THEMACHINE Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Μάλλον σου βγάζει αν θέλεις να προπληρώσεις για το παιχνίδι για να το έχεις μόλις βγει. Απλά πάτα όχι......η closed beta είναι δωρεάν. Αν και προτείνω να το αγοράσετε και να στηρίξετε τους developers μιας και το game είναι πολύ καλό. Μένει ακόμα 1 invite τελευταίο.
KarmasS Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Το οποίο μόνο μέσω διαδικτύου μπορούμε ακόμη να το βρούμε γιατί έψαξα σε διάφορα internet-stores και δε το έχουν ακόμη....αλλά αν αξίζει εγώ το αγόρασα κιόλας...
dotakias Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Το οποίο μόνο μέσω διαδικτύου μπορούμε ακόμη να το βρούμε γιατί έψαξα σε διάφορα internet-stores και δε το έχουν ακόμη....αλλά αν αξίζει εγώ το αγόρασα κιόλας... Εθχαριστω καταρχας μα παρα μα παρα μα παρα πολυ εις και πλ γαματος εθχαριστω ¨)
vagerman Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Εθχαριστω καταρχας μα παρα μα παρα μα παρα πολυ εις και πλ γαματος εθχαριστω ¨) Σας παρακαλω θελω το τελευταιο invite το εχω πολυ αναγκη σας παρακαλω το mail μυ ειναι [email protected] ευχαριστω
ntinos19 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 έχω άλλα 3 invites παιδιά, μου τα έδωσαν μάλλον σήμερα @vagerman αν δεν σου στείλε κανείς στείλε μου ένα μήνυμα εδώ στο φόρουμ
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 έχω άλλα 3 invites παιδιά, μου τα έδωσαν μάλλον σήμερα @vagerman αν δεν σου στείλε κανείς στείλε μου ένα μήνυμα εδώ στο φόρουμ Στήλε ένα αν θες , το θέλω για τον αδελφό μου .
>-Nosakos<- Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) Σας παρακαλώ θα ήθελα κ γω έναν αν γίνετε.Το email είναι [email protected] ευχαριστώ Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2009 από >-Nosakos<-
ntinos19 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 δίνω εγώ και στους 2 ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:24 ---------- ακόμα 1 invite έχω, όποιος προλάβει πρόλαβε
efhmerios Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) Ελα φίλε μου, μήπως θα μπορούσες να με βοηθήσεις σε αυτό το θέμα.ψάχνομαι με το παιχνίδι καιρό τώρα.μήπως έχεις κάποιο κλειδί ??? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:24 ---------- δίνω εγώ και στους 2 ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:24 ---------- ακόμα 1 invite έχω, όποιος προλάβει πρόλαβε αν μπορεις να μοθυ δωσεις ενα κλειδι για το παιχνιδι γιατι το ψαχνω καιρο...το Ε-μαιλ μου ειναι [email protected] Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2009 από efhmerios
>-Nosakos<- Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 δίνω εγώ και στους 2 ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:24 ---------- ακόμα 1 invite έχω, όποιος προλάβει πρόλαβε Σε μένα δεν θα στείλεις? Κοίταξα το mail(Mprokolo07) αλλα δεν είδα κανα μυν.
efhmerios Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Βρηκα 3 invites οποιος 8ελι να μου πει εγω αν γινεται! [email protected]
socrataros Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 παιδια και εγω το καημενο παιδακι θελει κλειδακι ειναι αναγκη!! [email protected] οποιος μπορει θα του ειμαι ευγνωμων!!
KostKkk Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Εχω ψαξει παρα πολυ για Beta Key δεν εχει πουθενα ΄.. Αν υπαρχει κανενα πμ με ευχαρηστω! η στο [email protected]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα