Προς το περιεχόμενο

Heroes of Newerth

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
noob only plz.

παιζω dota ενα μηνα οποτε η εμπειρια μου ειναι ελαχιστη,και αλλο ενα μηνα HoN.Παντως σαν newbie και στα 2 πιστευω το HoN ειναι μακραν καλυτερο απο το Dota.Με λιγα λογια:As a MOD, DOTA faces many obstacles and boundaries that a stand alone title like Heroes of Newerth does not---> απο το επισημο site

έλα μωρέ... εγώ παίζω 3 μέρες όλες και όλες και μερικά χρονάκια dota :P

το οτι είναι καλύτερο το πιστεύω κι εγώ αλλά μη το πούμε παρα έξω και μας πάρουν με τις ντομάτες :P

αναρωτιέμαι αν ο icefrog έριχνε περισσότερο βάρος στο HoN παρά να φτιάχνει το map για το warcraft όλοι αυτοί τι θα κάνουνε ? θα φύγουν για το HoN ή θα παρατήσουν τελείως το άθλημα ? :P

• Απαντ. 384
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γεια σας παιδες!! Εχω 3 cd key απο το LoL. Επειδη θελω να δοκιμασω και το ΗοΝ και δεν μπορω να βρω κανενα αν μπορουσε κανεις να ανταλλαξουμε cd keys θα το εκτιμουσα παρα πολυ....! Το e-mail μου ειναι [email protected]

Δημοσ.

Ωραίο πάντως το Lol. Για κάποιον σαν και μένα που είχε λιώσει στην ντότα, ήταν μια ανάσα φρεσκάδας. Και όχι δεν είναι τόσο απλό όσο νομίζει ο κόσμος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μας πρήξατε την συκωταριά με το ΄΄παιχνίδι του αιώνα΄΄. Συνέχεια φέρνετε το post στο προσκήνιο για κλειδιά και για λουκέτα. Δεν έχει άλλα κλειδιά, μας τελείωσαν, παίξτε τίποτα άλλο. Και μας κούρασαν τα αρκτικόλεξα τύπου DOTA και HON και όλα τα περίεργα που συνέχεια αναφέρετε λες και το φτιάξατε εσείς και έχετε οικειότητα.

Με το συμπάθειο δηλαδή.

Είμαι γεροπαράξενος???

Επεξ/σία από jvgrjohn
Δημοσ.
Μας πρήξατε την συκωταριά με το ΄΄παιχνίδι του αιώνα΄΄. Συνέχεια φέρνετε το post στο προσκήνιο για κλειδιά και για λουκέτα. Δεν έχει άλλα κλειδιά, μας τελείωσαν, παίξτε τίποτα άλλο. Και μας κούρασαν τα αρκτικόλεξα τύπου DOTA και HON και όλα τα περίεργα που συνέχεια αναφέρετε λες και το φτιάξατε εσείς και έχετε οικειότητα.

Με το συμπάθειο δηλαδή.

Είμαι γεροπαράξενος???

μαλλον...:-D

Ε ενταξει δν ειναι ωραιο να βλεπεις αυτο το spam για τα keys,αλλα εφοσον το κανουν δν νομιζω οτι ,ενα τετοιο μυνημα σαν το δικο σου θα σταματασει αυτο το spam.

Δεν νομιζω να ειπες κανεις οτι εινια το παιχνιδι του αιωνα αλλα αρεσει σε παρα πολυ κοσμο και ακομα ειναι σε πολυ πρωιμο σταδιο...

Αν δεν 8ες να το βλεπεις μην το διαβαζεις...B)

Δημοσ.

Πως τα πάει το heroes τώρα που έχουν περάσει και οι μήνες? Σας προτείνω να προτείνετε το feature από το LOL όπου δεν μπορείς να μπεις σε νέο παιχνίδι αν δεν έχει τελειώσει το προηγούμενο που έπαιζες. Σε κάνει reconnect πάντα στο παιχνίδι που εξελλίσεται. Και leaver να θες να γίνεις, δεν μπορείς.

Και όχι δεν υπάρχει λόγος να έχουμε ντότα στο SC2 . Ο έντιτορ σε αυτά τα gameς θα είναι πάντα ένα περιοριστικό στοιχείο.

( το deny τελικά μάλλον κακό ήταν παρά καλό, στην ντότα)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...