FlipFlop Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2002 <blockquote><font class="small">Quote BLi:</font><hr>[zER] Well oxi oti yparxei idiaiteros logos gi'ayto to post, apla epeidh den mporo ayta ta cliche (kai kala gia na sai sostos "metallas" px PREPEI na akous Priest). E loipon oxi! Oute McKennitt goustaro, oute Virgin Steele, oute Sanctuary (xoxo! oute gia plaka!) kai o kyrios Jarre mou diafeygei teleios. Epishs na dhloso oti de goustaro OUTE Priest, oute Sabbath (elaxistes eksaireseis edo), oute Motorhead... Ti shmainei ayto? Oti den exo epafh me th metal? Me th mousikh genikotera mhpos? Heh... ayta pros to paron PS: Tpt prosopiko, apla hsoun h aformh gia na po kapoia pragmata ta opoia exo akousei dekades fores. Oraio signature btw... enter the coil <hr /></blockquote> Κι εγώ αυτό τονίζω τώρα όσον αφόρά το τι αρέσει και δνε αρέσει στον καθένα έχει σχέση με τα γούστα΄και νομίζω πως το είπα. Πάντως σε ικετεύω, άκου προσεχτικάν τα house of atreus ιδιαίτερα δε το τελευταίο (V.Steele)
Cristina Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2002 Μια παρένθεση να κάνω για τον φίλτατο Βλιτζερ Το επίθετο "καλός" είναι δευτερόκλιτο και δεν παίρνει την μορφή "καλύς" όπως σχηματίζεται το επίθετο "πλατύτερος" από το επίθετο "πλατύς" που είναι τριτόκλιτο. Το επίθετο "καλός" έχει τα εξής παραθετικά: καλός, κάλλιστος, εξ ου και ο τύπος "καλλίτερος" Κάπως έτσι προκύπτει και το "Καλλιθέα". Το μάθημα τελείωσε! Αύριο πάλι! Σχολάσαμε για σήμερα! χοχοχο!
BLi--zER Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2002 Ki ego sou leo oti tis teleytaies dekaeties grafetai "kalyteros", allios poly apla tha sou elega oti to "kalliteros" einai lathos.. got it despoinis? ;P Doksa to theo (xoxo!) hmoun poly kalos sta filologika
BLi--zER Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2002 Epishs to "Vail" grafetai "Veil". Kai malista PANTA grafotan etsi kai to "Vail" den yparxei kan san leksh sth sygkekrimenh glossa ;P
Cristina Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2002 <blockquote><font class="small">Quote BLi:</font><hr>[zER] Ki ego sou leo oti tis teleytaies dekaeties grafetai "kalyteros", allios poly apla tha sou elega oti to "kalliteros" einai lathos.. got it despoinis? ;P Doksa to theo (xoxo!) hmoun poly kalos sta filologika <hr /></blockquote> "Κι εγώ σου λέω" πως αφού είσαι καλός, θα τον γνώριζεις τότε αυτόν τον κανόνα. Το "αυγό" πλέον είναι "αβγό". Είναι και αυτό σωστό επειδή κάποιοι ξύπνησαν ένα πρωί και δεν είχε βράσει καλά το αυγό τους και αποφάσισαν να του αλλάξουν τα φώτα; Δεν στηρίζεται σε κανέναν κανόνα. <blockquote><font class="small">Quote BLi:</font><hr>[zER] Epishs to "Vail" grafetai "Veil". Kai malista PANTA grafotan etsi kai to "Vail" den yparxei kan san leksh sth sygkekrimenh glossa ;P <hr /></blockquote> Είναι μια αρχαϊκή παραλλαγή του Veil. Ουσιαστικά σημαίνει ακριβώς το ίδιο. Ως "Beyond the Vail" αναφέρεται στη Βίβλο. Αν έχεις κάποια αμφιβολία πες μου. Επίσης το λεξικό μου, μόλις είδα πως "Vail = Υποκλίνομαι" (συνώνυμο του "bow"). Δεν το 'ξερα τούτο. Υ.Γ.: Γιατί έχω την εντύπωση πως προσπαθείς να μου την πεις; χοχοχο!
NeTeD Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2002 <blockquote><font class="small">Quote Lucifer:</font><hr> Ακούω metal επειδή: Καμία μεταλλού που ξέρω δεν είναι χαζογκόμενα με προκατ ιδέες. Επειδή κανένας μεταλλάς που ξέρω δεν είναι προσαρμοσμένος σε κάτι που δεν του αρέσει. Επειδή είμαι κάφρος και ιδεαλιστής ταυτόχρονα. Επειδή όταν χτυπιέμαι ξέρω ότι το κάνω κάτω από αυτό το riff στον ρυθμό αυτού του drummer για αυτό το Τραγούδι. Επειδή βρίσκω νόημα στον κάθε στίχο. Επειδή μου αρέσει να με απορρίπτουν αυτοί που απορρίπτω. Να σοκάρω αυτούς που έχουν γέλιο μόνο τότε. Επειδή ξέρω ότι αυτό που ακούω είναι drums-κιθάρα-μπάσσο και όχι ένας υπολογιστής που παράγει trance effects. Επειδή μου αρέσει να με θεωρούν άπλυτο, επικίνδυνο, αμόρφωτο και ηλίθιο την ώρα που είμαι καθαρότερος, λογικότερος, καλλιεργημένος και ξέρω ποιός ήταν ο Edgar Allan Poe. Επειδή απορρίπτω ότι δεν μου αρέσει ακόμα και μέσα στα πλαίσια της ίδιας της metal. Επειδή ψάχνω μόνος μου κ δεν περιμένω την ξένη προβολή. Επειδή σιχαίνομαι την μαζοποίηση των φαρδιών παντελονιών. Επειδή την βρίσκω να βλέπω κάποιον στον δρόμο κ να του σκάω χαιρετισμό ala Dio (δύο ακριανά δάχτυλα). Επειδή την βρίσκω να με λένε σατανόκαυλο όταν απλώς είμαι άθρησκος. Επειδή μου αρέσει να τραγουδάω στίχους που σημαίνουν κάτι ιδιαίτερο για μένα. Επειδή ξέρω ότι λίγες μουσικές σχετίζονται τόσο με την κλασσική. Επειδή ξέρω ότι ο κόσμος μας θεωρεί υποκουλτούρα ενω εμείς τον έχουμε χεσμένο. Είμαι μεταλλάς επείδή έτσι γουστάρω εγώ και καμία Sony, Minos και FM records. Επειδή οι ήχοι των άλλων ειδών (εξαιρουμένης δημοτικής κλασσικής και ρεμπέτικων) με κάνουν να νοιώθω ανώτερος. Είμαι μεταλλάς επειδή γουστάρω να μιλάω για θάνατο και φρίκη την μία και αγάπη και θλίψη την άλλη. Επειδή τραγουδάμε ότι βλέμουμε και παίζουμε ότι νοιώθουμε. Και το κάνουμε για πάρτη μας και μόνο. Επειδή γουστάρω να έχω γνώμη. Επειδή μου αρέσουν τα μαύρα. Επειδή είμαι και νοιώθω ξεχωριστός. Επειδή ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΩ.- Δεν προσαρμοζόμαστε σε τίποτα, αλλά προσαρμόζουμε τα πάντα σε εμάς και το τι είμαστε. Επηρρεαζόμαστε από τα πάντα και επηρρεάζουμε αυτά που μας ενδιαφέρουν. Εκτιμάμε αυτά που έχουν αξία για εμάς και μόνο. Διαθέτουμε ανοιχτό μυαλό και άφθονη υπομονή και ειρωνεία. ?φθονες ιδέες και έναν τρόπο έκφρασης. Δικά μας αισθήματα που ενισχύουμε μέσα από αληθινά ακούσματα. Ένας μεταλλάς. <hr /></blockquote> Θα συμφωνίσω σε όλα παρά κάτι ψίλα με τον Lucifer. Το metal είναι και τρόπος ζωής. Και όχι, δεν αναφέρομαι στα μακρυά μαλλιά, στα μαύρα ρούχα, στην απλυσιά, στα "σατανικά" σύμβολα. Είναι κάτι βαθύτερο από όλα αυτά. Είναι τρόπος σκέψης, τρόπος διαβίωσης, τρόπος αντίληψης, τρόπος αντιμετώπισης. O Lucifer τα έθεσε πολύ ωραία, αν και με κάποια ελάχιστα με βρίσκει λίγο αντίθετο. Το 90% όσων είπε όμως με βρίσκουν να σύμφωνω απόλυτα
Γηρυόνης Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2002 >Ακούω metal επειδή: >Καμία μεταλλού που ξέρω δεν είναι χαζογκόμενα με προκατ ιδέες. Μην ιδανικοποιείς. Σου είπε κανείς ότι όλες οι "σκυλούδες" είναι προκαταλημένες; >Επειδή κανένας μεταλλάς που ξέρω δεν είναι προσαρμοσμένος σε κάτι που δεν του αρέσει. Δε με γνωρίζεις. Όταν το κάνεις θα δεις ότι υπάρχει τουλάχιστον ένας (αν και δε θέλω να βάζω ταμπέλες, τι μεταλλάς, τι ροκάς, τι ...) >Επειδή είμαι κάφρος και ιδεαλιστής ταυτόχρονα. Το μόνο που θέλω να πω εδώ είναι ότι η λέξη κάφρος έιναι Τούρκικη και προέρχεται από τη λέξη "καφίρ" δηλαδή άπιστος. >Επειδή όταν χτυπιέμαι ξέρω ότι το κάνω κάτω από αυτό το riff στον ρυθμό αυτού του drummer για αυτό το Τραγούδι. Ενώ οι "ρεϊβάδες" που χορεύουνε δεν ξέρουνε γιατί το κάνουνε. >Επειδή βρίσκω νόημα στον κάθε στίχο. Χαχαχαχαχα. Καλά εδώ με έκανες και γέλασα. Τί νόημα βρίσκεις σε αυτούς τους στίχους: I'll trap you in the pentagram And seal your battered tomb Your life is just another game For Satan's night of doom εκτός του φανταστικού/μυστικιστικού; Μήπως βρίσκεις νόημα σε δηλώσεις τύπου "if you are not into metal you are not my friend"; >Επειδή μου αρέσει να με απορρίπτουν αυτοί που απορρίπτω. Και "αυτοί" το ίδιο κάνουνε. >Να σοκάρω αυτούς που έχουν γέλιο μόνο τότε. Και "αυτοί" έτσι σκέφτοντε. >Επειδή ξέρω ότι αυτό που ακούω είναι drums-κιθάρα-μπάσσο και όχι ένας υπολογιστής που παράγει trance effects. Τί κακό βρίσκεις δηλαδή στα trance effects? >Επειδή μου αρέσει να με θεωρούν άπλυτο, επικίνδυνο, αμόρφωτο και ηλίθιο την ώρα που είμαι καθαρότερος, λογικότερος, καλλιεργημένος και ξέρω ποιός ήταν ο Edgar Allan Poe. Εμένα πάλι δε μου αρέσει... Ιδιαίτερα όταν θα πάω να βρω άλλη δουλειά δε θα ήθελα να με θεωρήσουνε άπλητο και αμόρφωτο. >Επειδή απορρίπτω ότι δεν μου αρέσει ακόμα και μέσα στα πλαίσια της ίδιας της metal. Το ίδιο κάνουνε και οι "ρεϊβάδες", οι "ροκάδες", οι "κλασσικάδες", οι..., οι..., οι... >Επειδή ψάχνω μόνος μου κ δεν περιμένω την ξένη προβολή. Όπως βέβαια και όλοι "οι άλλοι". >Επειδή σιχαίνομαι την μαζοποίηση των φαρδιών παντελονιών. ... ενώ σου αρέσει η μαζοποίηση των στενών παντελονιών, των μακριών μαλλιών, των αρβηλών και των κοντομάνικων με στάμπα συγκροτήματος πάνω; >Επειδή την βρίσκω να βλέπω κάποιον στον δρόμο κ να του σκάω χαιρετισμό ala Dio (δύο ακριανά δάχτυλα). >Επειδή την βρίσκω να με λένε σατανόκαυλο όταν απλώς είμαι άθρησκος. Περί ορέξεως κολοκυθόπιττα. >Επειδή μου αρέσει να τραγουδάω στίχους που σημαίνουν κάτι ιδιαίτερο για μένα. Και εμένα μου αρέσει να τραγουδάω Ελληνικούς στίχους του Ιωαννίδη που σημαίνουνε κάτι το ιδιαίτερο για εμένα. >Επειδή ξέρω ότι λίγες μουσικές σχετίζονται τόσο με την κλασσική. Και μία από αυτές είναι η μεταλλική μουσική έτσι; >Επειδή ξέρω ότι ο κόσμος μας θεωρεί υποκουλτούρα ενω εμείς τον έχουμε χεσμένο. Ποιος σου είπε ότι μας θεωρεί υποκουλτούρα; Εκτός αν εννοείς "κόσμο" την κάθε Κατίνα της γειτονιάς. >Είμαι μεταλλάς επείδή έτσι γουστάρω εγώ και καμία Sony, Minos και FM records. Γιατί ρε φίλε η Sony θα σου πει αν είσαι μεταλλάς ή όχι; >Επειδή οι ήχοι των άλλων ειδών (εξαιρουμένης δημοτικής κλασσικής και ρεμπέτικων) με κάνουν να νοιώθω ανώτερος. Αυτό και αν είναι ρατσισμός... Δε με κάνουνε να νιώθω ανώτερος αλλά διαφορετικός. >Είμαι μεταλλάς επειδή γουστάρω να μιλάω για θάνατο και φρίκη την μία και αγάπη και θλίψη την άλλη. Είπαμε περί ορέξεως κολοκυθόπιττα. >Επειδή τραγουδάμε ότι βλέμουμε και παίζουμε ότι νοιώθουμε. Ξέρω πολλούς που κάνουνε το ίδιο. >Και το κάνουμε για πάρτη μας και μόνο. Ενώ "οι άλλοι" το κάνουνε για τα "χρήματα"; >Επειδή γουστάρω να έχω γνώμη. Ενώ "οι άλλοι" δεν έχουνε γνώμη. >Επειδή μου αρέσουν τα μαύρα. Και εμένα τα μπλε. >Επειδή είμαι και νοιώθω ξεχωριστός. Ο καθένας είναι και νοιώθει ξεχωριστός και δε χρειάζεσαι τη μεταλλική μουσική για να το καταλάβεις. >Επειδή ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΩ.- Ναι ρε φίλε, αυτό το δέχομαι, ακούω μέταλ γιατί ΕΤΣΙ ΤΗ ΒΡΙΣΚΩ και όχι γιατί με κάνει να νιώθω ανώτερος ή γιατί καμία μεταλλού δεν είναι "κολλημένη". ΑΚΟΥΩ ΜΕΤΑΛ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΓΕΜΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΞΕΣΗΚΩΝΕΙ, ΜΕ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΑΣΕΡΝΕΙ. ΓΙΑΤΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΧΤΥΠΑΕΙ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ. Για τίποτα άλλο. >Δεν προσαρμοζόμαστε σε τίποτα, αλλά προσαρμόζουμε τα πάντα σε εμάς και το τι είμαστε. Δηλαδή μπορεί να κάνεις λάθος αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία. Όλα θα προσαρμοσθούνε σε εσένα. >Επηρρεαζόμαστε από τα πάντα και επηρρεάζουμε αυτά που μας ενδιαφέρουν. Όχι επηρρεαζόμαστε και επηρρεάζουμε τα πάντα, έστω και στο ελάχιστο. Αυτό που λες είναι εγωιστικό. >Εκτιμάμε αυτά που έχουν αξία για εμάς και μόνο. Είδες πόσο "κολλημένος" είσαι; Δηλαδή αν του πατέρα σου του αρέσει ο Καζαντζίδης εσύ δε θα το εκτιμήσεις διότι ο Καζαντζίδης δεν έχει σημασία για εσένα. Επίσης εγωιστικό. >Διαθέτουμε ανοιχτό μυαλό και άφθονη υπομονή και ειρωνεία. Δε νομίζω να διαθέτουμε περισσότερο ανοικτό μυαλό/υπομονή/ειρωνία από το "πανκιό". >ʼφθονες ιδέες και έναν τρόπο έκφρασης. Όπως και όλοι βέβαια. >Δικά μας αισθήματα που ενισχύουμε μέσα από αληθινά ακούσματα. Ενώ τα "άλλα" ακούσματα είναι ψεύτικα και τα αισθήματα τους αλλωνών.
BLi--zER Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2002 <blockquote><font class="small">Quote Cristina:</font><hr> "Κι εγώ σου λέω" πως αφού είσαι καλός, θα τον γνώριζεις τότε αυτόν τον κανόνα. Το "αυγό" πλέον είναι "αβγό". Είναι και αυτό σωστό επειδή κάποιοι ξύπνησαν ένα πρωί και δεν είχε βράσει καλά το αυγό τους και αποφάσισαν να του αλλάξουν τα φώτα; δεν στηρίζεται σε κανέναν κανόνα. <hr /></blockquote> Opos gnorizeis h glossa einai zontanos organismos kai prosarmozetai analoga. An oloi pleon to grafoun "abgo" tote nai to sosto einai "abgo". H glossa yparxei gia na mas eksyphretei, den yparxei logos na ypakouei aysthra se kanones. <blockquote><font class="small">Quote Cristina:</font><hr> Είναι μια αρχαϊκή παραλλαγή του Veil. Ουσιαστικά σημαίνει ακριβώς το ίδιο. Ως "Beyond the Vail" αναφέρεται στη Βίβλο. Αν έχεις κάποια αμφιβολία πες μου. Επίσης το λεξικό μου, μόλις είδα πως "Vail = Υποκλίνομαι" (συνώνυμο του "bow"). Δεν το 'ξερα τούτο. Υ.Γ.: Γιατί έχω την εντύπωση πως προσπαθείς να μου την πεις; χοχοχο! <hr /></blockquote> Exeis dikio. Vrhka ki ego to "vail" os "ypoklinomai". H empeiria mou me prodose gia akoma mia fora ;P Anyway afou ksereis oti goustaro na se peirazo ;**
Lucifer Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2002 Χεχε...άχτι σε είχα εσένα! ;p Ξεκινάμε έναν διάλογο που προβλέπεται μακρύς: Μην ιδανικοποιείς. Σου είπε κανείς ότι όλες οι "σκυλούδες" είναι προκαταλημένες; -"όλες οι μεταλλούδες ΠΟΥ ΞΕΡΩ" λέει. -Το ίδιο ισχύει κ για το επόμενο σχόλιο. >Επειδή είμαι κάφρος και ιδεαλιστής ταυτόχρονα. Το μόνο που θέλω να πω εδώ είναι ότι η λέξη κάφρος έιναι Τούρκικη και προέρχεται από τη λέξη "καφίρ" δηλαδή άπιστος. -Είχα την εντύπωση πως σήμαινε μαύρος...εγώ το χρησιμοποιώ με την έννοια του απολίτιστου. Ενώ οι "ρεϊβάδες" που χορεύουνε δεν ξέρουνε γιατί το κάνουνε. -Προφανώς θα φταίει ο συνδυασμός ecstacy με την έλλειψη στοιχειώδης γνώσης μουσικής και καλού γούστου. Gently hold our heads gently hold our heads on high Aimless time in fear new hide overthrow the plan confusion lies in all my words mad is the soul We barricade ourselves in holes of temperament this is the dawning of a new age A heart that beats the wrong way insanity's crescendo Windcolour - second sight a touch of silence and the violence of dark Illusion span - the aroma of time shadowlife and the scent of nothingness Infinite fall of instinct order of one spells deceit Infinite lack of trust order of one obsolete Oh escaping time is all we lost ahead? When it's found, can judgement make amends? -Γελάς ακόμα? -Αδιαφορώ για το τι κάνουν οι άλλοι. Δεν είναι εγωιστικό, είναι αποτέλεσμα αυτοκριτικής, αξιοπρέπειας και διαμόρφωσης προσωπικής γνώμης. Τί κακό βρίσκεις δηλαδή στα trance effects? -Ότι κάποιοι Santana, Malmsteem, Satriani, Vai κτλ εκτιμώνται για το ΤΑΛΕΝΤΟ τους στην κιθάρα ενω την ίδια στιγμή κάποιος εκτιμάται για το σκρατσάρισμα και τα beat που έφτιαξε σε έναν υπολογιστή. Pathetic. Τουλάχιστον. Εμένα πάλι δε μου αρέσει... Ιδιαίτερα όταν θα πάω να βρω άλλη δουλειά δε θα ήθελα να με θεωρήσουνε άπλητο και αμόρφωτο. -Δεν θα ήθελα να πιάσω δουλειά κάπου που με κρίνουν από τα ακούσματα μου χωρίς να ψάχνουν παραπέρα. Το ίδιο κάνουνε και οι "ρεϊβάδες", οι "ροκάδες", οι "κλασσικάδες", οι..., οι..., οι... -Do I care? ... ενώ σου αρέσει η μαζοποίηση των στενών παντελονιών, των μακριών μαλλιών, των αρβηλών και των κοντομάνικων με στάμπα συγκροτήματος πάνω; -Όχι. Αλλά πότε είπα ότι είμαι μαζοποιημένος? Περί ορέξεως κολοκυθόπιττα. -Προτιμώ την λουκανικόπιπα Και εμένα μου αρέσει να τραγουδάω Ελληνικούς στίχους του Ιωαννίδη που σημαίνουνε κάτι το ιδιαίτερο για εμένα. -Απόλυτα σεβαστό. Απόλυτα αδιάφορο. Και μία από αυτές είναι η μεταλλική μουσική έτσι; -Για αυτήν μιλούσα, ναι. Ποιος σου είπε ότι μας θεωρεί υποκουλτούρα; Εκτός αν εννοείς "κόσμο" την κάθε Κατίνα της γειτονιάς. -Ο κάθε καθηγητής (BLi][zER ομοιοπαθή... ) ο κάθε παππάς, ο κάθε beatάκιας, το κάθε καθως πρέπει ψώνιο που ακούει μόνο mainstream και Las Ketchup. Γιατί ρε φίλε η Sony θα σου πει αν είσαι μεταλλάς ή όχι; -Πότε πρόβαλλε η Sony metal δίσκο ώστε να φτάσει ψηλά στα Charts? Κάθε πότε παίζει το ραδιόφωνο Βανδή και Ricky Martin? Ήμουν σαφής στην διαφοροποίηση πιστεύω. Αυτό και αν είναι ρατσισμός... Δε με κάνουνε να νιώθω ανώτερος αλλά διαφορετικός. -Λυπάμαι αλλά όταν βλέπω κάποιο ξέκωλο επάνω στο τραπέζι να πετάει λουλούδια σε κάποιον έκφυλο σκυλά, δεν δίνω τόση αξία ούτε καν για οίκτο. Μόνο απέραντη αηδία. Διαφορετικός είμαι σε σχέση με σεβαστά είδη μουσικής (υποκειμενικά και όχι μόνο). Ξέρω πολλούς που κάνουνε το ίδιο. -Δεν αμφιβάλλω. Δεν κάνω σύγκριση στην προκειμένη. Ενώ "οι άλλοι" το κάνουνε για τα "χρήματα"; -[τεράστιοκεφαλαίοέντονουπογραμμισμένοχρωματιστό] ΝΑΙ! Ενώ "οι άλλοι" δεν έχουνε γνώμη. -Όχι δική τους. Και εμένα τα μπλε. -Προσωπικά τα σιχαίνομαι. Ο καθένας είναι και νοιώθει ξεχωριστός και δε χρειάζεσαι τη μεταλλική μουσική για να το καταλάβεις. -Για να στο θυμίζει όμως? Ναι ρε φίλε, αυτό το δέχομαι, ακούω μέταλ γιατί ΕΤΣΙ ΤΗ ΒΡΙΣΚΩ και όχι γιατί με κάνει να νιώθω ανώτερος ή γιατί καμία μεταλλού δεν είναι "κολλημένη". ΑΚΟΥΩ ΜΕΤΑΛ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΓΕΜΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΞΕΣΗΚΩΝΕΙ, ΜΕ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΑΣΕΡΝΕΙ. ΓΙΑΤΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΧΤΥΠΑΕΙ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ. Για τίποτα άλλο. -Sayz u. Δηλαδή μπορεί να κάνεις λάθος αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία. Όλα θα προσαρμοσθούνε σε εσένα. -Με τον καλό ή τον κακό τρόπο. Όχι επηρρεαζόμαστε και επηρρεάζουμε τα πάντα, έστω και στο ελάχιστο. Αυτό που λες είναι εγωιστικό. -Είναι απλά επιλεκτικό. Παρατηρώ τα πάντα, συμμετέχω μόνο σε ότι με νοιάζει. Είδες πόσο "κολλημένος" είσαι; Δηλαδή αν του πατέρα σου του αρέσει ο Καζαντζίδης εσύ δε θα το εκτιμήσεις διότι ο Καζαντζίδης δεν έχει σημασία για εσένα. Επίσης εγωιστικό. -Huh? Κληρονομικά πάει το γούστο? Θα σεβαστώ την προτίμηση του καθενός αλλά δεν θα την εκτιμήσω κ όλας. Δε νομίζω να διαθέτουμε περισσότερο ανοικτό μυαλό/υπομονή/ειρωνία από το "πανκιό". -Όσα πανκιά έχω γνωρίσει με επιβεβαιώνουν για το αντίθετο. Όπως και όλοι βέβαια. -Ναι, το highlight ήταν στο "ΕΝΑΝ τρόπο". Ενώ τα "άλλα" ακούσματα είναι ψεύτικα και τα αισθήματα τους αλλωνών. -Correct. thx @neted blitzer akpe cristy and all the otherz!
TonyMontana Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2002 an kai fan twn 60s-70s-80s disco, slow et al pisteuw pws i metal mousiki exei polla na pei kai ta paidia pou tin akoun einai sinithws siniditopiimena atomakia me ta opoia mporeis na epikoinwniseis kai oxi kavalimenoi vlakes... autous sinithws tous sinantas se alla mousika group.. vevea kai oi metalades exoun ilithious apla se mikrotero kata ti gnwmi mou arithmo.. eixa ena filo stin agglia gamw ta paidakia pou ekouge astamatita metal kai eixame polu plaka giati ton koroideua pou se ena magazi me afises epsaxne na vrei ti tha valei sto dwmatio tou kai koitage kati afises me kati nekrokefales kai maxeria perasmena apto mati tou allou kai kati tetia kai tou lew: "pali afises me to vrukolaka pou dagkwnei to kranio tou iron maiden psaxneis?" kai gelaei akoma otan to skeftetai (na simeiwsw oti gnwrizw oti oi iron maiden einai sugkrotima kai oxi ena memonomeno atomo apla akougetai asteio to parapanw )
mandos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2002 syxainome ta megala posts, mhn perimenete na ta diavaso ola touta mia selida me 3 replies :p tespa, giati gkriniazete tora??? gia to ti akouei o kathenas?? edo leme thn gnomh mas gia ta akousmata mas den krinoume thn gnomh kai thn mousikh tou allou ligo akoma kai tha to kanete opos sto hardware: auto einai kalhtero giati ayto exo ego!!! (nai nai, etsi einai para polla posts, aythn thn idea dinoun toulaxiston...) XALAROSTEEEE, H MOUSIKH EINAI GIA OLOUS, EINAI APEIRH, EINAI TELEIA KAI ATELHS!!! EINAI GIA NA MAS DIASKEDAZEI, oxi gia na gkriniazoume ep auths allo to na shzhtame vevaia, alla pros theou antalazoume gnomes an kapoios akouei beats ligo to kako gia mena, an tou aresoun as ta akousei (kai ego akouo exallou) ps: to parapano posts den kalyptei kai to teleytaio kai ola ta prohgoumena album ths vissh kai allon ellhnon/idon kalhtexnon plhros asxeton me thn lexh mousikh ayta vriste ta eleythera den me niazei
BLi--zER Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2002 Alhth Lucifer den eprepe na anafereis to Crescendo.... From force-fed impressions let us mortify the mind Each soul to violate, each instinct to be rendered false... "A heart that beats the wrong way"
The_Judas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2002 Μ'αρεσει που ενω προσπαθούν όλοι να αποδείξουν οτι η metal είναι διαφορετική μουσική από άλλες , τελικά αναλώνονται σε αναφορές σχετικές με το βρακί της Tarja και της Anekke.Οπως ακριβώς κάνουν οι σκυλάδες με τη Βανδή και τη Βίσση.
NeTeD Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2002 Σε καμία περίπτωση δεν είναι κακό να σου αρέσει μια γυναίκα. Gay είναι οι metalάδες? Απλά μας αρέσουν διαφορετικοί τύποι γυναικών των οποίων ο χαρακτήρας τους και αυτό που προβάλλουν διαφωνεί με τους αντίστοιχους της Βανδής και της Βίσσης, και με βρίσκει περισσότερο σύμφωνο Γι'αυτό διαλέγω αυτές, και όχι τις άλλες. Επίσης μην παραποιείς τα λεγόμενα μας και μεγαλοποιείς τα πράγματα. Πουθενά δεν έγινε αναφορά στο βρακί της Tarja και της Anekke, ούτε όνειρο μου είναι να τις πηδήξω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.