Προς το περιεχόμενο

7850 BE θερμοκρασία

notorious20

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω πάρει αυτον τον επεξεργαστή : http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.559962

Το θέμα ειναι οτι ενω δεν κάνω κάτι σημαντικό στο pc ( πχ διαβάζω σελίδες στο ίντερνετ) το cpu χτυπάει 50 βαθμούς θερμοκρασία. Δεν είναι overclocked. Είναι φυσιολογικό αυτό ?? Να αλλάξω καμία ρύθμιση? Το παρακάτω είναι όταν απλά ανοίγω τον υπολογιστή χωρις να κάνω τιποτα. Το cpu οταν το ζορίσω λίγο δείχνει 57-59.

speefan.jpg

cpuzl.jpg

Δημοσ.

Ναι με στοκ ψύκτρα ειμαι .. Το δωματιο ειναι λίγο ζεστό γιατι χτυπαει κατι 38ρια αυτες τισ μέρες στ γιαννενα :(.. πάντως απο το μεσημέρι που άλλαξα το cool n quiet απο auto σε enabled δουλεύει στα 40-45..

Δημοσ.

παντως γι αυτην τη περιοδο idle 50 βαθμοι ειναι καλα...και γω με τον 7750 τοσο εχω...το cool n quiεt απλως ριχνει την συχνοτητα της cpu οταν εισαι idle ...γι αυτο και επεσε λιγο η θερμοκρασια...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

θέλω να μου πει κάποιος αν η θερμοκρασία του cpu μπορεί να είναι μεγαλύτερη από τους core;

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:51 ----------

κατα περίεργο τρόπο το πρόγραμμα speedfan και το probe της asus δείχνουν μετά από 1 ώρα λειτουργίας του επεξεργαστή θερμοκρασία 111 και στους πυρήνες 50-60 με τον επεξεργαστή στο 90 % (9550 τετραπύρινος της intel).

όποιος γνωρίζει κάτι ας απαντήσει!!!! Η μητρική μου είναι asus p5q3 deluxe

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...