evoiacrazywater Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 παιδια θα ηθελα και γω ενα key αν περισσευει. Ευχαριστω!!! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:05 ---------- παιδια θα ηθελα και γω ενα key αν περισσευει.Ευχαριστω!!! το mail μου ειναι [email protected]
ntinos19 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 παιδια θα ηθελα και γω ενα key αν περισσευει.Ευχαριστω!!! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:05 ---------- το mail μου ειναι [email protected] σε έκανα invite, καλό παιχνίδι να έχεις
aghahowa Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 απογοήτευση το game... 2-3 ηρωες ειναι πολυ OP και ειναι αδυνατο να κοντραριστουν... ελπιζω η final version να ειναι πιο ισορροπημένη
DeathGuard Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Αυτό το έχω κι εγώ απορία ποιοι είναι op?...
Dakonblackblade Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Καλά αυτό το thread είναι απελπισία. Έχει πέσει τρελός ζητουλιασμός. Τίποτα για το παιχνίδι θα πει κανείς? Πότε θα βγει? Πόσο θα πάει? Τι του αρέσει και τι όχι? Σε σχέση με ντότα?
chek2fire Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Για να ξαναγυρίσουμε στο θέμα μας.. Εχώ ένα beta key για όποιον ενδιαφέρετε
dotakias Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 [email protected] αν το εχεις ακομα αρχηγε Ρε πλζ εαν καποιος μπορει να με κανει invite η να μου δωσει ενα beta key σας παρακαλω δηλαδη και τι δν εχω κανει για να παρω ενα τον τελευταιο καιρο μεχρι και στο ρωσσικο facebook εχω γραφτει σας παρακαλω ενα beta key.mail : [email protected]
chek2fire Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Done και στους δύο. Καιρός να ξεχάσεις τα ρώσικα που έμαθες στο facebook
THEMACHINE Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Έχω 3 invites για τους πρώτους 3 που θα κάνουν post το email τους.
KarmasS Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Αν μπορείς να στείλεις την μία εδώ: [email protected] το έχω κατεβάσει το client και δεν έχω invite
lupus34 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 [email protected] το δικο μου φιλε.. σε ευχαριστω προκαταβολικα.....
KarmasS Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Σ'ευχαριστώ αδερφέ,ακόμα δε το έχω δοκιμάσει αλλά μου έβγαζε κάτι για πληρωμές έχεις καμιά ιδέα τι είναι αυτά?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα