klainmaingr Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Κοιτώντας τριγύρω έπεσε το μάτι μου στο Heroes of Newerth. Ένα ΚΑΘΑΡΟ dota clone σε hd αναλύσεις και με σαφέστατα βελτιωμένα γραφικά. Η εταιρεία πίσω απο αυτό είναι η S2. Το παιχνίδι είναι ακόμα σε beta φάση και κλειδιά δίνονται μέσω της fb σελίδας του παιχνιδιού σε τυχαίες ώρες και μέρες. Λέγεται οτι ο icefrog έχει δώσει τη συγκατάθεση του και είναι κάπου πίσω απο αυτό το εγχείρημα.. Urban legend or not είναι σίγουρα μία ενδιαφέρουσα παρουσία στην κατηγορία αυτή που δημιουργήθηκε τα τελευταία χρόνια. Οι ήρωες είναι πανομοιότυποι με αυτούς της κλασσικής Dota και το interface είναι πλήρως προσαρμοσμένο στις ανάγκες του παιχνιδιού. Crobellus anyone?: Pudge anyone?: Roshan: Η αναζήτηση του φόρουμ στο "newerth" δεν έβγαλε κάτι. Αν υπάρχει σχετικό θέμα παρακαλώ μεταφέρετε το πόστ εκεί.
darkarax Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 (επεξεργασμένο) Ειμαι στην Closed Beta και απλα το game τα σπαει ολα !!!Για BETA KEYS προλαβετε: http://www.gamereplays.org/heroesofnewerth/portals.php?show=news&news_id=519984 http://beta.heroesofnewerth.com/whoWehAw713saef/facebook.php http://heroes-ofnewerth.blogspot.com/ http://www.fileplay.net/keys/12/heroes-of-newerth-beta Ολα τα παραπανω θελουνε και register για να μπορεσετε να κανετε request key. Αν προλαβετε καλως αλλιωσ check sto funsite tou facebook tous για ενημερωσεις για τα keys http://www.facebook.com/heroesofnewerth Αυτα.... Καλη Διασκεδαση !!!! Το nickname μου in game ΗοΝ: xXCREATORXx Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2009 από darkarax
klainmaingr Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Πήρα και εγώ το key αλλα δεν κατέβασα ακόμα τον client. Άει να δούμε..
Erwdios Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Αν υπάρχει δεύτερο κλειδί που να περισσεύει, θα σας ήμουν ευγνώμων. Έκανα registration se όλα τα sites, αλλά δυστυχώς, τπτ.
klainmaingr Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Ουφ.. παραείναι buggy η beta(σε μάκ τουλάχιστον) Έχω βαρεθεί να report bugs.. Πιο κορυφαίο απο όλα όταν πήρα glacius(lich νομίζω) και δεν έπαιρνε items. Τρομερό παιχνίδι έκανα... Πάντως το matchmaking, οι επιλογές για τρόπο παιχνιδιού, επίπεδο παικτών και αναζήτηση γενικά είναι καταπληκτικές.. *Έχει πρώτη μούρη το πάρα πολύ χρήσιμο leave% και μπορείς να κάνεις και παιχνίδια που δεν γίνονται δεκτοί παίκτες με πάνω απο χ leave αναλογικά με τα παιχνίδια που έχουν παίξει κτλ.. *Η επιλογή των παικτών γίνεται σε οθόνη πρίν ξεκινήσει το παιχνίδι. *Υπάρχει ένα μαγαζί μόνο στην βάση όπου μπορείς να πάρεις αντικείμενα και ότι παίρνεις σου λέει με τι άλλο μπορεί να συνδυαστεί για να κάνει κάποιο άλλο αντικείμενο. Γενικά βοηθάνε αρκετά τα μαγαζιά... *Το interface είναι πάναπλο αλλα δυσκολεύει πολύ κάποιον που έχει συνηθίσει στο war3. Έψαχνα πόση ώρα να βάλω τα stats μου *Απο ότι είδα έχει ingame voice chat. *Τα video settings είναι πολλαπλάσια σε σχέση με το war3 και περιλαμβάνουν aa, vertical και γενικά ότι περιμένει κανείς απο ένα νέο παιχνίδι. *Τα γραφικά είναι σαφέστατα βελτιωμένα αλλα τα animation θέλουν πολλή δουλειά... *Πάιζει πολύ καλό artwork και τα menu είναι εύχρηστα και καλοδουλεμένα. Το ίδιο και οι οθόνες πρίν απο το παιχνίδι. Πολύ καλή δουλειά.. *Το παιχνίδι τρέχει με αρκετά σκαλώματα σε macbook 13" αλλα με λίγο χαμήλωμα είναι playable. *Οι χαρακτήρες τέλος είναι οι ίδιοι ακριβώς με τη dota όσον αφορά τα skills και πολλοί είναι και χοντροίδιοι στα χαρακτηριστικά. Για κάθε χαρακτήρα του hon δλδ υπάρχει ο αντίστοιχος στη dota εκτός απο 3-4 νέους χαρακτήρες. Οι devs ρώτησαν τον icefrog αν έχουν το οκ να κάνουν αυτό το παιχνίδι και αυτός τους το έδωσε... Δεν έχει όμως να κάνει ο ίδιος τπτ με την ανάπτυξη του. Θα προσπαθήσω να μπώ απο win σε όλα high αύριο να σας πώ εντύπωση απο τα γραφικά... Πρέπει να τα σπάνε.. Όσο για κλειδιά... Μπείτε στη σελίδα τους στο fb... Now and then δίνουν κλειδιά.. απλά πρέπει να παρακολουθείτε κάπως.. Όταν πάρω invites θα σας πώ.
Sadman Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Πήρα και εγώ key από το fileplay και τώρα κατεβάζω τον client.
darkarax Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Γεια σε ολους !! Οποιος ενδιαφερεται για BETA KEYS εχω 3 διαθεσιμα !!!! Kαντε μου ενα pm !!
Stalker24 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Φιλε αμα έχεις ακομα beta key σε παρακαλω στειλε μου ενα η στο account που εχω εδω η στο [email protected] ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:38 ---------- ενταξει παιδια βρηκα beta key βαλτε το ονομα μου Stalker24 παιζω και εγω τωρα
Stroumfakis Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Παιδια αμα εχει κανεις 1 beta key παρακαλω να μοθ δωσει!! email : [email protected]
daggo Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Παιδες,αν σας εχει μεινει τιποτα...θα σας ημουν ευγνωμων.Δυστυχως εμαθα πολυ αργα για το παιχνιδι αλλα απο οτι φενεται πρεπει να ειναι τελειο...
AfouToPatisa Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Παιδια εχει μεινει κανενα cdkey? Ψαχνω βδομαδες!!!! Καλα αν υπηρχαν και 2 θα ηταν οτι καλυτερο!! ευχαριστω
darkarax Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Παιδια μου εχουνε τελιωσει ολα τα KEYS ... Οτι ειχα τα μοιρασα !! Btw, τωρα πια πλεον οποιος εχει BETA ACCOUNT μπορει να κανει μεχρι 3 invites φιλους του μεσω του site http://beta.heroesofnewerth.com !!!! Aντε HAVE FUN παιδες !! nickname: χΧKREASXx
AfouToPatisa Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 εμενα ενας φιλος μου που εγινε χθες μελος εχει 0 invites ;/;/;/ παιζει να εχεις κανεναν γνωστο? λογικα θα εχει invites τηχ in advance
Dakonblackblade Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Ρε τον Afoutopatisa. Ακόμα παίζεις? Πόσο ντότα πλέον δηλαδή? Πήγαινε δες και το League of Legends
darkarax Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Ρε τον Afoutopatisa. Ακόμα παίζεις? Πόσο ντότα πλέον δηλαδή? Πήγαινε δες και το League of Legends Μπα δεν συγκρινεται !!! Χιλιες φορες ανωτερο το HoN !!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα