mikelamar Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Εχω ενα βιντεακι απο φωτοφραφικη μηχανη και θα ηθελα να απομονωσω μερικες στιγμες ως φωτογραφιες αν γινεται με καποιο προγραμμα. Το print screen & copy-paste δεν ειναι λυση. Μπορει καποιος να που πει πως και αν γινεται; Ευχαριστω.
parsifal Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Γίνεται με πολλούς τρόπους, όπως: 1. Video player που έχει ενσωματωμένη δυνατότητα για frame grabbing 2. Codec που έχει ενσωματωμένη δυνατότητα για frame grabbing 3. Video editor Εγώ χρησιμοποιώ συνήθως τον 1ο, με τον Media Player Classic - HomeCinema. Μενού File > Save Image... (Alt+I)
pikosapikos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 μπορεις να χρησιμοποιησεις και τον Kmplayer και οταν βρεις το καρε που χρειαζεσαι θα καινεις δεξι κλικ->capture->frame what you see και εισαι ετοιμος.
manolas7 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 μπορεις να χρησιμοποιησεις και τον Kmplayer και οταν βρεις το καρε που χρειαζεσαι θα καινεις δεξι κλικ->capture->frame what you see και εισαι ετοιμος. φιλαρακι δεν εχει καπου capture->frame what you see.Το Kmplayer εχω αλλα δεν το βλεπω.που ειναι?
mikelamar Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Παιδες εχω κανει capture τις φωτο που θελω αλλα ειναι λιγο κουνημενες, λογικο μου φαινεται αφου ειναι απο βιντεο). Ξερει κανεις πως μπορουμε να τις διορθωσουμε , ως ενα σημειο φυσικα , προς το παρον προσπαθω να το κανω με το Photoshop Elements 7 αλλα δεν το ξερω το μαραφετι και δεν εχω αποτελεσματα εως τωρα.
micos000 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Δοκίμασε με το φίλτρο Filter->Video->Deinterlace. Αν είναι θέμα interlacing θα διορθωθεί κάπως, αλλιώς δύσκολα θα καταφέρεις κάτι. Μπορείς να δοκιμάσεις και με Filter->Sharpness->Unsharp Mask και να παίξεις με τις επιλογές. Προσπάθησε όμως όσο μπορείς να παίρνεις εικόνες από ακίνητα πλάνα, αλλιώς δεν θα έχεις καλά αποτελέσματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.