xakerdo7 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Ρε παιδια οταν γραφω κατι στο σημειωματαριο και παω να το αποθηκευσω μου βγαζει το εξης: C:\Documents and Settings\goolit7\Desktop\temp.txt This file containts characters in Unicode which will be lost if you save this file as an ANSI encoded text file.To keep the Unicode information,click cancel below and then select on of the Unicode options from the enconding drop down list.continue? Τι ειναι αυτο?
zik1984 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Παιδια έχω και εγω το ιδιο προβλημα και καταλαθως αποθηκευσα ενα σημαντικο αρχειο και τωρα μου το βγαζει ολο ερωτηματικα την λυση για να αποθηκευονται κανονικα την βρηκα αλλα θα ηθελα να σας ρωτησω πως γινεται να επαναφερω το αρχειο μου σε Ελληνικα?Θελω επειγοντως βοήθεια σας ευχαριστώ πολύ.
costis66 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 για να το διορθωσετε αυτο πατε στο control panel και επιλεγετε region and language. στο παραθυρο που θα ανοιξει επιλεγετε το tab που λεει administrave και εκει πατατε στο change system locale. στο νεο παραθυρακι που ανοιξει βαζετε σαν γλωσσα τα ελληνικα και τελειωσατε. τωρα για τον φιλο που λεει το πως θα επαναφερει αυτο που ειχε γραψει ακι του το βγαζει αλαμπουρνεζικα εχω την εντυπωση πως δεν γινεται.........
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.