murcielago580 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Καλησπερα.χρησιμοποιω to bsplayer τον τελευταιο καιρο την δωρεαν εκδοση απο το επισημο site και εχω μια απορια.οταν κατεβαζω καποια ταινια και την βλεπω μεσω του bs υπαρχει η επιλογη να ψαξει το ιδιο το προγραμμα μονο του στο Internet να βρει υποτιτλους.αυτους ομως που βρισκει και επιλεγεις να τους κατεβασεις που τους αποθηκευει?μπορουν να χρησιμοποιηθουν αλλου πχ στο convertxtodvd ετσι ωστε να μετατρεψω την ταινια με τους υποτιτλους μαζι?
clockwork Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Καλησπερα.χρησιμοποιω to bsplayer τον τελευταιο καιρο την δωρεαν εκδοση απο το επισημο site και εχω μια απορια.οταν κατεβαζω καποια ταινια και την βλεπω μεσω του bs υπαρχει η επιλογη να ψαξει το ιδιο το προγραμμα μονο του στο Internet να βρει υποτιτλους.αυτους ομως που βρισκει και επιλεγεις να τους κατεβασεις που τους αποθηκευει?μπορουν να χρησιμοποιηθουν αλλου πχ στο convertxtodvd ετσι ωστε να μετατρεψω την ταινια με τους υποτιτλους μαζι? δε ξερω α σου απαντησω σε αυτο που ρωτας παντως απο προσωπικη εμεπιρια με το bs player ειχα πολλα προβληματα ( διαφημισεις, αναδυομενα αραθυρα συνεχεια κ. α.) .
murcielago580 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 μεχρι ειμαι στιγμης ειμαι μια χαρα.ουτε ενα παραθυρο δεν εχει ανοιξει και οσα αρχεια εχω δοκιμασει τα παιζει ολα!!!αν γινεται να αποθηκευω και τους υποτιτλους που βρισκει μονο του το προγραμμα τοτε θα ειναι πολυ καλο.
mikelamar Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Βαλε στον WMP Vobsub & DivX Codecs(freeware) και τα παιζει ολα, αρκει η Ταινια και οι υποτιτλοι να εχουν ΑΚΡΙΒΟΣ την ιδια ονομασια.
murcielago580 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 δεν καταλαβες μου φαινεται.αυτο που θελω να κανω ειναι οταν εχω μια ταινια σε πχ avi μορφη και δεν εχω υποτιτλους εγω αλλα μπορω να βρω μεσω του bs,αυτους ποπυ θα βρω και θα τους κατεβασει που τους αποθηκευει?εγω απλα θελω να βρω το srt αρχειο ετσι ωστε να μπορω να το χρησιμοποιησω και αλλου.
parsifal Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Save auto-downloaded subs for off-line use @ BSPlayer forum Αν δεν έχεις την έκδοση Pro, μάλλον δε γίνεται...
blacksuede Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 βασικα μπορει να μενουν σε κανενα φάκελο temp των windows...αν προσεξεις στην ουσια πάει στο http://www.opensubtitles.org... ολα τα αποτελεσματα από εκεί είναι....μπορείς να τους κατεβάσεις από εκεί και να τους έχεισ με την ταινία σου...
parsifal Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Με λίγο παραπάνω ψάξιμο στο BSPlayer forum: http://forum.bsplayer.com/answered-solved-questions/9444-online-subtitles-question.html#post36927
murcielago580 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 ωπ,μαμαει ο ΑΛ ΜΠΑΝΤΥ χαχαχαχαχαχα.thanks για την βοηθεια παιδια!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.