mtzoumas Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Όταν πάω να μπω στα ubuntu την εικόνα με το logo των ubuntu και την γραμμή που εμφανίζει όταν φορτώνει δεν την δείχνει σωστά. Εμφανίζεται το πρώτο μισό της εικόνας στα δεξιά και το άλλο μισό στα αριστερά σαν όλη η εικόνα να έχει μετατοπιστεί στα δεξιά. Πως μπορώ να το διορθώσω αυτό??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Μάλλον θα έχει να κάνει με τους driver της κάρτας γραφικών που έχεις βάλει. Καταρχήν πες μας ποιά κάρτα γραφικών έχεις. Μετά για να διορθώσεις την κατάσταση μπες αρχικά σε recovery mode. Θα δεις είναι μια από τις επιλογές που υπάρχουν εκεί που επιλέγεις με ποιό σύστημα θα μπουτάρεις. Αυτό θα σε βγάλει σε μια οθόνη με κάποιες επιλογές. Από εκεί επέλεξε το 1 νομίζω που λέει fix xserver. Πάτα y όπου σου ζητηθεί και μετά επέλεξε το κανονική εκκίνηση του συστήματος και πες μας τι έγινε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzoumas Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Η κάρτα γραφικών μου είναι η Nvidia Geforce 7400. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Κάνε αρχικά ότι σου έχω γράψει και μετά θα σου πω τρόπο για να περάσεις τους driver της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzoumas Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 έκανα ότι μου είπες αλλά δεν άλλαξε κάτι με το boot splash. η επιλογή που μου είπες είναι η τελευταία και λέγετα xfix. Όσον αφορά τους drivers πηγαίνω System>Administrator>Hardware drivers και εκεί επιλέγω τους πιο πρόσφατους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Η "εικονα" με το λογοτυπο του ubuntu και την μπαρα φορτωσης απο κατω (usplash) ΔΕΝ εχει να κανει με το γραφικο περιβαλλον και τους drivers που χρησιμοποιουνται σε αυτο. Αν αυτη την εικονα σου την βγαζει αλλαγμενη κατα οποιονδηποτε τροπο, πρεπει να ορισεις την σωστη αναλυση στην οποια θα "παρουσιαζεται" η usplash. Δες στο το αρχειο /etc/usplash.conf για λεπτομεριες. Μπορεις παντα να την απενεργοποιησεις ή ακομα και να την βγαλεις τελειως για να δειχνει το pc σου ενα πιο χακεραδικο τροπο εκκινησης με ολα τα μηνυματα του πηρυνα και της διαδικασιας εκκινησης να περνανε μπροστα σου σαν το matrix Κερδιζεις και 2-3 δευτερολεπτα κατα το boot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzoumas Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Την έχω απενεργοποιήσει. Το θέμα είναι ότι η ανάλυση της εικόνας είναι σωστή αλλά η εικόνα είναι μετατοπισμένη προς τα δεξιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manos-Sx Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Έχεις αλλάξει το προκαθορισμένο boot splash screen; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzoumas Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Όχι έχει το default. Δεν ξέρω τη σκάλωμα είχε φάει αλλά όταν εκτέλεσα την εντολή sudo update-initramfs -u το πρόβλημα λύθηκε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manos-Sx Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Και μένα μου κάνε κόλπα μετά την ενημέρωση, έκανε το φόντο της επιφάνειας μεγέθυνση, αλλά εντάξει έφτιαξε και βελτιώθηκαν ακρετά τα visual effects! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.