leoni Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Γεια σας.Ηθελα να ρωτησω κατι αν ξερει καποιος.Αγορασα χθες το TP link TD-W8101 G modem.Εχω συνδεση conn-x.Εβαλα τους κωδικους κανονικα ,ομως πολλες σελιδες του I.E δεν μου τις ανοιγει και πρεπει να πατησω πολλες φορες για να ανοιξει η σελιδα.Πρεπει να κανω καμια αλλη ρυθμιση? Ευχαριστω.
poulinos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 κακη επιλογη ρουτερ αλλα συνεχιζουμε.σεταρε το σαν pppoe/llc και οχι Pppoa/vc.αν το εχεις ηδη Pppoe καντο pppoa/vc.επισης αν ειναι pppoe/llc αλλα εχει Mtu 1500 αντι για 1492 βαλτο 1492.επισης δοκιμασε με πιο νεους drivers στην καρτα δικτυου η kai πιο νεο firmware στο router.εχω δει να φταινε και παλιοι drivers και δεν ανοιγαν ολες.πριν πιο ρουτερ ειχες και β.επαιζαν ολα οκ?
leoni Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Φιλε poulinos ευχαριστω.Πριν Ειχα το Dlink 2640 και ανοιγαν ολα κανονικα.Αυτο το μοντεμ κανει συχνα αποσυνδεσεις!Δεν ξερω γιατι.Με το προηγουμενο δεν ειχα κανενα προβλημα.Γι αυτο λεω,μηπως πρεπει να κανω κατι με το router για να μην αποσυνδεεται συχνα.
poulinos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 νεο firmware αλλιως απο το παραθυρο.χιλιες φορες thomson Που ειναι οτι πιο σταθερο και ας ειναι πιο ακριβο.τα tp link πουλανε επειδη ειναι παμφτηνα οχι επειδη δινουν κατι καλο.απλα ολοι την πατανε λογω τιμης.αλλιως αγνωστη μαρκα ειναι και χαλια μαρκα και δεν την υποστηριζει κανεις.
jason_rethymno Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Εγώ που μπορώ να βρώ firmware για το TP-LINK μου; Έχω τα εξής δεδομένα: Firmware Version: 3.7.2 Build 071123 Rel.38867n Hardware Version: WR641G/642G v3 0814020
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.