Προς το περιεχόμενο

conn-x δεν συνδεομαι ????


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γιατι ενω συνδεομαι κανονικα ενσυρματα δεν μπορω να συνδεθω μεσω wlan απο το ruter της conn-x πηρα τηλεφωνο στον οτε και καναμε της ρθμυσης μαζι και κωδικους και pasword ολα κομπλε αλλα το netbook ενω βλεπει το δικτυο κανονικα με το που θα του βαλω τον κωδικο κουκουρουκου τιποτα (εχω βαλει windows 7 - και ενσυρματα μπαινη κανονικα ):fear::fear::fear:

Δημοσ.

Έχεις ενεργοποιήσει επιλογή στον router (π.χ. trusted stations) μήπως στο WLAN Manager; Εάν ναι, πρέπει να δηλώσεις εκεί μέσα την MAC Address του wireless από το laptop.

Μοντέλο router;

Δημοσ.

Θα πρέπει να έχεις ρυθμίσει στο Router και στο Laptop σου: Ίδιο SSID, ίδιο pass, ίδιο προτόκολο (πχ WEP, WPA,...). Στο Laptop προσθέτεις το προτόκολλο IPv6 και το αφήνεις στο Auto καθώς και στο Router προσθέτεις την MAC διεύθυνση του Laptop άν αυτό είναι εφικτό. Σε περίπτωση που συνεχίζεις να έχεις πρόβλημα δοκίμασε άλλο PC ή Laptop ή βασικά έλεγξε άν υποστηρίζουν Laptop και Router το ίδιο προτ. δηλ. B/G/A/N και άν είναι ρυθμισμένα και τα 2 να εκπέμπουν στο ίδιο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...