tolkki Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Αποφασισα να πεταξω το Fiat Brava που εχω και να αγορασω ενα καινουριο αυτοκινητο του κουτιου.Κατεληξα στη νεα BMW Z4 Roadster. Καπου εδω θελω τη βοηθεια σας. Με συμφερει να το παρω απο Ελλαδα με λιανικη τιμη 40.000 ευρω? Με συμφερει να το παρω απο Γερμανια με λιανικη τιμη 35.000 ευρω? Με συμφερει να το παρω με leasing ως ελευθερος επαγγελματιας? Το αυτοκινητο ειναι 2.500 κυβικα και 246 αλογα σε περιπτωση που ξερει να υπολογισει καποιος το τελος ταξινομησης σε περιπτωση που το φερω απο Γερμανια. Ευχαριστω προκαταβολικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Σε περίπτωση που το φέρεις από Γερμανία ξέρεις πόσα ακριβώς θα πληρώσεις στο τελωνείο; Εξαρτάται από τα extra που έχει πάνω το αυτοκίνητο. Όσο περισσότερα τόσο χειρότερα για σένα. Όσο για το leasing, αν έχεις ανάγκη να εμφανίσεις έξοδα, κάν' το. Άργησες όμως. Χάνεις τη μείωση του τέλους ταξινόμησης. Σε κάθε περίπτωση ρώτα το λογιστή σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_85 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Για τα πρωτα 2 ενδεχομενα, θα σου ελεγα να το παρεις απο Ελλαδα, καθως στα 2500cc ο φορος θα ειναι αρκετος+ταλαιπωρια. Γενικα απο Γερμανια πλεον αξιζει να παρει κανεις μονο μεταχειρισμενα, και οχι ολες τις μαρκες.. Παντως 40.000 μου ακουγονται λιγα για τη νεα Z4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 http://www.autotriti.gr/newcars/times/inc/times_mont.asp?marka=BMW&montelo=Z4%20(NEO) βεβαια με 41χιλ ε. θα ναι αδειο...θα θελει κ το δερμα κ το xenon κτλ.. αν προλαβεις μεχρι 7 αυγουστου που υπαρχει μειωση σε τελη ταξινομησης ισως να ναι και φτηνοτερο...κοιτα κ κανα slk. ο μονος λογος για να το βαλεις σε leasing ειναι αν ειχες εταιρια και το εβαζες στα εξοδα της εταιριας...δεν ξερω αν κερδιζεις κατι σαν ελευθερος επαγγελματιας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolkki Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 http://www.autotriti.gr/newcars/times/inc/times_mont.asp?marka=BMW&montelo=Z4%20(NEO)βεβαια με 41χιλ ε. θα ναι αδειο...θα θελει κ το δερμα κ το xenon κτλ.. τι ειναι το xenon?:o Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Σιγουρα αξιζει απο γερμανια (οχι απο μαντρες αλλα απο παζαρια). Εχει τρελες ευκαιριες, αυτοκινητα τα οποια ουτε φανταζοσουν οτι καποιος θα τα πουλουσε τοσο (παραδειγμα ο ξαδερφος μου αγορασε Audi A4 1.8T 160 ps 2007 με 8 χιλιαρικα + 3.500 τελωνειο = 11500). Απλα θελει καλο ψαξιμο γιατι εκει το 70% των αυτοκινητων ειναι diesel και μπορει να βρεις αρκετα μοντελα που να θελεις και να ειναι τετοια. Απο εκει κατεβασα και το scirocco μου. Λευκο, μαυρη ζαντα, πανοραμα οροφη, δερμα, RCD 510, satnav και μολις 4000 χιλιομετρα (ετσι το εδινε ο ιδιοτης) και μου βγηκε μαζι με το τελωνειο 17 χιλιαρικα. Ο λογος που το πουλουσε οσο οσο? Δεν τον βολευε τελικα με τιποτα και ειχε ενα τρομερο θεμα με την πισω ορατοτητα. Γι αυτο αξιζει να ψαχτεις εκει πανω. Και τωρα ειδικα με την υποτιθεμενη "κριση" θα δεις πολυ κοσμο να τα δινει ακομα φθηνοτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolkki Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Σιγουρα αξιζει απο γερμανια (οχι απο μαντρες αλλα απο παζαρια). Εχει τρελες ευκαιριες, αυτοκινητα τα οποια ουτε φανταζοσουν οτι καποιος θα τα πουλουσε τοσο (παραδειγμα ο ξαδερφος μου αγορασε Audi A4 1.8T 160 ps 2007 με 8 χιλιαρικα + 3.500 τελωνειο = 11500). Απλα θελει καλο ψαξιμο γιατι εκει το 70% των αυτοκινητων ειναι diesel και μπορει να βρεις αρκετα μοντελα που να θελεις και να ειναι τετοια. Απο εκει κατεβασα και το scirocco μου. Λευκο, μαυρη ζαντα, πανοραμα οροφη, δερμα, RCD 510, satnav και μολις 4000 χιλιομετρα (ετσι το εδινε ο ιδιοτης) και μου βγηκε μαζι με το τελωνειο 17 χιλιαρικα. Ο λογος που το πουλουσε οσο οσο? Δεν τον βολευε τελικα με τιποτα και ειχε ενα τρομερο θεμα με την πισω ορατοτητα. Γι αυτο αξιζει να ψαχτεις εκει πανω. Και τωρα ειδικα με την υποτιθεμενη "κριση" θα δεις πολυ κοσμο να τα δινει ακομα φθηνοτερα. Βασικα δεν το σκεφτομαι καθολου για μεταχειρισμενο.Τοσα χρονια με μεταχειρισμενα ημουν.Θελω να μυρισω την καινουργιλα της αντιπροσωπιας :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Βασικα δεν το σκεφτομαι καθολου για μεταχειρισμενο.Τοσα χρονια με μεταχειρισμενα ημουν.Θελω να μυρισω την καινουργιλα της αντιπροσωπιας :lol: :lol: Μπορω να σε καταλαβω φιλος αλλα στην σημερα εποχη η αγορα καινουργιου καπως με ξενιζει για διαφορους λογους. Παραδειγμα αν σου ελεγε καποιος να αγορασεις Alfa Romeo Mi-To με μολις 10-15 χιλιαδες χιλιομετρα απο Γερμανια (σαφως με 155 αλογακια και φουλ-εξτρα) με λιγοτερα απο 10 χιλιαρικα θα ελεγες οχι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Teo1303 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Αποφασισα να πεταξω το Fiat Brava που εχω και να αγορασω ενα καινουριο αυτοκινητο του κουτιου.Κατεληξα στη νεα BMW Z4 Roadster.Καπου εδω θελω τη βοηθεια σας. Με συμφερει να το παρω απο Ελλαδα με λιανικη τιμη 40.000 ευρω? Με συμφερει να το παρω απο Γερμανια με λιανικη τιμη 35.000 ευρω? Με συμφερει να το παρω με leasing ως ελευθερος επαγγελματιας? Το αυτοκινητο ειναι 2.500 κυβικα και 246 αλογα σε περιπτωση που ξερει να υπολογισει καποιος το τελος ταξινομησης σε περιπτωση που το φερω απο Γερμανια. Ευχαριστω προκαταβολικα Μεγάλε πάρε ενα σκαραβαίο(κλασσικό) να πορωθείς στα γκάζια.Άσε τις τεχνολογίες και τα ηλεκτρονικά γκάζια.Αναβαθμισμένος κιόλας.Και πιο φθηνά θα σου βγει.Ακόμα και με 170 PS θα είσαι ισάξιος με ένα 350Ζ και εαν χώσεις πάνω απο 200 PS(γύρω στα 230PS) θα έχεις μια mini Carrera!!!!!!!!Έτσι θα κάνουν όλοι που θα σε βλέπουν:shock: Και συ θα τους κοιτάς έτσι:devil::devil:Ένας σκαραβαίος αναβαθμισμένος αναλόγος και τι budget θα διαθέσεις τον παίρνεις σε ατμοσφαιρική έκδοση εως 2,5 Lt μηχανη μαμίσια καταλυτική(με 230PS) ή με λιγότερα ακόμα χρήματα βάζεις μια 1914cc + turbo 2,5άρι και φτάνεις κοντά στα 230 πάλι.Μην ξεχνάτε όσοι ξέρουν απο αμάξια βεβαίως-βεβαίως οτι το αμάξι αναλόγως μοντέλου ζυγίζει απο 700Kgr min έως το 1303 του '72 που έχω εγώ που είναι 850Kgr.Εκεί να δεις ροπή ακόμα και η αναλογία Kgr/ίππο.Υπάρχουν τα ανάλογα σασμάν ''μακριά'' για τελικές ή ''κοντά'' για επιταχύνσεις τύπου dragster σε πλυθώρες εκδόσεις.Ρε μανία που έχετε με τις πλαστικούρες!Δείτε και την άλλη πλευρά λίγο.Στην Αθήνα θα σας έχει κάνει ρεζιλίκι κάποιος στον δρόμο δεν μπορεί.Ωραία σας αρέσουν τα καινούρια δοκιμάστε και τα κλασσικά.Έχω και καινούρια αλλά αυτό έχει γούστα. Shit ξέχασα πως βάζουμε photos να σας δείξω project αμαξιού. 40....000€/??????????? Εγώ σου βρίσκω σκαθάρι με 20000 και θα χτυπιούνται όλοι για να σε φτάσουνε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Μεγάλε πάρε ενα σκαραβαίο(κλασσικό) να πορωθείς στα γκάζια.Άσε τις τεχνολογίες και τα ηλεκτρονικά γκάζια.Αναβαθμισμένος κιόλας.Και πιο φθηνά θα σου βγει.Ακόμα και με 170 PS θα είσαι ισάξιος με ένα 350Ζ και εαν χώσεις πάνω απο 200 PS(γύρω στα 230PS) θα έχεις μια mini Carrera!!!!!!!!Έτσι θα κάνουν όλοι που θα σε βλέπουν:shock:Και συ θα τους κοιτάς έτσι:devil::devil:Ένας σκαραβαίος αναβαθμισμένος αναλόγος και τι budget θα διαθέσεις τον παίρνεις σε ατμοσφαιρική έκδοση εως 2,5 Lt μηχανη μαμίσια καταλυτική(με 230PS) ή με λιγότερα ακόμα χρήματα βάζεις μια 1914cc + turbo 2,5άρι και φτάνεις κοντά στα 230 πάλι.Μην ξεχνάτε όσοι ξέρουν απο αμάξια βεβαίως-βεβαίως οτι το αμάξι αναλόγως μοντέλου ζυγίζει απο 700Kgr min έως το 1303 του '72 που έχω εγώ που είναι 850Kgr.Εκεί να δεις ροπή ακόμα και η αναλογία Kgr/ίππο.Υπάρχουν τα ανάλογα σασμάν ''μακριά'' για τελικές ή ''κοντά'' για επιταχύνσεις τύπου dragster σε πλυθώρες εκδόσεις.Ρε μανία που έχετε με τις πλαστικούρες!Δείτε και την άλλη πλευρά λίγο.Στην Αθήνα θα σας έχει κάνει ρεζιλίκι κάποιος στον δρόμο δεν μπορεί.Ωραία σας αρέσουν τα καινούρια δοκιμάστε και τα κλασσικά.Έχω και καινούρια αλλά αυτό έχει γούστα. Shit ξέχασα πως βάζουμε photos να σας δείξω project αμαξιού. 40....000€/??????????? Εγώ σου βρίσκω σκαθάρι με 20000 και θα χτυπιούνται όλοι για να σε φτάσουνε Καλά γέλασα πολύ φιλαράκι, μπράβο. Highlight: Έτσι θα κάνουν όλοι που θα σε βλέπουν:shock:Και συ θα τους κοιτάς έτσι:devil::devil: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Μεγάλε πάρε ενα σκαραβαίο(κλασσικό) να πορωθείς στα γκάζια.Άσε τις τεχνολογίες και τα ηλεκτρονικά γκάζια.Αναβαθμισμένος κιόλας.Και πιο φθηνά θα σου βγει.Ακόμα και με 170 PS θα είσαι ισάξιος με ένα 350Ζ και εαν χώσεις πάνω απο 200 PS(γύρω στα 230PS) θα έχεις μια mini Carrera!!!!!!!!Έτσι θα κάνουν όλοι που θα σε βλέπουν:shock:Και συ θα τους κοιτάς έτσι:devil::devil:Ένας σκαραβαίος αναβαθμισμένος αναλόγος και τι budget θα διαθέσεις τον παίρνεις σε ατμοσφαιρική έκδοση εως 2,5 Lt μηχανη μαμίσια καταλυτική(με 230PS) ή με λιγότερα ακόμα χρήματα βάζεις μια 1914cc + turbo 2,5άρι και φτάνεις κοντά στα 230 πάλι.Μην ξεχνάτε όσοι ξέρουν απο αμάξια βεβαίως-βεβαίως οτι το αμάξι αναλόγως μοντέλου ζυγίζει απο 700Kgr min έως το 1303 του '72 που έχω εγώ που είναι 850Kgr.Εκεί να δεις ροπή ακόμα και η αναλογία Kgr/ίππο.Υπάρχουν τα ανάλογα σασμάν ''μακριά'' για τελικές ή ''κοντά'' για επιταχύνσεις τύπου dragster σε πλυθώρες εκδόσεις.Ρε μανία που έχετε με τις πλαστικούρες!Δείτε και την άλλη πλευρά λίγο.Στην Αθήνα θα σας έχει κάνει ρεζιλίκι κάποιος στον δρόμο δεν μπορεί.Ωραία σας αρέσουν τα καινούρια δοκιμάστε και τα κλασσικά.Έχω και καινούρια αλλά αυτό έχει γούστα. Shit ξέχασα πως βάζουμε photos να σας δείξω project αμαξιού. 40....000€/??????????? Εγώ σου βρίσκω σκαθάρι με 20000 και θα χτυπιούνται όλοι για να σε φτάσουνε ΕΛΕΟΣ!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Teo1303 απλα ελεος........ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolkki Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 αυτο που διαβασα ηταν αληθινο ή το ειδα στον υπνο μου? :confused: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linuxovios Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Όσοι θέλουν να αγοράσουν αυτοκίνητα πάνω από 2 λίτρα την εποχή που ζούμε α) θα πρέπει να τους τα παίρνει το κράτος x10 σε φόρους (αν υπήρχε κράτος) β) θα πρέπει να μπαίνουν φυλακή για έλλειψη οικολογικής συνείδησης γ) (αν υπάρχει Θεός) θα πρέπει να πηγαίνουν απευθείας στην κόλαση Να χέσω τα προγράμματα "αλλάζω κλιματιστικό, ψυγείο, στέγη" κτλ. όταν ο κάθε ασεβής προς το περιβάλλον αγοράζει αυτοκίνητα που θα αξιοποιήσει μόνο στο 5% (και αν) των περιπτώσεων που τα οδηγεί ή θα παρανομεί για να την έχει πιο μεγάλη ή να βγάλει καμιά γκόμενα. Ανάθεμα σε όσους είναι υπαίτιοι που στα B.Π. 1/3 αυτόκίνητα είναι cherokee 3,7 L (limeted edition - τι limited ρε πούστη μου κάθε δεύτερη νεόπλουτη κυράτσα έχει από ένα) και το άλλο 1/3 είναι μεταξύ πόρσε καγιέν και μερσεντές κομπρέσορ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Όσοι θέλουν να αγοράσουν αυτοκίνητα πάνω από 2 λίτρα την εποχή που ζούμε α) θα πρέπει να τους τα παίρνει το κράτος x10 σε φόρους (αν υπήρχε κράτος) β) θα πρέπει να μπαίνουν φυλακή για έλλειψη οικολογικής συνείδησης γ) (αν υπάρχει Θεός) θα πρέπει να πηγαίνουν απευθείας στην κόλαση Να χέσω τα προγράμματα "αλλάζω κλιματιστικό, ψυγείο, στέγη" κτλ. όταν ο κάθε ασεβής προς το περιβάλλον αγοράζει αυτοκίνητα που θα αξιοποιήσει μόνο στο 5% (και αν) των περιπτώσεων που τα οδηγεί ή θα παρανομεί για να την έχει πιο μεγάλη ή να βγάλει καμιά γκόμενα. Ανάθεμα σε όσους είναι υπαίτιοι που στα B.Π. 1/3 αυτόκίνητα είναι cherokee 3,7 L (limeted edition - τι limited ρε πούστη μου κάθε δεύτερη νεόπλουτη κυράτσα έχει από ένα) και το άλλο 1/3 είναι μεταξύ πόρσε καγιέν και μερσεντές κομπρέσορ). Και έλεγα πότε θα βρεθεί κανένας να μας αποτελειώσει..... Επίσης προτείνω να φορολογούνται: -όσοι έχουν τηλεόραση πάνω από 14" -όσοι έχουν πάνω από μία τηλεόραση -όσοι έχουν TFT monitors Έλπιζω όσοι διαφωνούν με τα παραπάνω να πάνω πιο κάτω από την κόλαση!!! ΥΓ. Οι mercedes με κομπρέσορα είναι στη μεγάλη τους πλειοψηφία κάτω από 2 λίτρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.