Προς το περιεχόμενο

Heroes of Newerth

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πως τα πάει το heroes τώρα που έχουν περάσει και οι μήνες? ...

20.000+ παίχτες βρίσκω μέσα. συνήθως 22.900 με 23.φεύγα :-D

• Απαντ. 384
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

και εγω ψαχνω για κλειδι αν εχει καποιος ενα που δεν το χρειαζεται ας το στειλει..παντως και στην σελιδα στο fb εχουν βγαλει ανακοινωση..

Less than 20,000 fans before we hit the 200,000 fan mark. Remember, once we hit 200,000 we'll open up our beta registrations for 24 hours. We'll update all our fans with a link as a fan update. Thanks for all the support guys

Δημοσ.

Ξέρω ότι έχει καταντήσει κουραστικό το spam για beta keys, αλλα προσπάθησα να βρω από αλλου και δεν τα κατάφερα .

Οποτε αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να μου δώσει ας μου στείλει pm.

Δημοσ.

Αν εχει καποιος key για το Heroes of Newerth ανταλλαζω με το δικο μου key στο League of Legends, που ειναι παλι απο τους δημιουργους της DOTA και εχει παρει βραβειο Ε3

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:08 ----------

βρηκα πως παιρνεις keys μου πηρε ολη μερα αλλα βρηκα οποτε στειλτε πμ ή καντε με add στο msn : [email protected] για να σας πω πως θα παρετε το ΗΟΝ ΒΕΤΑ ΚΕΥ !!

Δημοσ.

Αν γίνουν 8000 ακόμα θαυμαστές του HoN στο FB, θα Ανοίξουν τα Beta Signups για 24 ώρες. Εσύ Deathy από που βρήκες το κλειδί? Εάν μπορείς στείλε μου pm.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:33 ----------

Παιδιά έχουν μείνει 6000keys μπείτε εδώ για να πάρετε key. http://www.alienwarearena.com/event/hon-beta-giveaway/

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

απιστευτο φυγαν 7000 κλειδια σε 15 ωρες !!! αφου μεχρι να παρω δευτερο κλειδι ειχαν φυγει 200 !

Ευτυχως εγω πηρα το κλειδι μου απο καποιον στο msn που δεν του τελειωνουν

Επεξ/σία από Deathy
Δημοσ.

We are going to put up the beta registration page for facebook fans tomorrow at noon EST. We will only update facebook fans of Heroes of Newerth (fan update), so if you want the info on how to get your Closed Beta account, become a fan now

Αν θέλετε key γίνετε fan στο fb μήπως και σταματήσει αυτή η αηδία με τα request εδώ..

Δημοσ.

Που υπάρχουν beta keys ή πότε θα ανοίξουν πάλι γνωρίζει κανείς?

Ψάχνω απεγνωσμένα.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
beta keys θα βρείτε Εδώ

Enjoy!

Woah. Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση και προπάντων σωστά χρονική στιγμή. Μόλις έκανα apply για key και περιμένω. Cheers !

Δημοσ.

Ψαχνω απεγνωσμενα ενα μοναχα beta key....αν εχει κανενας θα τον παρακαλουσα να μου στειλει....με εχει πονεσει το κεφαλι απο το ψαξιμο...:P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...