Προς το περιεχόμενο

Αγορα αυτοκινητου απο Ελλαδα,Γερμανια ή leasing?

tolkki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ευχαριστω πολυ με διαφωτισατε ! :lol:

Και επί της ουσίας. Στη γερμανική αγορά κοίτα για BMW τριετίας με μέσα χιλιόμετρα. Είναι μάλλον το best buy δεδομένης της γερμανικής αγοράς αλλά και της ελληνικής - παράνομης - φορολόγησης. Κατά προτίμηση, όχι από μάντρες διότι έχουν ξυπνήσει και οι Γερμανοί και γυρνάνε τα χιλιόμετρα.

Αν τώρα σε ενδιαφέρει πραγματικά το αυτοκίνητο που είπες σκέψου ότι είναι νέο μοντέλο, καλό θα ήταν να περιμένεις λίγο να δοκιμαστεί. Επίσης, σε αυτά τα κυβικά, έτσι όπως πάει το πράγμα, σύντομα θα πληρώνεις 1.500€ το χρόνο μόνο για να το έχεις στο γκαράζ. Περίμενε για εκδόσεις με λιγότερα κυβικά και μάλιστα υπερτροφοδοτούμενους κινητήρες, δε μπορεί θα βγάλει και η BMW 1600cc...

• Απαντ. 97
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τουλάχιστον στους σκαραβαίους κρύβεις τα κυβικά άνετα.Πληρώνω τάχα για 12άρι τότε που το αγόρασε ο father το 1972 όπως αναγράφει η αδεια και έχω 16άρα.Μετά θα έχω την καταλυτική πλέον μαμίσια υπερκυβισμένη 2275 και θα δηλώσω 16άρα:lol::lol::lol:

Με άλλα λόγια στον σκάρο τα κυβικά δεν φαίνονται.Στα τεχνολογίας ναι ακόμα και αν κάποιος βγάλει τις πυσινές επιγραφές

Δημοσ.

Εδώ είναι ένας οδηγός εισαγωγής απο Γερμανία.

>http://blogthea.gr/NextStep/aooiessicoi/42066-iaecaueo-aainuo-eae-aeoaauatho-aooieeithoui-adhue-oc-aaniaissa.html

Δημοσ.
Και επί της ουσίας. Στη γερμανική αγορά κοίτα για BMW τριετίας με μέσα χιλιόμετρα. Είναι μάλλον το best buy δεδομένης της γερμανικής αγοράς αλλά και της ελληνικής - παράνομης - φορολόγησης. Κατά προτίμηση, όχι από μάντρες διότι έχουν ξυπνήσει και οι Γερμανοί και γυρνάνε τα χιλιόμετρα.

επειδη σχεδον 10 χρονια τωρα κυκλοφορω με σακαρακες των 1500 ευρω (μεχρι εκει με επαιρνε),πλεον θελω να μυρισω εργοστασιο.Καινουργιλα :lol:

Εδώ είναι ένας οδηγός εισαγωγής απο Γερμανία.

>http://blogthea.gr/NextStep/aooiessicoi/42066-iaecaueo-aainuo-eae-aeoaauatho-aooieeithoui-adhue-oc-aaniaissa.html

Υπαρχει καποιος οδηγος για καινουρια?

Δημοσ.
Υπαρχει καποιος οδηγος για καινουρια?

Sorry, δεν βρήκα κατι άλλο. Ίσως αν ρωτούσες στο τοπικό τελωνείο για παραπάνω πληροφορίες ? Συνήθως μπορούν να σου πουν μια τιμή πριν καν το φέρεις. Αν και απο ότι έχω ακούσει απο γνωστούς, εξαρτάτε απο τα κέφια του υπαλήλου πόσο θα σου χρεώσει τα συστήματα που έχει πάνω το αμάξι.

Δημοσ.

Καινούριο φίλε μου δε συμφέρει από Γερμανία. Καλύτερα να το πάρεις από εδώ και να γλιτώσεις και την ταλαιπωρία - άγχος. Σε κάθε περίπτωση όμως πρέπει να ρωτήσεις έναν εκτελωνιστή και όχι στο τελωνείο, διότι ενδέχεται ο υπάλληλος πάνω στη βαρεμάρα του να σου μεταφέρει λανθασμένες πληροφορίες.

Δημοσ.

Οπως λεει και ο Sta το καινουργιο απλα δεν συμφερει με τιποτα απο γερμανια. Μεταχειρισμενο 1-2-3 ετων ειναι οτι καλυτερο και κερδιζεις ΠΑΡΑ πολλα αν το ψαξεις λιγο σε παζαρια και οχι σε μαντρες (που και αυτες ειναι καλυτερες απο Ελλαδα).

Δημοσ.
Οπως λεει και ο Sta το καινουργιο απλα δεν συμφερει με τιποτα απο γερμανια. Μεταχειρισμενο 1-2-3 ετων ειναι οτι καλυτερο και κερδιζεις ΠΑΡΑ πολλα αν το ψαξεις λιγο σε παζαρια και οχι σε μαντρες (που και αυτες ειναι καλυτερες απο Ελλαδα).

Φίλε μου, ενημέρωσέ μας λίγο για αυτά τα παζάρια που λες. Πού γίνονται και πώς γίνεται η φάση γενικώς...

Δημοσ.

Δεν εχει διαφορα απο την Ελλαδα. Αντι να πας σε μαντρα πας απλα σε ενα παζαρι αυτοκινητων που τα πανε οι ιδιοι οι ιδιοτες προς πωληση. Η φαση ειναι οτι την ιδια μερα που θα αγορασεις το αυτοκινητο την ιδια μερα θα το εχεις στα χερια σου. Εχει πραγματικα τρελες ευκαιριες. Εδω περα ακομα και στο mobile.de που ειναι μαντραδες που βαζουν τις αγγελειες εχει τρελες ευκαιριες.

Δες εδω...

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/search.html?isSearchRequest=true&editSearch=&scopeId=C&lang=en&export=ALSO_EXPORT&sortOption.sortOrder=ASCENDING&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&makeModelVariant1.makeId=25200&makeModelVariant1.modelId=29&maxPrice=&minFirstRegistrationDate=2008-01-01&maxMileage=&fuel=&ambitCountry=&zipcode=

...το Scirocco με τα 13.900. Αυτο με τα 160 αλλογακια, δερμα μεσα, Xenon φωτα, RCD510, interlagos ζαντες 18' και πολλα ακομα που εδω στην Ελλαδα το ιδιο μοντελο θα σου εβγαινε σιγουρα πανω απο 28 χιλιαρικα. ΑΑΑΑ το οτι ειναι και μοντελο 2009 με μολις 210 χιλιομετρα στο κοντερ πρεπει να ειναι μεγαλο + ετσι?

Σκεψου οτι απο ιδιοτες θα βρεις ΠΟΛΥ καλυτερες προσφορες αν μπορεσεις να τους βρεις εσυ ο ιδιος. Ο εν λογο κυριος που εδωσε στη συγκεκριμενη μαντρα το αυτοκινητο δεν θα το εδωσε παραπανω απο 10 χιλιαρικα. Θα σε χαλουσε να τον βρεις πρωτος και να του τα δωσεις εσυ? Απλα θελει ψαξιμο και αρκετο "σβαρνισμα" στα παζαρια.

Εδιτ: Εκανα μολις τον υπολογισμο σε καινουργιο Scirocco αντιστοιχου εξοπλισμου και βγαινει στα 28400. Εχω την εντυπωση οτι ΚΑΤΩ απο το 50% για ενα τετοιο αυτοκινητο και μαλιστα μοντελο 2009 οχι ειναι απλα κελεπουρι αλλα κλεψια (για τα Ελληνικα δεδομενα). Ετσι κανουν εκει στο Germania, αν ενα αυτοκινητο δεν τους ταιριαζει απλα το πουλαν οσο οσο για να μπορεσουν να παρουν ενα αλλο. Ακριβως για τετοιους ανθρωπους θα πρεπει να εχεις τα ματια σου ανοιχτα.

Δημοσ.

χμμ μηπως για το συγκεκριμενο μιλαμε για τρακαρισμενο αυτοκινητο?

Ναι υπαρχουν ευκαιριες, αλλα αυτο μου φαινεται υπερβολικα καλο για να εινια αληθινο

Οταν πχ ο μ.ο του μοντελου ειναι στα 18κ γι αμεταχειρισμενο και βρισκεται προσφορα στα 13 , δεν βρωμαει κατι?

Παντως ikaruga αρχισες να με βαζεις σε σκεψεις για γερμανια με αυτα που μου εδειξες :P

Σκοευω και εγω να παραγγειλω συντομα το scirocco αλλα αν μιλαμε για τετοιο κερδος αρχιζω να το σκεφτομαι για γερμανια :P

Δημοσ.

Τα τρακαρισμενα φιλος απλα τα δινουν σχεδον τζαμπα, εξαλου το γραφει κιολας αν ειναι τρακαρισμενο η οχι. Μην σου κανει εντυπωση φιλος, εντελως αλλη ψυχολογια και οικονομια σε εκεινη τη χωρα. Τα "δυσκολα" εκει περα ειναι 100 φορες καλυτερα απο τα "καλυτερα" εδω στην Ελλαδα.

Ξερω οτι μπορει να σου φενεται κατι να βρωμαει αλλα δεν ειναι ετσι τα πραγματα. Το δικο μου Scirocco το κατεβασα τον Μαιο απο Γερμανια απο ιδιοτη επισης σχεδον καινουργιο και τελικη τιμη μαζι με το τελωνειο επιασε 19 χιλιαρικα. Ακριβως 10 χιλιαρικα κατω απο οτι αν το επαιρνα απο Ελλαδα. Ο καθε ιδιοτης το δινει οσο γουσταρει. Ο ξαδερφος μου που ειχε αγορασει πριν 2 χρονια ενα A4 1.8Τ του 2006 το αγορασε μολις 8 χιλιαρικα και 3 χιλιαρικα το τελωνειο συνολο 11 για ενα αυτοκινητο που μεταχειρισμενο στην Ελλαδα ειχε Μ.Ο πωλησης 22 χιλιαρικα.

Βεβαια θα πρεπει να σου πω απο τωρα οτι θα πρεπει να εχεις οπως και δηποτε γνωστο που να εχει σπιτι και που να ξερει να ψαχνει αλλιως μονος σου δεν παιζει να τα καταφερεις και θα φας χιλιαρικα ολοκληρα σε ξενοδοχεια, μετακινησεις, φαγητο κτλ που θα πρεπει να υπολογισεις στο κοστος σου. Αν πας μονος σου και δεν ξερεις που και πως να ξερεις οτι το αμαξι στην τελικη θα σου βγει σιγουρα στα ιδια αν οχι ακριβοτερα απο οτι αν το αγοραζες απο Ελλαδα.

Δημοσ.
Πολλα απ αυτα τα αμαξια ειναι eu-wagen, μη σου πω ολα. Βεβαια δε λεω οτι δεν αξιζουν σαν αγορα...

Tι ειναι αυτο το eu-wagen?

Φιλε ikaruga πηρες scirocco απο γερμανια ε?

Σου ειναι ευκολο να μου πεις κοστη εκτελωνισμου? -μεταφορες? γενικα ποσα επιπλεον πληρωσες για να το εχεις με Ελληνικες πινακιδες

Εξοπλισμος? εχω την εντυπωση οτι στην Γερμανια το scirocco βγαινει πολυ πιο φτωχο στανταρ εξοπλισμο

Υπαρχει συγγενης που εχει ζησει χρονια Γερμανια και εχω καποια βοηθεια.

Σκεφτομουν αρκετα σοβαρα να φερω αυτοκινητο απο γερμανια πριν λιγο καιρο αλλα τελικα το ακυρωσα γιατι και μεταχειρισμενο απο ελλαδα δεν ηταν καποια συνταρακτικη διαφορα εκτος και αν μιλαγαμε για μεγαλης κατηγοριας (και κυβισμου) αυτοκινητο που ομως δεν με βολευε

Πχ το scirocco θα εμπαινα στην διαδικασια μονο αν εβγαινε καπου στις 18-19κ για σχεδον καινουργιο

Δημοσ.

A ναι αυτο ειναι αληθεια. Ειναι σιγουρο οτι θα βρεις 80% group VAG μαρκες και ΟΛΑ τα μοντελα και σε εξευτελιστικα χαμηλες τιμες αλλα στις υπολοιπες μαρκες θα ψιλοδυσκολευτεις χωρις να σημαινει οτι δεν υπαρχουν. Απλα σιγουρα εχεις πλεονεκτημα αν ψαχνεις αμαξι απο Vag group αντι Π.Χ. Alfa Romeo.

Εδιτ: Φιλε Imr δεν εχω την παραμικρη ιδεα για τα "διαδικαστικα" της υποθεσης καθως αλλος (της οικογενειας) ανελαβε να τα κανει. Εγω απλα εδωσα τα φραγκα και ακολουθουσα απο πισω. Ξερω ομως οτι το αμαξι το ιδιο μου στοιχισε 16 χιλιαρικα με δερμα, ηλιοροφη, 18' interlagos ζαντες, crouize control, RCD510 dynaudio και τελικη τιμη μαζι με πινακιδες-τελωνεια μου βγηκε συνολο 19 χιλιαρικα. Δεν ξερω πως βγαινει σαν στανταρ στην Γερμανια το αμαξι αλλα ξερω οτι οποιο Scirocco και να βρεις θα ειναι σιγουρα απο το αφεντικο του καλοεξοπλισμενο (που εκει ο επιπλεον εξοπλισμος στον χαριζουν οταν πουλαν το αμαξι τους) οποτε δεν θα εχεις προβλημα. Αυτο που εχω να σου πω παντως ειναι να μην πας Γερμανια μονο και μονο για κατεβασεις αυτοκινητο τοσων κιβυκων, μαλλον δεν σε συμφερει γιατι θα πρεπει να βαλεις στο κοστος και τα υπολοιπα. Εγω το πηρα απο εκει γιατι υπαρχει το "βυσμα" οπως και το πρωτο μου αυτοκινητο με τον ιδιο τροπο.

Γνωμη μου ειναι να βρεις μια καλη ευκαιρια απο auto η mobile.de και να κανεις εναν διακανονισμο με αναλογη μαντρα που αναλαμβανει να σου φερει το αμαξι. Το συγκεκριμενο Scirocco που εδειξα πανω παραδειγμα αν τους πεις οτι το θελεις δεν θα σου βγει παραπανω απο 19 χιλιαρικα. Γλυτωνεις ταλαιπωρια, επιπλεον φραγκα και πολλα ακομα που χαλαλι να δωσεις και κατι παραπανω στον μαντρα που θα αναλαβει να στο φερει.

Δημοσ.

Εγω δυστυχως δεν με βλεπω για μεταχειρισμενο σε τοσα λεφτα γιατι ειμαι τελειως απαισιοδοξος, αν δω μια ευκαιρια πχ στις 16κ θα πω τι παει στραβα και ειναι τοσο φτηνο, ενω τα υπολοιπα πωλουνται 18κ :P

Παντως σου βγηκε στην ουσια 4κ εξτρα απο την τιμη αγορας ε? οποτε οτιδηποτε εχει τιμη μεχρι 17κ συμφερει

offtopic: τι χρωμα το εχεις? :P Ασχετα με την θεωρια μαλλον θα το παραγγειλω καινουργιο μεσα στην εβδομαδα αλλα κολαω στο χρωμα :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...