Προς το περιεχόμενο

Joomla - Δημιουργία template για άρθρα

bikey77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, θέλω να μου πει κάποιος πως μπορώ να φτιάξω ένα template για άρθρα στο Joomla. Κάποια άρθρα πρέπει να καταχωρούνται με συγκεκριμένη μορφή ώστε να είναι ομοιόμορφες οι πληροφορίες.

Αν υπάρχει κάποιο έτοιμο extension ακόμα καλύτερα.

Δημοσ.

Η καλύτερη λύση για μένα είναι να δοκιμάσεις το K2 της joomlaworks (είναι και ελληνικό) ή το zoo της yootheme για αυτή τη δουλειά. Δεν δημιουργείς βέβαια τα κλασσικά άρθρα αλλά εγγραφές σε αυτά τα προγράμματα. Το αποτέλεσμα είναι πολύ ωραίο οπτικά αλλά δεν ξέρω τι γίνεται σε περίπτωση μεταφορά/migration/κτλ του site.

Το zoo ειδικά σηκώνει πολύ πείραγμα.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.
Η καλύτερη λύση για μένα είναι να δοκιμάσεις το K2 της joomlaworks (είναι και ελληνικό) ή το zoo της yootheme για αυτή τη δουλειά. Δεν δημιουργείς βέβαια τα κλασσικά άρθρα αλλά εγγραφές σε αυτά τα προγράμματα. Το αποτέλεσμα είναι πολύ ωραίο οπτικά αλλά δεν ξέρω τι γίνεται σε περίπτωση μεταφορά/migration/κτλ του site.

Το zoo ειδικά σηκώνει πολύ πείραγμα.

Μπορείς να βάλεις link? Για το joomlaworks το οποιο ειναι Ελληνικό και δώσε μου αναλυτικές πληροφορίες εγκατάστασης και πως να το φτιάξω.

Ευχαριστώ πολυ!!!!:-D

Δημοσ.
Μπορείς να βάλεις link? Για το joomlaworks το οποιο ειναι Ελληνικό και δώσε μου αναλυτικές πληροφορίες εγκατάστασης και πως να το φτιάξω.

Ευχαριστώ πολυ!!!!:-D

Ρε dikatsu, σε θαυμάζω που προσπαθείς να μάθεις κάτι, αλλά μάθε να προσπαθείς και μόνος σου. Μάθε να ψάχνεις. Άνοιξε το google.gr και γράψε joomlaworks και το link θα το δεις μπροστά σου.

Δημοσ.
Ρε dikatsu, σε θαυμάζω που προσπαθείς να μάθεις κάτι, αλλά μάθε να προσπαθείς και μόνος σου. Μάθε να ψάχνεις. Άνοιξε το google.gr και γράψε joomlaworks και το link θα το δεις μπροστά σου.

Ευχαριστώ φίλε μου το κατέβασα!!!!!Μετά τι κάνω?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...