Προς το περιεχόμενο

SonyEricsson service

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειχε η κορη μου ενα SE W910i που ξαφνικα δεν ανοιγε και δεν φορτιζε. Ειναι σε εγγυηση και το εστειλα σε εξουσιοδοτημενο sevice (omnitech).Πηρα χθες τηλ και μου ειπαν οτι εχει παρει υγρασια και δεν επισκευαζεται.Αν και το κινητο σιγουρα δεν ειχε παρει νερο δεν μπορουσα να το αποδειξω...Εστειλα σημερα λοιπον ενα συναδελφο να το παρει πισω...Με πηρε τηλ στο γραφειο και μου ειπε οτι αλλαζοντας του την μπαταρια δουλεψε και αν ηθελα να δωσει 13 ευρω να το παρει...Φυσικα και δεχτηκα...Πηρα μετα τηλ στην Omnitech και μου ειπαν οτι υπαρχει εντολη της SE να μην ασχολουντε για επισκευη που εχει παρει υγρασια και οτι η σημερινη "επεμβαση" εγινε με δικη μου ευθυνη και δεν ξερουν για ποσο θα δουλεψει...Ακομα κι ετσι αν ειναι , αν καποιος ξερει να μας πει, η σιγουρα τελειωμενη μπαταρια δεν επρεπε να αντιακατασταθει δωρεαν αφου ειναι σε εγγυηση το κινητο ?

Ευχαριστω.

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Νομίζω όχι... η μπαταρία δεν είναι στην εγγύηση ή τουλάχιστον στην ίδια χρονική διάρκεια με το υπόλοιπο κινητό

Δημοσ.
Νομίζω όχι... η μπαταρία δεν είναι στην εγγύηση ή τουλάχιστον στην ίδια χρονική διάρκεια με το υπόλοιπο κινητό

Το κινητο ηταν αγορασμενο 8/2008.

Δημοσ.

Θείο Γιάννη δεν είμαι 100% σίγουρος αλλά θυμάμαι ότι η μπαταρία είχε διαφορετική αντιμετώπιση από το υπόλοιπο κινητό.

Δημοσ.

Έχει παραγίνει το κακό με την δικαιολογία της υγρασίας. Θα φάνε καμιά μέρα κανα κινητό στο κεφάλι και θα ησυχάσουν. Εν το μεταξύ το test για την υγρασία αντιλαμβάνεται υγρασία από ιδρώτα κ.τ.λ. Είναι κοροϊδία.

Η μπαταρία είναι ξεχωριστό εξάρτημα. Ακόμη και επί εποχής Ericsson που άλλαζαν τα κινητά για πλάκα δεν έδιναν μπαταρία. Αν ήθελες άλλη την πλήρωνες.

Δημοσ.

Να και η επισημη απαντηση απο SE

Αγαπητέ Κύριε ..............,

Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με την Sony Ericsson.

Σε συνέχεια της προηγούμενης απάντησης μας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, έπειτα από τον διεξοδικό τεχνικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στη συσκευή σας Sony Ericsson W910i από το Εξουσιοδοτημένο Κέντρο Επισκευών της Sony Ericsson 'Omnitech', διαπιστώθηκε εισχώρηση υγρασίας-υγρών στην ηλεκτρονική πλακέτα της συσκευής. Η συγκεκριμένη βλάβη καθιστά την συσκευή εκτός εγγύησης και ανεπισκεύαστη.

Επιπροσθέτως, θα θέλαμε να γνωρίζετε ότι σύμφωνα με τους όρους εγγύησης για το Sony Ericsson W910i κινητό τηλέφωνο: "...η εγγύηση επίσης δεν καλύπτει ελαττώματα του προϊόντος εξαιτίας ατυχημάτων, τροποποιήσεων και ρυθμίσεων λογισμικού ή υλικού, περιστατικών ανωτέρας βίας ή ζημιών που προκύπτουν από υγρά ή υγρασία...".

Αν ειχε υγρασια η πλακετα το αυτοκολητο στην μπαταρια δεν επρεπε να εχει αλλαξει χρωμα απο λευκο που ειναι ?

Δημοσ.

Γιάννη και εγώ απ' ότι ξέρω η μπαταρία δεν καλύπτεται από την εγγύηση.

Συμπάσχω όμως, γιατί με το συγκεκριμένο μοντέλο και το service της sonyericsson είχα τραβήξει τα πάνδεινα. Τους έλεγα ότι το τηλέφωνο σβήνει και μου λέγανε "μα κύριε είναι το τηλέφωνο της χρονιάς, δε μπορεί να σβήνει"...

Δημοσ.
Γιάννη και εγώ απ' ότι ξέρω η μπαταρία δεν καλύπτεται από την εγγύηση.

Συμπάσχω όμως, γιατί με το συγκεκριμένο μοντέλο και το service της sonyericsson είχα τραβήξει τα πάνδεινα. Τους έλεγα ότι το τηλέφωνο σβήνει και μου λέγανε "μα κύριε είναι το τηλέφωνο της χρονιάς, δε μπορεί να σβήνει"...

Δυστυχώς είμαστε ανυπεράσπιστοι φίλε μου...Για να διεκδικήσουμε το δίκιο μας θα μας στοιχίσει πιο πολύ από την ζημιά μας.

Δημοσ.

Να και οι φωτο που μου εστειλε η omnitech που αποδεικνυουν απο οτι λεει την υγρασια στο κινητο. Τωρα κατα ποσο ειναι δυνατον να δουλευει ενα κινητο με τετοια πλακετα και κατα ποσο οι φωτο αυτες ειναι απο το δικο μου που το αυτοκολητο στην μπαταρια ειναι καταλευκο ...δεν ξερω.:-(:-(:-(

post-2288-129063017573_thumb.jpg

post-2288-129063017576_thumb.jpg

Δημοσ.

Αυτή η "σαπίλα" είναι αποτέλεσμα οξείδωσης ή βραχυκυκλώματος;Στην μέν πρώτη περίπτωση αμφιβάλω αν ο ανθρώπινος ιδρώτας είναι ικανός για την εικόνα που βλέπουμε,στην δεύτερη περίπτωση η κόρη σου είναι τυχερή που δέν έσκασε πάνω της σάν πυροτέχνημα.

Όποια και να είναι η αλήθεια,θα σε συμβούλευα να το σκεφτείς πολύ σοβαρά πρίν αγοράσεις πάλι SE κινητό.Εμένα πάντως με έχασαν απο πελάτη...

Δημοσ.
Το κινητο ηταν αγορασμενο 8/2008.

Έχετε υπόψιν σας ότι όλων των ειδών οι μπαταρίες για φορητούς η/υ, κινητά, φορητά dvd player κλπ έχουν έξι (6) Μήνες εγγύηση ΜΟΝΟ.

Το ίδιο ισχύει για φορτιστές/μετασχηματιστές τους.

Δημοσ.
Αυτή η "σαπίλα" είναι αποτέλεσμα οξείδωσης ή βραχυκυκλώματος;Στην μέν πρώτη περίπτωση αμφιβάλω αν ο ανθρώπινος ιδρώτας είναι ικανός για την εικόνα που βλέπουμε,στην δεύτερη περίπτωση η κόρη σου είναι τυχερή που δέν έσκασε πάνω της σάν πυροτέχνημα.

Όποια και να είναι η αλήθεια,θα σε συμβούλευα να το σκεφτείς πολύ σοβαρά πρίν αγοράσεις πάλι SE κινητό.Εμένα πάντως με έχασαν απο πελάτη...

Για μενα μια και μοναδικη φορα αγορασα SE αν θυαμαμαι καλα ενα 610 ....Μετα συνεχεια δεκαδες Nokia και τωρα το πρωτο διαφορετικο κινητο , το Iphone που αν δεν ειχε κατι ηλιθιους περιορισμους απο την κατασκευαστρια εταιρια θα το θεωρουσα κορυφαιο.Τα παιδια ομως θεωρουν πιο in τα SE οποτε.....

Η απορια μου παραμενει κατα ποσο μπορει να λειτουργει ενα κινητο με τετοια ...σωθηκα.

Δημοσ.

Γιάννη, η φωτογραφία δεν φαίνεται καθαρά. Στο συγκεκριμένο σημείο είναι οκ; Δεν υπάρχει τίποτε; Αν ναι τότε στείλε τους ένα email και πες ότι θα κινηθείς νομικά. Στείλε και ένα email με την ιστορία στην μαμά SE.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...