no_name18 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 καλησπέρα! έχω το σονυ ερικσον το c510. και μου τελειωνε η μπαταρία. πηγα να το βάλω για φόρτιση και μου εμφανίζει μύνημα ότι πρέπει να βάλω μία μπαταρία sony ericsson για να φορτίσει. και το ανοίγω και δεν λειτουργεί τίποτα. δεν ανοίγουν οι επαφές, μόνο τα μυνήματα. να του κάνω μία αναβάθμιση μόνη μου? του έχω ξανακάνει γιατί είχα πρόβλημα με την αριθμομηχανή....
question mark Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Κάνε μία αναβάθμιση δεν έχεις να χάσεις κάτι. Εμένα στο w800 όταν δεν μου άνοιγε (δεν έκανε καλή επαφή η μπαταρια με τα pins) έσπασα μια οδοντογλυφίδα και την έβαλα στο πίσω μέρος της μπαταρίας και μετά δούλευε κανονικά.
antonisid Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 2 ερωτησεις α) μηπως το τηλεφωνο ειναι βρεγμενο? β) Για παρατηρησε να δεις αν η μπαταρια ειναι εστω και λιγο φουσκωμενη.
Tilemaxx Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Λογικά η μπαταρία θα φταίει, αν και η υποδοχή των SE μετα απο λίγο καιρό χαλάει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.