; Το ρωτάω γιατι ετσι ισως να μην εχει τις μαμκιες που εχει η Open beta δηλαδή φτιάχνουν ολοι acounts οσα θέλουν και στα @@ τους.
ntinos19 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Ενα account αγοράζεις με το hon ή οχι;Αν ειναι ενα θα το αγοράσω αν οχι τοτε σκούρα τα πράγματα. Hey everyone, I wanted to send out an email to let everyone know that HoN is going retail on Wednesday, May 12 @ 4:00pm EST (-5 GMT). Starting Wednesday, May 5 @ 4:00pm EST (-5 GMT) we will allow accounts that purchase (or have already pre-purchased) to claim nicknames of accounts that are not pre-purchased. If there is a nickname you want or if you would like to secure your own nickname, please take the time to purchase your account now instead of later. Going to retail is exciting news for the game but raises many questions. I tried to cover many of those questions in this FAQ. 1.) What happens when HoN goes retail? When HoN goes retail it will require a paid account to play. If you have not purchased your account you may do so by visiting https://www.heroesofnewerth.com/purchase_account.php'>https://www.heroesofnewerth.com/purchase_account.php 2.) Will HoN be free? How much will it cost? Are there any recurring fees? HoN will not be free, it will cost a ONE TIME $30.00 USD payment with ZERO recurring fees. 3.) What will happen with stats, replays, PSR, and SMR after retail? All stats will be reset upon release. Also all historical data of previous matches, including replays, will be purged. SMR and PSR (the ratings used for match making and public games) will be compressed, bringing all accounts closer to 1500 as we feel this will positively impact gameplay and team balances post release. 4.) Will HoN still be updated and new content added after retail? We plan to consistently update HoN with lots of new heroes, items, features, and other goodies throughout the product life cycle for free. 5.) If I Pre-Purchased can my name be taken? How do I stop my name from being taken? If you pre-purchased your account your nickname can not be taken and that is the only way to secure it. 6.) If I Pre-Purchase before May 5th, can I take a non Pre-Purchased accounts name? Absolutely, and on top of that we will make sure that all pre-purchased accounts have one nickname change credit to use for May 5. 7.) Are Golden Shields, Golden Names, and Taunt available anymore? Will they ever be available again? Unfortunately those pre-purchase incentives ended with closed beta a month ago. We will not sell Golden Shields or Golden Names again but accounts will be able to acquire Taunt and other cool account features post release. 8.) I'm from South East Asia and I can't Pre-Purchase, why? How will I play after retail? We will be making our formal announcement for our partner and strategy for SEA early next week. If you play from SEA your nickname will be able to taken but that will not impact you moving forward past retail. I want to thank everyone who helped us beta test the game. I could not be more proud of the product we have created and I look forward to seeing most of you post retail! If you have not purchased the game yet, you may do so at https://www.heroesofnewerth.com/purchase_account.php Warmest Regards, Maliken απο χθεσινό e-mail που μου ήρθε, θα σου λύσει όλες τις απορίες Στο hon υπάρχει και μία επιλογή για reset account, χάνεις δλδ το score που έχεις. Άκουσα πως αυτό θέλει 15$ ή 15 ευρώ. Δεν είμαι σίγουρος όμως οτι πρέπει να πληρώσεις για κάτι τέτοιο ή ακόμα και αν πληρώσεις είναι 15 δολάρια ή ευρώ. Τώρα ποιος θα κάνει κάτι τέτοιο δεν ξέρω... ακόμα και τζάμπα να είναι πρέπει να είσαι πολύ άχρηστος για να κάνεις reset...
Street-Fighter Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Ναι και εγω σήμερα το διάβασα οκ υπάρχει προφύλαξη. Με paypal κάνουμε την αγορα ε;
ntinos19 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Ναι μπορείς και με paypal, και εγώ έτσι θα το αγοράσω άσχετα που στις 4 (τη τρίτη)παρουσιάζομαι . τέσπα. για το reset stats πληρώνεις 20 δολάρια. 20.00 USD = 15.0380 EUR
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα