MiDi_MiLiZ Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Καλα κανει και χωνει φορους στα πολλα κυβικα το κρατος. Αν και το κατωτατο οριο θα επρεπε να ειναι στα 2200 και οχι στα 2000, ωστε να στοχευει αποκλειστικα και μονο σε συγκεκριμενη κοινωνικη κατηγορια -νεοπλουτους-. Τα 2λιτρα ειναι κατηγορια οικογενειακων μεσαιων και οχι πολυτελειας πλεον. Τα παραπανω κυβικα ναι ειναι τζιπαρες και αμαξια πολυτελειας (με ελαχιστες εξαιρεσεις οπως focus rs) και ναι να τους κοψουν τον κ*** στη φορολογηση. Οι μεν πλουσιοι τα χουν, οποτε δε θα παθουν και τιποτα για 150 ευρω ,ετσι κι αλλιως πολυτελεια πληρωνουν μια ζωη, οι δε νεοπλουτοι και μοστρατζηδες με τα καγιεν και ο πιτσιρικος με τις Πορσε του μπαμπα ας ζοριστουν, δεν με κοφτει καθολου ομως. Ο νεοπλουτισμος και η μοστρα του βλαχου κοστιζουν και πρεπει να κοστιζουν. Οσο για μενα που ειμαι φαν της ταχυτητας και του σπορ? Μπορει να μην παρω Πορσε, αλλα με τα τουρμπο πλεον εχω πολλες επιλογες ως τα 1800. Και με επιδοσεις πορσε. Αν παλι ο αλλος θελει σωνει και καλα πορσε για να το παιξει γκομενιαρης και ανωτερης κοινωνικης κλιμακας, τοτε ας πληρωσει και τα χαρατσια, ας πληρωσει και τους φορους και ας βγαλει και το σκασμο. Απλα πραγματα Εμαθε και ο Ελληνας απο Καγιεν, Καρερα και Τσεροκε μη χεσω..(οπως και πριν μια 10ετια να εβλεπες περισσοτερες bmw και mercedes παρα fiat). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Τέτοιο κόμπλεξ καιρό είχα να δω. Στην ουσία θες να φορολογήσει πάνω από 2200 κυβικά αλλά τα 1800αρια με το τούρμπο που μπορεί και να καίνε παραπάνω να τα αφήσει ήσυχα γιατί αυτά μπορείς να τα αγοράσεις... Να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα λέμε!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasoskont Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Ανάθεμα σε όσους είναι υπαίτιοι που στα B.Π. 1/3 αυτόκίνητα είναι cherokee 3,7 L (limeted edition - τι limited ρε πούστη μου κάθε δεύτερη νεόπλουτη κυράτσα έχει από ένα) και το άλλο 1/3 είναι μεταξύ πόρσε καγιέν και μερσεντές κομπρέσορ). το αλλο 1/3 τι αμαξια εχει????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linuxovios Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Και για όσους νομίζω ότι είμαι κομπλεξικός ή "φτωχός" ενημερωτικά θα μπορούσα άνετα να είχα όλα τα παραπάνω. Η ανησυχίες μου είναι καθαρά περιβαλλοντικές και όχι οικονομικές. (απλά μερικούς αγράμματους μπορείς να τους πιέσεις με οικονομικά μέτρα, γιατί από οικολογία δε σκαμπάζουν) Βαλτέ και λίγο μέσα σε αυτό που έχετε για μυαλό την επόμενη γενιά... Στην ουσία θες να φορολογήσει πάνω από 2200 κυβικά αλλά τα 1800αρια με το τούρμπο που μπορεί και να καίνε παραπάνω να τα αφήσει ήσυχα γιατί αυτά μπορείς να τα αγοράσεις... Υ.Γ. Καλή κίνηση από το κράτος μια που τώρα πήραν όλοι 3,7 limited edition (χωρίς τέλη), που θα τους τα χώσει βάσει ρύπων. Όχι 10-10 ευρώ να βάζετε τη βενζίνη, αλλά 5 ίσα που να προλαβαίνετε για μια βόλτα στην πλατεία (χωρίς καφέ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_85 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Oντως για περιβαλλοντικους λογους ειναι σωστο το μετρο..Βεβαια τα αυτοκινητα 15ετιας δε μας ενοχλουν, οπως δε μας ενοχλουν και οι χιλιαδες καφετεριες που λειτουργουν πανω στο κυμα, ουτε τα αλλα τοσα εργοστασια που πετουν τα αποβλητα σε θαλασσες, ποταμια κτλ..Επισης για τις καταπατησεις και τους καταπατητες, που πολλες φορες ειναι ακομα και δημοσιες υπηρεσιες, ουτε λογος. Και ερχονται κατι γραφικοι να καταδικασουν τον οικογενειαρχη με το τζιπ ως απιστευτο εγκληματια που οφειλει να καει στην κολαση, γιατι σου λεει ρυπαινει το περιβαλλον. Ως ο βασικος υπαιτιος. Και μαλιστα να τον καταδικασει το κρατος...! Ξυπνηστε, δεκαρα δε δινει το κρατος για την καθημερινη καταστροφη του περιβαλλοντος. Δεκαρα. Τα μετρα εχουν καθαρα εισπρακτικο χαρακτηρα κ τπτ περισσοτερο. Υ.Γ. Δεν εχουμε αυτοκινητο πανω απο 1800cc στην οικογενεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linuxovios Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Και ερχονται κατι γραφικοι να καταδικασουν τον οικογενειαρχη με το τζιπ ως απιστευτο εγκληματια που οφειλει να καει στην κολαση, γιατι σου λεει ρυπαινει το περιβαλλον. Ως ο βασικος υπαιτιος. Και μαλιστα να τον καταδικασει το κρατος...! Τα 3,7 l τζιπ τα παίρνουν "φτωχοί" οικογενειάρχες ε??? Είχαν και χθες στο χωριό τους? Ή μήπως με ένα 4χ4 2 λίτρων δε μεταφέρεις την οικογένειά σου γρήγορα και με ασφάλεια? ΟΠΟΤΕ θες να συναντηθούμε. Με το δικό μου αμάξι να κάνουμε μια βόλτα την Κηφισίας από Αλεξάνδρας μέχρι Νέα Ερυθραία και επιστροφή. Να καταγράψουμε τα τζιπ 3 και άνω λίτρων και να μου πεις πόσοι "οικογενειάρχες" μεταφέρουν τις οικογένειές τους... Ξυπνηστε, δεκαρα δε δινει το κρατος για την καθημερινη καταστροφη του περιβαλλοντος. Δεκαρα. Σωστά, ενώ οι πόλίτες οικογενειάρχες δείχνουν... Καλύτερα να αναθεωρήσεις. Η οικολογική συμπεριφορά ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ. Αν ο πολίτης δεν αγόραζε τζιπ μαούνες και βενζινοφάγα αυτοκίνητα ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΕΦΤΙΑΧΝΑΝ. Υ.Γ. Δεν εχουμε αυτοκινητο πανω απο 1800cc στην οικογενεια. ούτε και εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Και για όσους νομίζω ότι είμαι κομπλεξικός ή "φτωχός" ενημερωτικά θα μπορούσα άνετα να είχα όλα τα παραπάνω. Τα κόμπλεξ δε τα έχουν μόνο όσοι δεν μπορούν να πάρουν κάτι. Είναι διάφοροι οι παράγοντες που τα δημιουργούν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linuxovios Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Τα κόμπλεξ δε τα έχουν μόνο όσοι δεν μπορούν να πάρουν κάτι.Είναι διάφοροι οι παράγοντες που τα δημιουργούν. Με δολοφόνους της Γης δε συνδιαλέγομαι. Το κόμπλεξ εσύ το έχεις. Άντε που θα βγεις και από πάνω. Εσύ και το κουμάσι σου να... φύγετε να πάτε αλλού! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Τέτοιο κόμπλεξ καιρό είχα να δω. Στην ουσία θες να φορολογήσει πάνω από 2200 κυβικά αλλά τα 1800αρια με το τούρμπο που μπορεί και να καίνε παραπάνω να τα αφήσει ήσυχα γιατί αυτά μπορείς να τα αγοράσεις... Να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα λέμε!!! Υποτιθεται οτι ξερεις απο αμαξια γιαυτο δε περιμενα να πεις ανακριβειες που παραπεμπουν σε ανθρωπο που δεν εχει ιδεα επι του θεματος. Οποτε ας διευκρινησουμε οτι: 1ον. Τα 1800τουρμπο δεν καινε οσο τα 3λιτρα τζιπ ας πουμε. Καινε πολυ λιγοτερο. Αλλιως ειναι να κινεις 1200 κιλα και αλλιως 2,5 τονους. Για να μετακινησεις 2πλασιο βαρος, θες πολλαπλασια ενεργεια. Αρα το τζιπ ακομα και 1800τουρμπο μοτερ να ειχε παλι θα εκαιγε ΠΟΛΥ περισσοτερο απο ενα ibiza 1800T. Επισης αλλιως ειναι να κινεις 0.28 συντελεστη αεροδυναμικης και αλλιως τζιπ. Αλλιως ειναι να κινεις 1800 κυβικα χαμηλοστροφα (οπως συνηθως οδηγει καποιος) μεσα στη πολη (αρα δεν ανοιγει συχνα το τουρμπο για να εχει υψηλη καταναλωση) και αλλιως να οδηγεις 3700 κυβικα εντος πολεως. Εξαλου μονος σου μου ελεγες σε αλλο ποστ οτι τα τουρμπο εχουν εξελιχθει τοσο πολυ πλεον που καινε οσο ενα ατμοσφαιρικο λιγων κυβικων. Γιατι τωρα φασκεις και αντιφασκεις? Απλα για να με πεις κομπλεξικο? 2ον. Τα 1800τουρμπο δεν καινε οσο τα 3λιτρα διθεσια. Καινε λιγοτερο. Ο λογος ειναι ακριβως ο παραπανω περι κυβικων εντος πολης. 3ον. Τα 1800τουρμπο οπως πχ το Λεον δεν ειναι αμαξια νεοπολουτισμου και επειδειξης οπως τα 3λιτρα τζιπ. Αντιθετως η κατηγορια αυτοκινητων ανω των 2200 ειναι στη συντριπικη πλειψηφια αμαξια που εκφραζουν τον Ελληνα νεοπλουτο, αμαξια επιδειξης, αμαξια πολυτελειας που δεν αντικατοπτριζουν το κοινωνικο και οικονομικο status του αγοραστη τους. Απλα πανε και καταχρεωνονται στις τραπεζες ωστε να ενταξουν τους εαυτους τους στους εκλεκτους "της υψηλης κοινωνιας των Καγιεν". Και καλα κανει και τους ριχνει στα αυτια σε φορους. Γεμισε η Αθηνα ενεργοβορα/τανκς για ποιο λογο ακριβως? Εξηγησε μου το λογο μοναχα. Εκτος αν υποστηριζεις οτι οσοι εχουν Καγιεν, Τσεροκε, Ρειντζ Ροβερ, Τουαρεγκ κλπ εχουν αγροκτηματα ή κανουν εκδρομες στα βουνα οπου χρειαζεται το 4χ4 αντε και λιγοι ακομα που το παιρνουν επειδη λατρευουν τα τζιπ και εχουν κολημα με την τετρακινηση κλπ. Η οτι τα πιτσρικια με τις Πορσε, εχουν Πορσε 3000cc χωρις να εχουν δουλεψει, για καποιο διαφορετικο λογο απο το να γυαλιζουν στο ματι της γκομενας. Οταν λοιπον Α. το κρατος εχει πατωσει οικονομικα και χρειαζεται εσοδα Β. το περιβαλλον ειναι σε κατασταση διαλυσης λογω διοξειδιου ανθρακα κατα κυριο λογο τοτε δεν πρεπει να γκρινιαζουν αυτοι που εχουν την οικονομικη ανεση (ή υποστηριζουν οτι εχουν) για μερικα ευρω παραπανω, οταν το αμαξι που κυκλοφορουν τους στοιχισε ενα τεραστιο ποσο, οταν για να το συντηρουν πληρωνουν πολλαπλασια χωρις να διαμαρτυρονται και οταν το ταιζουν βενζινες πληρωνουν επισης πολλαπλασια εχοντας βγαλει το σκασμο. Να πληρωσουν και το χαρατσι, αφου εχουν τετοια ανεση. Εξαλλου τοσο καιρο δε λεμε οτι η φορολογια πρεπει να ειναι δικαιη και να φορολογει αναλογικα? Οριστε λοιπον. Το κρατος δε δινει δεκαρα για το περιβαλλον πραγματι. Αλλα ουτε ο "πλουσιος" κατοχος Καγιεν νομιζω οτι δινει δεκαρα για ενα ψωρο500ευρω οπως σιγουρα θα φροντιζει να δειχνει στις κοινωνικες του συναναστροφες. Ας το πληρωσει λοιπον. 1000 φορες να το δωσει αυτος, παρα ο εργατακος η κατωτερου εισοδηματος. Για να κατανοησετε λιγο την αποψη μου περι πολλων κυβικων: Δειτε απο το 7:50 και μετα: [ame]http://www.youtube.com/watch?v=gYfs4_tbIE0&feature=related[/ame] Και η συνεχεια εδω: [ame]http://www.youtube.com/watch?v=cV3rCe8ogqs[/ame] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Αυτοί που έχουν πάρει αμάξι με πολλά κυβικά έχουν πληρώσει ήδη πολύ μεγαλύτερη φορολογία από εσένα και εμένα που έχω 1200αρι(ναι είμαι ο δολοφόνος της Γης με το 1200αρι όπως λέει και ο από πάνω σου). Επίσης ακόμα και όταν το χρησιμοποιούν πληρώνουν παραπάνω φόρους από εμάς αφού καίνε παραπάνω και υπάρχουν αρκετοί φόροι στη βενζίνη. Έτσι όπως το βλέπω ήδη υπάρχουν αρκετοί φόροι για τα αυτοκίνητα. Αν τους λείπουν λεφτά να πιάσουν τους φοροφυγάδες και τους δικούς τους που τα τρώνε. Αν ανησυχούν για το περιβάλλον να πάρουν το φίλο παραπάνω και να τον βάλουν να κάνει διαδηλώσεις έξω από εργοστάσια που είναι ανεξέλεγκτα. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:48 ---------- Εκτος αν υποστηριζεις οτι οσοι εχουν Καγιεν, Τσεροκε, Ρειντζ Ροβερ, Τουαρεγκ κλπ εχουν αγροκτηματα ή κανουν εκδρομες στα βουνα οπου χρειαζεται το 4χ4 αντε και λιγοι ακομα που το παιρνουν επειδη λατρευουν τα τζιπ και εχουν κολημα με την τετρακινηση κλπ. Η οτι τα πιτσρικια με τις Πορσε, εχουν Πορσε 3000cc χωρις να εχουν δουλεψει, για καποιο διαφορετικο λογο απο το να γυαλιζουν στο ματι της γκομενας. Δε με νοιάζει για ποιο λόγο τα αγόρασε ο καθένας. Αφού έχει λεφτά καλά έκανε και το πήρε. Το να λέω όμως οτι θέλω να τιμωρηθεί που το αγόρασε τη στιγμή που πλήρωσε πολλαπλάσιους φόρους είναι κόμπλεξ. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:50 ---------- 3ον. Τα 1800τουρμπο οπως πχ το Λεον δεν ειναι αμαξια νεοπολουτισμου και επειδειξης οπως τα 3λιτρα τζιπ. Για κάποιον που δεν έχει λεφτά να το πάρει ή για κάποιον που πιστεύει και πως 120 άλογα πχ είναι αρκετά ακόμα και αυτό μπορεί να είναι αμάξι επίδειξης και νεοπλουτισμού. Θα σου άρεσε με αυτή τη λογική να φορολογηθεί παραπάνω; ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:52 ---------- Με δολοφόνους της Γης δε συνδιαλέγομαι. Το κόμπλεξ εσύ το έχεις. Άντε που θα βγεις και από πάνω. Εσύ και το κουμάσι σου να... φύγετε να πάτε αλλού! Δεν έχεις την ικανότητα για κάτι παραπάνω. Εξάντλησες τα επιχειρήματά σου. Δε σε κατηγορώ. Υπογραφή: Ο δολοφόνος της γης με το 1200αρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Κοιτα. Μπλεκουμε δυο διαφορετικα πραγματα. Μπλεκουμε τον φοροεισπρακτικο σκοπο του κρατους με αυτα τα χαρατσια, με το αν θα επρεπε τελικα να περιοριστουν αυτες οι υπερβολες στους δρομους. Ναι το κρατος δε το ενδιαφερει τιποτα παραπανω απο τα εσοδα. Συμφωνω Ωστοσο περα απο αυτο, εμεις ως πολιτες μπορουμε να δουμε οτι πισω απο αυτο ειναι θετικο το γεγονος οτι ισως περιορισει την ηδη υπερβολικη αγορα ενεργοβορων και αχρηστων αυτοκινητων για τον Ελληνα. Σε καθε χωρα με κατοικους στοιχειωδους κοινωνικης νοημοσυνης τα τζιπ σπανιζουν, βλεπε Γερμανια. Εδω στην Ελλαδα κοντευουν να γινουν η πλειοψηφια, με οτι συνεπαγεται αυτο για την ατμοσφαιρα των μεγαλουπολεων μας, για την προσφορα-ζητηση πετραιλαιου παγκοσμιως, για την οικονομια της χωρας μας που ενω λεμε οτι δεν εχουμε φραγκο, ξοδευουμε τεραστια ποσα σε αντιπροσωπειες ακριβων αυτοκινητων κλπ... Μετα για τα κουπε τυπου Πορσε ειπα και πριν οτι βρισκεις πλεον τουρμπατα αμαξια ισαξια με τις Πορσε που δεν ειναι τοσο ενεργοβορα και επιβαρυντικα για το περιβαλλον, αρα αυτος που λατρευει τη σπορ οδηγηση θα τη βρει την ακρη του. Αυτος που λατρευει την επιδειξη θα ζοριστει, εκτος αν εχει πολλα λεφτα οποτε καλο ειναι να μη κακομοιριαζει για 500 επιπλεον ευρω, αν θελει να λεγεται ατομο ενος επιπεδου υψηλοτερου απο εμας τους κοινους θνητους, οπως πιστευουν καποιοι απο δαυτους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Με τον τρόπο που λέτε(δηλαδή ακόμα μεγαλύτερη φορολογία) θα τιμωρηθεί και αυτός που έχει πάρει μία Porsche μετά από οικονομία και τη βγάζει μόνο το ΣΚ για βόλτες στο βουνό. Και όχι. Δεν υπάρχει κάποιο turbo που να πλησιάζει μία Porsche σε αυτά για τα οποία φτιάχτηκε να είναι καλή. Έγραψα και παραπάνω ότι όλοι αυτοί που λέτε πληρώνουν ήδη αυτξημένους φόρους μέχω της μεγαλύτερης κατανάλωσης. Αν ενδιαφερόμαστε για την ατμόσφαιρα της Αθήνας να διαμαρτηρηθούμε για τα παλιά ταξί με το ντουμάνι, για τα σαπάκια με την λιγοστή συντήρηση, για τα δίχρονα και λοιπά ανεξέλεγκτα δίκυκλα για αυτά που κυκλοφορούν χωρίς καταλύτη. Αν πάλι μας ενδιαφέρει το CO2 να σας ενημερώσω ότι οι αγελάδες έχουν πολλαπλάσιες εκπομπές από το συνολικό στόλο αυτοκινήτων στη Γη. Δυστυχώς αυτό το κόλλημα με μάρκες και κυβικά για εμένα είναι κόμπλεξ. Και είναι κόπλεξ που έχει δημιουργήσει το ίδιο το κράτος αφού έχει συνδυάσει λανθασμένα τα κυβικά με την πολυτέλεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Με τον τρόπο που λέτε(δηλαδή ακόμα μεγαλύτερη φορολογία) θα τιμωρηθεί και αυτός που έχει πάρει μία Porsche μετά από οικονομία και τη βγάζει μόνο το ΣΚ για βόλτες στο βουνό.Και όχι. Δεν υπάρχει κάποιο turbo που να πλησιάζει μία Porsche σε αυτά για τα οποία φτιάχτηκε να είναι καλή. Έγραψα και παραπάνω ότι όλοι αυτοί που λέτε πληρώνουν ήδη αυτξημένους φόρους μέχω της μεγαλύτερης κατανάλωσης. Αν ενδιαφερόμαστε για την ατμόσφαιρα της Αθήνας να διαμαρτηρηθούμε για τα παλιά ταξί με το ντουμάνι, για τα σαπάκια με την λιγοστή συντήρηση, για τα δίχρονα και λοιπά ανεξέλεγκτα δίκυκλα για αυτά που κυκλοφορούν χωρίς καταλύτη. Αν πάλι μας ενδιαφέρει το CO2 να σας ενημερώσω ότι οι αγελάδες έχουν πολλαπλάσιες εκπομπές από το συνολικό στόλο αυτοκινήτων στη Γη. Δυστυχώς αυτό το κόλλημα με μάρκες και κυβικά για εμένα είναι κόμπλεξ. Και είναι κόπλεξ που έχει δημιουργήσει το ίδιο το κράτος αφού έχει συνδυάσει λανθασμένα τα κυβικά με την πολυτέλεια. Σε παραπανω ποστ εκανα εντιτ και σου παρεθεσα ενα κομματι μιας εκπομπης που αναφερεται στο θεμα που συζηταμε. Εαν το τσεκαρεις -δε διαρκει πολυ- θα δεις οτι αυτες οι αποψεις που εχω δεν ειναι ουτε κομπλεξ, ουτε κατι που μου δημιουργησε το κρατος. Εκτος αν θεωρεις τις αποψεις που ακουγονται κομπλεξικες... ΥΓ. Σε παραπεμπω στο βιντεο, για να μην καθομαι και γραφω οσα λενε και τα παρουσιαζω σαν δικες μου σκεψεις. Εγω απλα συμφωνω με οσα λεγονται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Καλά κάνει ρε. Να ρίξει χαράτσι στα 2500 και άνω, να σου πώ εγώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Teo1303 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 :shifty::shifty: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.